Iftardan sahura nasıl uyanık kalıyorsunuz?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba hanımlar :KK68: kendime sinir olmaktan bitap düştüğüm bu konuyu sizlere danışmak istedim. Şöyle ki;

Ben iftardan sonra uyuyakalıyorum, yatsıdan sonra bi uyanıyorum onda da böyle yarı uykulu bi halde afyonum patlamadan duruyorum uyanık kalayım diye ama olmuyor hoop yine uyuyorum. :mad: Sahurda uyanıyorum bir daha.

Hayır uyku sevdalısı biri değilim, sabah emekli albaylar gibi 9da uyanıyorum kendi kendime bidaha gün içinde de uyumuyorum.:KK57:

Tabiki benim bu bitmeyen sınavlarımdan dolayı bu uyku meselesini kafama taktım. Lanet okul! :kızgın:Erken uyandığım icin gün icinde zorlanıyorum ders çalışırken, bi yerden sonra gücüm kalmıyor kan glikozum suyunu çekince.. ama çalışmam da gerek çünkü iftardan sonra piremses gözlerim uykuya yenik düşüyor. :KK51::uykucu:

Bir de su var ben ramazanın başında adetim geçeli 1 hafta olmadan yeniden adet oldum, e dolayısıyla özür sayılıp 5 gün hem adettim hem oruc tuttum. Erken oldum deyip hic az da olmadı sağolsun, masallahı vardı. O da benim direncimi cok kırmıstı ve artı olarak ramazan boyunca nerdeyse 2 kilo verdim oldum mu 46.. nerdeyse vücut istifasını verip gidecek. Yorgun hissediyorum kendimi hem bu aksilikler hem sinav stresi hem ayrılık dönemi..

Bu arada gün icinde uyuyamıyorum ben, huyum böyle. :deli:

Allah aşkına siz nasıl dayanıyorsunuz? :KK42:

Son düzenleme:
Ramazanın ilk günleri öyleydim.
Yatsıya zor uyanıyordum.
Sonra bir daha uyuyordum teee sahura kadar.
Şimdi hafiften Leyla durumum devam etse de televizyon,sohbet derken gece 12 gibi yatıyoruz.
Bünyem alışmaya çalışıyor.

Ramazanın ilk günleri öyleydim.
Yatsıya zor uyanıyordum.
Sonra bir daha uyuyordum teee sahura kadar.
Şimdi hafiften Leyla durumum devam etse de televizyon,sohbet derken gece 12 gibi yatıyoruz.
Bünyem alışmaya çalışıyor.

Ekleme yaptım konuma. Ama sanırım cok bisey degistirmez bu :D

Ben televizyon seyrederken de uyuyorum. Hani diyorum iftardan sonra 1 saat kan sindirim sistemine gitmisken ben de bi uzanayım sonra kalkar derse otururum. Ama masallah bi uzanıyorum sahura gözümü açıyorum.

takviye alsana ben senden beterdim gozumu acamiyordum e ise gitmelisin bi de onun da sinav calismaktan asagi kalir yani olmuyo emin ol.isim vermek yasak aanirim ama su meshur takviyeyi aldim.daha iyiyim.iyi dediğim de en azindan iftardan sonra gozumu acabiliyorum.cunku yemek yiyip uyuyordum su bile icemeden ertesi gune perttim.al o vitamini goreceksin

Ben iftardan sahura kadar uyumuyorum çünkü uyuyup uyanınca birşeyler yiyesim gelmiyor midem almıyor.
İftardan 2 saat önce uyuyorum bazen 1 saat uyuyorum bu beni dinç yapıyor.
Bende öğlen uyuyamazdım ama kitap okuyorum gözlerim ağırlaşıyor hop gidiyorum.

Aaaa regl döngümüz aynı olmuş!
Ben de çok güçsüzüm bu sene.
İftarda hiç yiyemiyorum.
Eskiden sadece kahvaltı ederdim iftarda,şimdi onu bile zorla yiyorum.

Gel kardeş gel..:KK42:
inanilmaz yoruluyorum ya:(
eşimde uyumazdi oda uyumaya başladi.. uyku düzeni hiç iyi degildi artık eşlik ediyor benimle (maşallah diyim):KK45:
ben nedense iftardan sora hemen uyuyorum.. gözüm açik durulmuyor
misafirler varken zor tutuyorum resmen.:mad:

ders çalışmaya çalışırken bir bakıyorum saat 2 buçuk olmuş :110: sonra sahur azıcık kk derken 4ü buluyor uyumam :bicak:

Ramazandan önce 12 de uyurdum ramazanın ilk günü sahur için hazırlık falan derken saat 4te uyudum sonrasında alıştım bu duruma çok kolay oldu . Sonra hamile oldugumu öğrendim ve tutmamaya karar verdim ama hala saat 3te uyuyorum . Kafamda deli sorular ☺

takviye alsana ben senden beterdim gozumu acamiyordum e ise gitmelisin bi de onun da sinav calismaktan asagi kalir yani olmuyo emin ol.isim vermek yasak aanirim ama su meshur takviyeyi aldim.daha iyiyim.iyi dediğim de en azindan iftardan sonra gozumu acabiliyorum.cunku yemek yiyip uyuyordum su bile icemeden ertesi gune perttim.al o vitamini goreceksin

Pharmaton alıyorum ben de ama sanırım pek fazla yemek yemedigim icin yeterli olmuyor..

Ben iftardan sahura kadar uyumuyorum çünkü uyuyup uyanınca birşeyler yiyesim gelmiyor midem almıyor.
İftardan 2 saat önce uyuyorum bazen 1 saat uyuyorum bu beni dinç yapıyor.
Bende öğlen uyuyamazdım ama kitap okuyorum gözlerim ağırlaşıyor hop gidiyorum.

Ben uyuyup uyaninca yiyebiliyorum da su 2 aydır hic istahım kalmadı, sevgilimden ayrıldım diye herhalde yeni yeni huylar edindi vücudum. Ekmek falan hic yiyemiyorum mesela tabi Sonra da kilo verdim. 160 boyum var 46 kilo kaldım ve cok zorlaniyor artk vücudum.

Aaaa regl döngümüz aynı olmuş!
Ben de çok güçsüzüm bu sene.
İftarda hiç yiyemiyorum.
Eskiden sadece kahvaltı ederdim iftarda,şimdi onu bile zorla yiyorum.

Ben de hic ekmek pide vs yiyemiyorum. Corba kasıkla, az bi tabak yemek kasıkla, 2-3 dilim karpuz boool bol su tamamm.

inanilmaz yoruluyorum ya:KK43:
eşimde uyumazdi oda uyumaya başladi.. uyku düzeni hiç iyi degildi artık eşlik ediyor benimle (maşallah diyim):KK45:
ben nedense iftardan sora hemen uyuyorum.. gözüm açik durulmuyor
misafirler varken zor tutuyorum resmen.:mad:

Aynı ben işte aynısı.

kk da bdv ye takıl, bir iki ekşınlı konu bul bitti gitti :KK53:

Takılıyorum da bir ise yaramıyo yine de, ille uyuycam :D

ders çalışmaya çalışırken bir bakıyorum saat 2 buçuk olmuş :110: sonra sahur azıcık kk derken 4ü buluyor uyumam :bicak:

Ben aksam 10dan sonra uyuyakalıyorum ya degil ders çalışmaya çalışmak, yatagima gitmeye mecalim kalmiyor

Ezdirmem uykuya kendimi, kafamı koyar uyurum. :ıslık::ıslık:
Hiç utanmam gücenmem, çocuğu uyutup uyurum:ıslık::ıslık:
:uykucu::uykucu:

Keşşke ben de uyanik kalmak zorunda kalmasam :D

Ramazandan önce 12 de uyurdum ramazanın ilk günü sahur için hazırlık falan derken saat 4te uyudum sonrasında alıştım bu duruma çok kolay oldu . Sonra hamile oldugumu öğrendim ve tutmamaya karar verdim ama hala saat 3te uyuyorum . Kafamda deli sorular ☺

Benim alışmıyor canim kendim:KK200:

Buarada hayırlı doğumlar:nazar:

Reglken mi oruc tuttunuz onu anlamadim ya? Ozur sayilmaz ki, bi doktora sordunuz mu? Demekki adetiniz bitmemis tekrar olmussunuz..

Bitmisti adetim, 8 gün sonra yeniden oldum. O sırada yogun bi aglama doneminden geciyordum stresten erken oldum. Doktora sormaya gerek duymadım aslında :KK64:

Keşke sorsaydiniz çünkü tekrar olmussunuz bence. Özür kanı öyle olmuyor. Mesela adetiniz 10 gün sürüyorsa 10 günden sonra özüdür . Sizinkisi bitmiş sonra tekrar başlamış o yüzden Özür olmuyor maalesef..

Keşke sorsaydiniz çünkü tekrar olmussunuz bence. Özür kanı öyle olmuyor. Mesela adetiniz 10 gün sürüyorsa 10 günden sonra özüdür . Sizinkisi bitmiş sonra tekrar başlamış o yüzden Özür olmuyor maalesef..

Biliyorum onu, o da var. Ama bir de iki adet arasinda 15 günden az olursa o da özür sayılıyor diye biliyorum ben

ama bünyen sinyal veriyor

şekerin çok düşüyor ve yükselince de küt uyuyorsun

bunları biz sana anlatmayalım :eğlence:

açlık şekerin çok düşüyor demek ki

sahurda iyi yemelisin

protein ağırlıklı beslen

mesela çorba vs diyoruz ama esasen sahurda en önemlisi protein

sınavlar ne zaman bitecek

zaten ramazan az kaldı

komşum ramazan ın ilk günü adet oldu şimdi yine oldu doktora gitmem göstermem lazım deyip duruyor ama oruç tutmuyor zira ikisi ayrı adet

temizlendi arada tuttu şimdiki yeni adet

sen de tekrar sık olursan ilgilen

Back
X