• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

:52: Olur Allah'ın izni ile en kısa zaman da inşallah :16:

Şimdi asansörde sekreterle karşılaştık.. Dökülüyodu kız.. Dedim oruçlu musun..

Evet oruçluyum ama tutmayı düşünmüyorum dedi :9:

O nasıl oluyo dedim :27:

O da güldü kendine , şahsına münhasır bi kişilik zaten :9:

Amin canım inşaallah,Allah razı olsun :16:

Hahaa ne garip kızmış :27: :1:

Bu arada allahım isteyen herkese bebek versin inşallah... :16::16::16:

Aminn canımm :16:

Arkadaşlar merhaba.. Direksiyon kursum vardı ona gittim geldim.. Bayıldm sıcaktan öffffffffff

Merhaba tatlım hoşgeldin :6:

Kızlar ben çıkıyorum,akşama kadar birkaç cüz okuyayım :31: Oruçlunun duası kabul olurmuş,ay bide bugün ilk gün,özel dua ederseniz sevinirim benim için :16:

Oruç açmadan önce yani iftar anındaki dua da kabul olunurmuş,birbirimizi eksik etmeyelim :38: :38:

Görüşmek üzeree Allaha emanet olun :38: :38: :38:

Sadece sahurda mı :27::27::27: Gün boyunca da o vardı... Hatta bu sene face de geyik konusu olmuştu... Yaz geliyor tehlikenin farkında mısınız diye :32::32::32:

Bana sadece sahurda denk geldi.

facem olmadığı için geyiği duymamıştım ama isabet olmuş çok iğrenç çünkü ama varya ona rağmen izleniyorda o da ayrı bir olay :9:

Arkadaşlar merhaba.. Direksiyon kursum vardı ona gittim geldim.. Bayıldm sıcaktan öffffffffff

Hoşgeldin :16::16::16: Bende istiyorum ehliyet :14::14::14:

facem olmadığı için geyiği duymamıştım ama isabet olmuş çok iğrenç çünkü ama varya ona rağmen izleniyorda o da ayrı bir olay :9:

Başka seçenek yok ki doğru düzgün ailecek izlenebilecek :31::31::31:

Geçen sene ben evdeydim sabah kalkıyordum doktorlar.. Öğlen doktorlar.. Gece doktorlar.. Sabaha karşı doktorlar :33::33: Ezberledim bütün bölümleri

Bende istiyorum ama hep birşeyler vesile oldu kaynadı..

Söz , nişan , düğün derken geçiştirdim..

Ama eşimle beraber gideceğiz bi süre sonra inşallah :16: ehliyet için..

Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Vishenka_04.gif
Aynı benim durum işte... Bu senede ev borcu çıktı gene kaldı gibi duruyor...

Anlat anlat ben de yurttayım :52::52:

mesela benim her gün mutlaka yumurta yemem gerekiyordu yurtta da içi geçmiş yumurtaları çıkartıyorlardı bu 3-5 liralık kattlelar var ya plastik bende de ondan vardı yumurta kaynatıyordum onda :27: sonra benden gören kattle almaya başlamıştı :35: tuz karabiber de vardır yurtta yanına da domates salatalık ekmek alırsın hazır çay da yaptın mı al sana kahvaltı yani sahur :13: sonra kısır yapıyordum tabağın vardır elbet 1 bardak bulgura 1 bardak sıcak su dökersin bi süre bekle biraz acı biber salçası domates vs doğra yanına da meyve suyu iç kola fln içme rahatsız eder sahur al sana bi gün daha :35: sonraaaaa yine kattle'da 1 bardak kadar makarna haşla hatta haşlanırken tuzunu da dök üzerine de peynir ufala yada ketçap da olur ama zararlı sen bilirsin yinede yanına da meyve suyu al sana 1 gün daha :35: afiyet olsun :3::3::3:

Sizde mi ev aldınız hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin inşallah... Bizde ilk taksiti ödedik kaldı 95 taksit
bliss.gif
bliss.gif
bliss.gif
bliss.gif
Ne kadara aldınız siz...

Evet düğüne 2 ay kala çok şükür ufak ta olsa bir yuvamız oldu ( Resimlerini paylaşmıştım konumda ) :16: Amin size de inşallah..

Sahibinden uyguna aldık biz geçen yıl 76 bin..

Back
X