• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira korkusu

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Arkadaşlar ,36 yaşındayım .Hayatımı çok çok olumsuz etkilememek kaydıyla bu iftiraya uğrama korkusu beni mahvediyor .Bugün malum araba almak istiyorum.Evimin markete giden yolunun üzerinde bir oto galeri var .Arabaya bakıyordum.Adam geldi Gösterdi arabaları . Ok sırada bir komşum geldi .Şimdi bı arabaya baksam biri bişey der mi gorseler aaa bu kadin ne konuşuyor derler mi düşüncesi beni bitiriyor .Cocukkken birşey yaşadınız mı evet babamın anneme sürekli sen kiminle konuşuyorsun kavagasiyla ,Anneminde el bıze ne der muhabbetiyle yaşadım .Ne yapacağım bilmiyorum .Herkeste var mı bu tedirginlik .Bir ben mi yaşıyorum .

yaşadığınız tedirginlik çok normal gelmedi bana.

Babanizın annenizi surekli haksız yere ithal etmesi bence sizi bu kadar tedirgin etmiş.

Hala babaniz ve annenizle mi yaşiyorsunuz? mesela komşu deseki sizin kòzı gorduk galeri de adamlarla konusuyordu cok buyuk tepki mi verir aileniz.

Eger oyleyse korkunuz buyuk ihtimal bundan kaynaklı. yok degilse anneniz babanizla yaşamiyorsaniz elalemi takmayın derse desinler.

Degistirebiliyorsaniz muhitinizi degistirin. zira galeride araba bakan kadını cok doğal karsılayacak hatta dikkat bile etmeyecek muhitlerde daha rahat edersiniz.

Bir siz yaşıyorsunuz diyemem fakat bahsettiğiniz gibi çocukken yaşanılan travmatik olaylar sonucu böyle kaygılar olabiliyor. Travma yaratacak bir olay yasanmadiysa geçmişte böyle kaygıları olmaz insanın benim gibi başkası gibi. Mutlaka bir psikoloğa görünün yaşadığınız sey normal değil hayatinizi kendinize zindan etmeyin 🌷

Teşekkürler aslında bu hayatımı çok olumsuz etkilemiş .Ama su anda basedebilecegim bir konu .Düşününce buluyorum ve düşünüyorum .Hayırlısı olsun . Teşekkür Lee.

Calisiyormusunuz? Is hayati Genelde bu problemi cozer. Surekli biri ile muhattap olunca elalemin size irz dusmani gibi bakma algısından kurtuluyorsunuz

Arkadaşlar ,36 yaşındayım .Hayatımı çok çok olumsuz etkilememek kaydıyla bu iftiraya uğrama korkusu beni mahvediyor .Bugün malum araba almak istiyorum.Evimin markete giden yolunun üzerinde bir oto galeri var .Arabaya bakıyordum.Adam geldi Gösterdi arabaları . Ok sırada bir komşum geldi .Şimdi bı arabaya baksam biri bişey der mi gorseler aaa bu kadin ne konuşuyor derler mi düşüncesi beni bitiriyor .Cocukkken birşey yaşadınız mı evet babamın anneme sürekli sen kiminle konuşuyorsun kavagasiyla ,Anneminde el bıze ne der muhabbetiyle yaşadım .Ne yapacağım bilmiyorum .Herkeste var mı bu tedirginlik .Bir ben mi yaşıyorum .

Bu bir sorun ve aşmanız gerekiyor. Normal değil. Bizde elalem ne der ile büyütülen nesiliz ama, ne derlerse desinler de diyebilen insanlarız şuan.

Olgun yaştasınız tutun ki elalem bir şey söyledi neyden korkuyorsunuz peki? Anne babaniza laf gelmesinden, dayak yemekten? Çocuklukla alakali oldugunu anlamissiniz bu işi terapi almak çözer. Gecikmeden gidin kesinlikle hayati kaçırmayın

Back
X