• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

Yine en minik benim :33: 19 yaşındayım. 20 de diyebiliriz :) Evli mutlu çocuksuzum. Okuyorum,çalışıyorum bide kpssye hazırlanıyorum :) İzmirde yaşıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

yaşıtım birini buldum galiba:27:

Dostlarım ben çıkıyorum artık evime gidiyorum.. Hepinize hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Yarın tekrar görüşürüz inşallah hoşçakalın. Güzel güzel doyurun karınlarınızı :21::21:

Son düzenleme:
Dostlarım ben çıkıyorum artık evime gidiyorum.. Hepinize hayırlı iftarlar.. Allah kabul etsin.. Yarın tekrar görüşürüz inşallah hoşçakalın. Güzel güzel doyurun karınlarınızı :21::21:

O zaman bende bulmuş oluyorum ve en minik ünvanımı kaybediyorum :1::1:

haha neredeyse 3 senedir üyeyim hala her topicte en küçük benim anlamadım bu işi:52:
tanıtayım bari kendimi 19 yaşında bi üniversite öğrenciyim 4 yıllık bi ilişkim var biz evlenene kadar 10 olacak ama neyse:ssz:
bursada yaşıyorum ve bu kadar:12:

Iftara tam 5 saat var...allah yardim etsin....aciktimmmm....halsizim......cok sukur hic susamadim....ilk defa ramazanin ilk gunu....

kızlarrrr takip edemiyorum vallahi
ne kadar çok konuşmuşsunuz :))
herkese hayırlı iftarlar bende gidiyorum güzeller

Iftara tam 5 saat var...allah yardim etsin....aciktimmmm....halsizim......cok sukur hic susamadim....ilk defa ramazanin ilk gunu....

nerdensin canim acaba cünkü fransada'da (dogu tarafinda) 4 buçuk saat var daha Türkiye'ye iftara gitsek gelsek orda daha erken oluyorrrrrrr :37:

Kızlar mesaim bitti , çıkıyorum..

Metrobüse binecem bana dua edin , sağ çıkayım :9: Metrobüs bir işkence adeta :19:

Herkese hayırlı iftarlar ve hayırlı sahurlar diliyorum :16:

Yarın görüşmek üzere inşallah , hoşça kalın :3:

Son düzenleme:
eve gidip yemek yapicam..
ne de güzeldi anacigimin evi, hersey hazir geliyordu :9:

neyse;

ilk iftar menümüz:

yayla corbasi (yogurtlu corba)
pilav
firinda tavuk-patates
çoban salatasi

:56::56::56::56::56::56::56::56:

Kızlar mesaim bitti , çıkıyorum..

Metrobüse binecem bana dua edin , sağ çıkayım :9: Metrobüs bir işkence adeta :19:

Herkese hayırlı iftarlar ve hayırlı sahurlar diliyorum :16:

Yarın görüşmek üzere inşallah , hoşça kalın :3:

kazasiz belasiz Rabbime emanet herkes hadi hayirli iftarlar :3:

nerdensin canim acaba cünkü fransada'da (dogu tarafinda) 4 buçuk saat var daha Türkiye'ye iftara gitsek gelsek orda daha erken oluyorrrrrrr :37:

Fransada yasiyorum.... Havalar guzel ama sure cok uzun birde yanlizlik....turkiyedeki ramazanlari ozledim....heleki o iftar zamaninda okunan ezani....

Fransada yasiyorum.... Havalar guzel ama sure cok uzun birde yanlizlik....turkiyedeki ramazanlari ozledim....heleki o iftar zamaninda okunan ezani....

evet süre gerçekten acayip uzun :26:
neden yalnizsin okumak için mi geldin ?
türkiyede'ki ramazanlar bambaska..
biliyosunki herkes tutuyor..
derdini anliyorlar..
sahuru bi baska güzel iftari bi baska..
Rabbim bize güç versin insallah burda dayanmak için :50:

eve gidip yemek yapicam..
ne de güzeldi anacigimin evi, hersey hazir geliyordu :9:

neyse;

ilk iftar menümüz:

yayla corbasi (yogurtlu corba)