• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

çıkar bencede herşeyden yersin bu akşam sen 24 saat tutmuş olucaksın neredeyse..

geçen sene ramazanda bir kalktım ezana 10 dk var hemen eşimi kaldırdım oda baktı aa 10 dk kalmış evet dedi biz kalktık hızlı hızlı yemek yedik meyve yedik su içtik dişlerimizi fırçaladık ezan okunmuyor dedim herhalde hocada uyudu ...
dışarıya bir baktım ki hava aydınlanmış hiç farkında değiliz güneş çoktan doğmuş bile..
ama nasıl ikimizde baktığımız saati yanlış gördük hala aklım almıyor..

peki o gün tuttunuzmu oruç, bilmediğimden soruyorum :17:

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrr özel olmayacak bilgilerimizi yazalımmı buraya kısaca hani.çünkü yazışıyoruz ya o yüzden.mesela şöyle

ben manisada oturuyorum

29 yaşındayım (30 olupta 29 demiyorum.valla 29 billaha 29 ) :9:

iki kızım var .biri 12 yaşında biri 16 aylık

sağlık kurumunda çalışıyorum.

saygılar efendim :9:

sen kaç yaşında evlendin ki..:26:
maşallah gençsin ama 12 yaşında kızın var..

Yine en minik benim :33: 19 yaşındayım. 20 de diyebiliriz :) Evli mutlu çocuksuzum. Okuyorum,çalışıyorum bide kpssye hazırlanıyorum :) İzmirde yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

sen kaç yaşında evlendin ki..:26:
maşallah gençsin ama 12 yaşında kızın var..

16 yaşında evlendim.bitmek üzereydi.gereksiz yere aceleci davrandım işte.10 yıl evli kaldım.ilk kızım ilk evliliğimden.
ikinci kızım ikinci evliliğimden canım.

ama okulumu bırakmadım.lisans diplomamı bile aldım.zor oldu okul çocuk falan ama yaptımşükür.

Ben hafta sonlaru tutamaycağım
Çünkü evimi yerleştiriyoruz
tadilat eşyalar çarşı pazar derken çok koşturuyorum
Tansiyon sorunum var zaten düşer bayılırım
iş yerinde serin serin oturuyorum
Birde izmirde 20:45 de okunuyor ezan:37:

Öhöm öhöm...

25 yaşındayım , 9 aylık evliyim..

İstanbul'da yaşıyorum..

Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :9:

16 yaşında evlendim.bitmek üzereydi.gereksiz yere aceleci davrandım işte.10 yıl evli kaldım.ilk kızım ilk evliliğimden.
ikinci kızım ikinci evliliğimden canım.

ama okulumu bırakmadım.lisans diplomamı bile aldım.zor oldu okul çocuk falan ama yaptımşükür.

hayırlısı olsun Allah bağışlasın çocuklarını...
ne güzel azimlisin...

bende 24 yaşında
2 yıllık evliyim...
bir bebeğim olsun çok istiyorum...:5:
bursa'da oturuyorum..

Back
X