İftira atmış çocuğa..

dilarasym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
75
9
1
47
Kızlar şu an resmen kendimi çok kötü hissediyorum. Cocuk iftiraya ugradi resmen. Yani kardesim..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-konusu-meslek-uyumsuzlugu-dusuncesi.978758/

Adli konuyu acmistim. Kardesimin gorustugu kiz hakkinda.

Kizla kardesim telefonda konusuyormus ortak bir kiz arkadaslari var. Kardesim o kizla kardes gibi 6 yildir. Kizin sevgiliside biliyor bunu cocuklar topluca yillardir beraber guzel bir arkadas ortamlari var.

Kardesimin gorustugu kiz, bu kizi sevmiyor diye o kim oluyorda sen ona beni soruyorsun demis.

(Kardesim bu kizla gorusmeden once bu kiz arkadasina sormus huyu nasil nasil biri diye, kizda kotu bir sey dememis. Biz anlasamiyoruz ama siz belki sevgili olarak anlasabilirsiniz demis. Etkilenme benim onunla aramdaki olumsuzlukdan diye kardesimle konusmuslar)

Tabi kardesim agzindan kacirmis bak seni ona danistim senin icin kotu bir sey demedi , neden bu kadar tepkilisin diye. Kizsa ters cevaplar verince Kardesimde ARKADASIMA SAYGISI OLMAYAN INSANIN BANA VE AILEME DE SAYGISI OLMAZ demis ve kiza bir daha beni arama diye son noktayi koymus.

KIZ SEN TUT IFTIRA AT SEN BU KIZDAN HOSLANIYORSUN, BU KIZ ICIN BENI SİLDİN DEMIS. Allahim ya cildiracam. Kardesim defalarca aciklama yaptim diyor ayip bu yaptigin o bizim kiz kardesimiz gibu arkadas ortamimizda.

Kizlae kardesime numarasini silmesini istedim ama kiz yaziyor bir sekilde ortami yumusatip cocugu cekmeye calisiyor.

Ne yapabilirim kizi arasam mi?

Kardeşinizin aşk ve arkadaşlık ilişkilerine bu kadar müdahil olmanızı doğru bulmuyorum.

Bende mudahil olmak istemiyorum ama cocuk rwsmen kararsiz bir taraftan her seye ragmen gorusmek istiyor diyer taraftan mantigina yatmiyor. Onceki konunun linkini konuda yazdim bakar misini acaba, fikrinizi almak isterim

Karışmayın kardeşiniz halletsin.

Siz yine de karışmayın. Tamam kardesinizle konusup akil verebilirsiniz ama yani kizla konusmak mantiksiz. Ayrica bu kadar koruyucu olmayin. Bırakın kendisi karar versin.

Bende mudahil olmak istemiyorum ama cocuk rwsmen kararsiz bir taraftan her seye ragmen gorusmek istiyor diyer taraftan mantigina yatmiyor. Onceki konunun linkini konuda yazdim bakar misini acaba, fikrinizi almak isterim

Gördüm diğer konunuzu. O zaman da gereksiz bulduğum için yazmamıştım.
Kardeşiniz kendi kararlarını verebilmeyi, kendi sorunlarını çözebilmeyi öğrenmeli.

Hırslı insanlardan uzak dururum,dün de belirtmiştim yorumumda.
Kardeşin neden koparmıyor bağı ilginç.İstese her türlü engeller.
Başka yolu yok ,kıza kaptırırsa kendini fena olur.
Sen arama kızı,kardeşine söyle eğer bela istemiyorsa net olsun tavrında,kararında.

Niye bu kadar üstüne aldın ki olayı?

Sevgilisi olan bir adam sorunlarınıda kendi halledebilmeli. Ne yaparsa yapsın bırak karışma

Sonra burada konular görüyoruz eşim annesine ablasına herşeyi anlatıyor çıldırıcam diye.

Senin meselen beni ilgilendirmez elinden geleni yap işin içinden çıkamazsan oZaman bana danış demelisin..

Bende kaptirmasindan korkuyorum su an

Cocukla bugun konusacaktik. Oturduk bana bugun olanlari yani bu actigim konuyu anlatti şok oldummm

Konuyu tam tekmil okuyamadım ama abla-kardeşler birbirlerinin hayatları hakkında gayet de fikir paylaşabilir, birbirlerini uyarabilir ve seçimlerinin doğruluğunu-yanlışlığını tartışabilir. Endişelerinizi kardeşinizle paylaşın. Olayları kadın gözüyle nasıl yorumladığınızı, hoş elektrik almadığınızı, dikkat etmesi gerektiğini belirtin ve çekilin.

Daha fazlasını yapmanız, kızla konuşmanız filan doğru olmaz.

Neden bu kadar olayin icindesiniz
Kardesiniz kocaman kendi sorunlari cozebilecek bi insan
Karismayin derim

sürekli müdahil olursanız kardeşinizin aşk hayatını bitirirsiniz bırakın kendi öğrensin doğrusunu.

fikir sorarsa söyleyin ama şunu yap diye yönlendirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…