• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira!!!

Canım erkek arkadaşın ailesine olanları uygun bir dile anlatsın taş değiller ya inşallah anlarlar.

1 yıl ilaç kullandım...sonra ilaçları bırakınca ya etki yaptı 3 ayda onunla uğraştım 1 aya yakında hastanede yattım yan etkilerden kurtulmak için ..şimdi çok pişmanım keske o beş kuruş etmeyen adamı kafama takmasaydim en başından havlaya havlaya susardi .bak sana tavsiyem böyle durumlarda kah kaha at kedi ulaşmadığı ciğer e pis der takma ..

sağol canım boşver öyle adamlar gözünün içine bakıp yalan söyler mutap alma aldıkça daha cok azar umursamaz davran ...
Canım bende 1 yıla yakın ilaç kullandım. Çok yanetki yaptı aşırı kilo aldım. Sonra bıraktım Allahtan bırakınca kötü olmadı. Bırakalı 3-4 ay oldu yeniden bu konular gündeme gelince ihtiyaç duyduğumu hissetmeye başladım. Allahtan o ilaç vardı. Hayatımı kurtardı. O ilaç olmasa çoktan kendimi atmıştım bi yerden aşağı. Bu kadar onurum gururum zedelendi. En mantıklısı ölüm gibi geliyordu o zamanlar. Canım ailesi ikna olacak bir aile değil yani kendi bildiğinden şaşmayan bir aile. Uzlaşmak, anlaşmak mümkün değil.

Yorum yapan sıkıntımı paylaşan tüm iyi kalpli kadınlara bütün kalbimle iyilikler gönderiyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yalnız olmadığımı hissettim sayenizde.

Çok tesekkur ediyorum. hiç yanaşmıyorlar yakından tanımaya. Erkek arkadaşım istemeye gelmeye zorlayacak bakalım. Onlar gelmezse de ben tek gelirim diyor :'(
Ya düşünüyorum da oğullarının takıldığı bi kız var bi de hakkında söylenti duymuşlar . Seni istemiyorlar diye kızma çünkü her aile böyle tepki verir . İnşallah seni tanıyınca geçecektir

Ya düşünüyorum da oğullarının takıldığı bi kız var bi de hakkında söylenti duymuşlar . Seni istemiyorlar diye kızma çünkü her aile böyle tepki verir . İnşallah seni tanıyınca geçecektir
İnşallah kuzum çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim bu. Ama çok mu zor belki iftiradır belki yalandır kötü niyetli birinin işidir diye düşünmek bilmiyorum. İnsanlar hep kötü olana inanıyor....

İnşallah kuzum çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim bu. Ama çok mu zor belki iftiradır belki yalandır kötü niyetli birinin işidir diye düşünmek bilmiyorum. İnsanlar hep kötü olana inanıyor....
Hayır canım bu durumda tedirgin oluyorlar böyle olanlar genelde psikopat ruhlular haliyle oğullarına zararr gelecek diye korkuyorlar ..

Aynen bu hususta iftiradır düşünmüyor kimse cidden . Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyor . Ama şöyle bi durum da var . Böyle meselelerin iftira olma ihtimali çok az oluyor genelde . Ne kadar karaktersiz bir insanmış eski arkadaşın :(

Back
X