Asla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hii bu ikincievliliginiz diye eski esinizle aranizda bir sey var demeye de getirebilir mi acaba.....
Densiz kadin.
Benim bir komsum vardi.ogluyla oglum oynuyorlardi..kadinda geldi bana.bende bir iki sefer gittim.bana dediki biz uzak ilden geldik...ailesi bana iftira ediyordu diye.gorumcem.kaynanam..
Aybende cok uzuldumm.yuh dedim.
Aradan zaman gecti bir gun gittim bu hep nette.tek odada.oyun oynuyor.bende basinda bakiyorum.orada adamlar bunu ole iyi taniyor kii resmen sevgili gibi konusuyorlar.sok oldum.bunu sana yakistiramadim dedim.birde anltiyor du biriste bir erkek bana sunu soledi bunu soledi.bosan gel ben senialayim...teklifler falan..bende ama neden ozellikle sen.
Bende o kadar cevrem var ama benim basima niye gelmiyor.neden hep seni buluyor.ne bilim dedii..
Aksamlari hep nette.nereden anliyordum.bilgisayarin oldugu odada isik yaniyor tek.orada odadan da cikmiyor.
Neyse ben mesafemi koydum
Aradan bir kacaygecti.bufaceden bana yazdi.
Ne yapiyorsun.nerelerdesin diye.
Sen ne yapiyorsun dedim.calisiyorum.ama az once ciktim istendedi.nedendedim.adam sarktibana .kocani birakgel ben sana bakarim dedi..
Ee sen ne dedin.ciktim isten.dedi.iyi yapmissin dedim.
Aradan zaman gecti.
Bir hafta falan.bana yazdi tekrardan,ben tekrar basladim iseayni yerde.nedendedim.ozur diledi dedi..bende faceden hemen sildim...bir ay sonra bana ugradi.neden sildin beni dedi.bende sen biliyorsun dedim..durustluk cok onemli namus cok onemli dedim.ve gitti.ask olsunn.ben senicok seviyorum .demekki esinin ailesi bir seyleri anlamis....ve bosadi kocayida..allahyardimcisi olsun..allahdogru yola iletsin
Sizde namusunuza laf soyleyenlerehaddini bildirin.