Ek : kizlar ben kardesimin hayatina mudahale etmek icin degil dun belirttigim gibi, bugun konusacaktik cocukla yani kardesimle. Asagida olan seyleri anlatti. Fikir istiyor yanlis bir karar almak istemiyorum diyor. Bu yuzden MUDAHIL oldum ama yinede ona birakacagim kararini. Sonra beni suclamasin
Kızlar şu an resmen kendimi çok kötü hissediyorum. Cocuk iftiraya ugradi resmen. Yani kardesim..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-konusu-meslek-uyumsuzlugu-dusuncesi.978758/
Adli konuyu acmistim. Kardesimin gorustugu kiz hakkinda.
Kizla kardesim telefonda konusuyormus ortak bir kiz arkadaslari var. Kardesim o kizla kardes gibi 6 yildir. Kizin sevgiliside biliyor bunu cocuklar topluca yillardir beraber guzel bir arkadas ortamlari var.
Kardesimin gorustugu kiz, bu kizi sevmiyor diye o kim oluyorda sen ona beni soruyorsun demis.
(Kardesim bu kizla gorusmeden once bu kiz arkadasina sormus huyu nasil nasil biri diye, kizda kotu bir sey dememis. Biz anlasamiyoruz ama siz belki sevgili olarak anlasabilirsiniz demis. Etkilenme benim onunla aramdaki olumsuzlukdan diye kardesimle konusmuslar)
Tabi kardesim agzindan kacirmis bak seni ona danistim senin icin kotu bir sey demedi , neden bu kadar tepkilisin diye. Kizsa ters cevaplar verince Kardesimde
ARKADASIMA SAYGISI OLMAYAN INSANIN BANA VE AILEME DE SAYGISI OLMAZ demis ve kiza bir daha beni arama diye son noktayi koymus.
KIZ SEN TUT IFTIRA AT SEN BU KIZDAN HOSLANIYORSUN, BU KIZ ICIN BENI SİLDİN DEMIS. Allahim ya cildiracam. Kardesim defalarca aciklama yaptim diyor ayip bu yaptigin o bizim kiz kardesimiz gibu arkadas ortamimizda.
Kardesime, kizin numarasini silmesini istedim ama kiz yaziyor bir sekilde ortami yumusatip cocugu cekmeye calisiyor mesajlari gosterdi bana.
Ne yapabilirim kizi arasam mi?