henüz 2 aylık evliyim. Eski bir arkadaşımın babası çocuk tacizinden hapiste. Ben bu durumu bildiğim için zamanında benden uzaklaştı benimle ilgili ileri geri konuştu ve biz görüşmeyi kestik.
Akşam öğrendim ki bu şahıs kuzenimle arkadaş olmuş ve ona beni kötülüyormuş. benim hakkımda namusuma laf gelecek şekilde ileri geri konuşmuş.
Ben de kuzenime, "onun babasının neden hapiste olduğunu bildiğim için benimle ilgili yediremedikleri, karın ağrıları var, o yüzden atıp tutuyor" dedim.
Kuzenim de bunu ona söylemiş.. Şimdi bu şahıs beni tehdit ediyor. Eşime benimle ilgili yalan yanlış bi sürü şey anlatacağını, sosyal hesaplardan mesj atacağını söylüyor.
Önce sert çıktım, benimle uğraşma banane senden vs diye.. sen görürsün demeye başlayınca açıkçası korktum.. Çamur at izi kalsın derler.. eşimin aklında benimle ilgili bir soru işareti oluşmasını istemem...
Sizce ne yapmalıyım? eşime olayı anlatsam mı önceden, yoksa bir şey yapamaz mı? içime öküz oturdu resmen durduk yere...
Tek sebebi ise şahsın fesatlığı... iyi bir kariyerim, işim, evliliğim, ailem olması... gölge düşmesinden korkuyorum...