ramazanın ilk günleri gece 11-12 gibi acıkıyordum, şimdi yiyip doymayayım diyordum, sahurda yerim, sahura kalkınca da iştahım olmuyordu, yine yiyemiyordum, daha sonra dedim ki gece acıkınca yicem. dün gece de saat 12 buçuk gibi bir buçuk el böreği ve bir dilim kek yedim, o beni öyle doyurmuş ki, sahurda yiyemedim pek bir şey. bir de şu var sahura kalkıp yediğimde midem bahaneye bakıyor, afedersiniz lavoboya koşuyorum hemen, o yüzden iftarda ve gece 12 gibi yediklerim kar kalıyor yanıma, sahur bazen yediğim gibi gidiyor.
inşallah ramazandan sonra düzene sokucam yemeyi içmeyi, ama bak sırf abla tavsiyesi olduğu için söz, bu sahur ve kalan diğer sahurlarda daha güzel bi kahvaltı yapıcam.
ayrıca şu da var, aslında bana yedikten sonra hemen yatmak yasak, ramazan diye biraz boşladım ama dikkat edicem ramazandan sonra. okuldan gelip bir şeyler yiyip yatardım hemen, akşam da eşimle yemek yedikten sonra sofrayı toplar, bir güzel uzanırdım çekyata, ye-yat,ye-yat noldu, yemek borum yara oldu, 10 gün boyunca su bile içemedim, toplasan günde yarım bardak su içebiliyordum sızıdan dolayı,yemek yiyemedim, geceleri yatamadım, tedavi gördüm, geçti çok şükür, hele hamilelikte buna daha çok dikkat etmem lazım, yine aynı rahatsızlığı geçirip ilaç tedavisi istemiyorum.
ben kilo almıyorum diye rahattım, meğer sadece kilo değil, çeşit çeşit hastalıklara neden oluyormuş, yedikten hemen sonra yatmak. neyse uzattım biraz

Rabbim sağlık sıhhat versin, şu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul eylesin.