• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle bir rüya falan da görülmedi bence,
bu şekilde söylemeyi seçtiler o kadar..
özür dilerim ama eşinizi kişiliksiz buldum,
sizin de her şeyi kabullenmeniz çok ilginç...hesap vermek zorunda hissediosunuz ama neden?

yok artık devenin bale pabucu!!
nasıl yani ya siz bayağı bayağı salağın teki salakça bir rüya gördü diye ciddi ciddi DNA testine mi kalkıştınız?
yahu görümcen büyük ihtimalle psikiyatristlik olmadı senden öylesine nefret ediyorki kocana kadar yaymış bunu aranızı bozmayı kafasına koymuş..
ay tam saçından tutup duvara fırlatılmalık biri!ailece manyak bunlar,senin kadınlık gurununu böyle iğrenç bir iftirayla ne kadar ayaklar altına aldıklarının farkında mısın?kocan dahil!boşan ya da boşanma demiyorum ama uzaklaşıp kafanı toparlaman etraflıca düşünmen gerekiyor büyük bir çıkmazdasın.bi yerlerde endişelerini yazmışsın haklısın o endişelerde sonuna kadar..

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

O görümceyi var ya...
Kendine güveniyorsan, sadakatinden şüphen yoksa görümceni mahvetmeliydin. Onun rüyası yüzünden test mi yaptırılır?
Ne saçma hayatlar var inanamıyorum bu görümceyle aynı dili konuştuğuma bile!
Ama seni de çözemedim açıkçası!

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

O görümceyi var ya...
Kendine güveniyorsan, sadakatinden şüphen yoksa görümceni mahvetmeliydin. Onun rüyası yüzünden test mi yaptırılır?
Ne saçma hayatlar var inanamıyorum bu görümceyle aynı dili konuştuğuma bile!
Ama seni de çözemedim açıkçası!

inanın ağzım açık okudum bu nasıl bir cahilliktir. öncelikle ksr bakmayın söyleyeceklerim için her kim olursa olsun eşinizin aileside olsa sizin namusunuza dil uzatıyor ve sadece bir rüya için siz onların dediklerini yapıyorsunuz üstelik eşinizde ailesinin lafıyla hareket ediyor. söz konusu sizin namusunuz ya eşiniz diyemedi mi siz benim namusuma nasıl dil uzatıyorsunuz diye ? bu nasıl erkeklik eşiniz bunu nasıl kabul eder ve siz nasıl gidersiniz de test yaptırmak istersiniz testi yaptırdıktan sonra siz hiç kendinizi düşündünüz mü nasıl bu evliliği devam ettireceksiniz? şahsen ben yapamazdım bana güvenmeyen benim namusuma dil uzatılmasına izin veren bi adamla yoluma devam edemezdim yazdıklarım için de ksr bakmayın ama ben sizin gösterdiğiniz davranışı göstermezdim. rabbim yardımcınız olsun

Esım hk.yapılan yorumlar canımı cok acıtı r asla onursuz gurursuz gevsek bi adam deii l benimde kızdıgım noktalar var ona karsı fakat kendinizi onun yerine kıyun biyanda aiklesi biyanda cocukları ve sevdigi kadın yedi kat yabancı sıleseydı bunları olacakları dusunemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakmayın ama inanmak istediğiniz şeyler gerçeğe o kadar da yakın değil.

Bi insanın lafına bakarak eşini kolundan tutup DNA testi yaptırmaya götürecek kadar güveni sarsılmış bir adam testi yaptıramayınca sanki hiçbir şey olmamış gibi evlilik hayatına devam etmeyi kendine yedirebiliyorsa o adam onursuzdur. Ayrıca işi o raddeye getirdikten sonra testi yaptırabilmenin bir yolunu bulmaya çalışmayıp sizi zan altında bırakmış. Eşiniz size değer verse böyle bir şeyle yaşamanıza izin vermezdi.

Bence baktılar iş büyüyecek, siz görümceye manevi tazminat davası falan açmayın diye olayı akılları sıra kapatmaya çalıştılar. Çünkü kesinlikle kazanırdınız.

Ayy tobe tobee.yaa sizde gittinizmiii dna testine.
Bana boyle bir sey denseydii,son care olarak gitseydim.eger cocuk esimden cikarsa bir daha yuzumu ve cocugumu onlara gostermezdim.
Saglam basin yere.bu ne yaaa.edepsiz.terbiyesiz.

Kusura bakmayın ama inanmak istediğiniz şeyler gerçeğe o kadar da yakın değil.

Bi insanın lafına bakarak eşini kolundan tutup DNA testi yaptırmaya götürecek kadar güveni sarsılmış bir adam testi yaptıramayınca sanki hiçbir şey olmamış gibi evlilik hayatına devam etmeyi kendine yedirebiliyorsa o adam onursuzdur. Ayrıca işi o raddeye getirdikten sonra testi yaptırabilmenin bir yolunu bulmaya çalışmayıp sizi zan altında bırakmış. Eşiniz size değer verse böyle bir şeyle yaşamanıza izin vermezdi.

Bence baktılar iş büyüyecek, siz görümceye manevi tazminat davası falan açmayın diye olayı akılları sıra kapatmaya çalıştılar. Çünkü kesinlikle kazanırdınız.
O davayi acmayi dusunuyorum av.la grstukten sora

Asla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hii bu ikincievliliginiz diye eski esinizle aranizda bir sey var demeye de getirebilir mi acaba.....
Densiz kadin.

Benim bir komsum vardi.ogluyla oglum oynuyorlardi..kadinda geldi bana.bende bir iki sefer gittim.bana dediki biz uzak ilden geldik...ailesi bana iftira ediyordu diye.gorumcem.kaynanam..
Aybende cok uzuldumm.yuh dedim.
Aradan zaman gecti bir gun gittim bu hep nette.tek odada.oyun oynuyor.bende basinda bakiyorum.orada adamlar bunu ole iyi taniyor kii resmen sevgili gibi konusuyorlar.sok oldum.bunu sana yakistiramadim dedim.birde anltiyor du biriste bir erkek bana sunu soledi bunu soledi.bosan gel ben senialayim...teklifler falan..bende ama neden ozellikle sen.
Bende o kadar cevrem var ama benim basima niye gelmiyor.neden hep seni buluyor.ne bilim dedii..
Aksamlari hep nette.nereden anliyordum.bilgisayarin oldugu odada isik yaniyor tek.orada odadan da cikmiyor.
Neyse ben mesafemi koydum
Aradan bir kacaygecti.bufaceden bana yazdi.
Ne yapiyorsun.nerelerdesin diye.
Sen ne yapiyorsun dedim.calisiyorum.ama az once ciktim istendedi.nedendedim.adam sarktibana .kocani birakgel ben sana bakarim dedi..
Ee sen ne dedin.ciktim isten.dedi.iyi yapmissin dedim.
Aradan zaman gecti.
Bir hafta falan.bana yazdi tekrardan,ben tekrar basladim iseayni yerde.nedendedim.ozur diledi dedi..bende faceden hemen sildim...bir ay sonra bana ugradi.neden sildin beni dedi.bende sen biliyorsun dedim..durustluk cok onemli namus cok onemli dedim.ve gitti.ask olsunn.ben senicok seviyorum .demekki esinin ailesi bir seyleri anlamis....ve bosadi kocayida..allahyardimcisi olsun..allahdogru yola iletsin
Sizde namusunuza laf soyleyenlerehaddini bildirin.

Esinizi hemen savunmaya gecmissiniz.. Tamam sizi cok seviyo, tamam cok onurlu, gururlu bir insan. O iyi de cevresi kötü.
Bizim kadinlarimizin sevgi anlayisi da bir garip. Sayfalarca anlatirlar adamlarin yaptigi ihanetleri, dayaklari, haksizliklari.. Ama en sonunda hep bu can alici cumle vardir. Aslinda beni seviyor eminim.
Hı hı seviyo seviyo seni. Mutluluklar. Hayat çok guzel, vapurlar falan.

Hii bu ikincievliliginiz diye eski esinizle aranizda bir sey var demeye de getirebilir mi acaba.....
Densiz kadin.

Benim bir komsum vardi.ogluyla oglum oynuyorlardi..kadinda geldi bana.bende bir iki sefer gittim.bana dediki biz uzak ilden geldik...ailesi bana iftira ediyordu diye.gorumcem.kaynanam..
Aybende cok uzuldumm.yuh dedim.
Aradan zaman gecti bir gun gittim bu hep nette.tek odada.oyun oynuyor.bende basinda bakiyorum.orada adamlar bunu ole iyi taniyor kii resmen sevgili gibi konusuyorlar.sok oldum.bunu sana yakistiramadim dedim.birde anltiyor du biriste bir erkek bana sunu soledi bunu soledi.bosan gel ben senialayim...teklifler falan..bende ama neden ozellikle sen.
Bende o kadar cevrem var ama benim basima niye gelmiyor.neden hep seni buluyor.ne bilim dedii..
Aksamlari hep nette.nereden anliyordum.bilgisayarin oldugu odada isik yaniyor tek.orada odadan da cikmiyor.
Neyse ben mesafemi koydum
Aradan bir kacaygecti.bufaceden bana yazdi.
Ne yapiyorsun.nerelerdesin diye.
Sen ne yapiyorsun dedim.calisiyorum.ama az once ciktim istendedi.nedendedim.adam sarktibana .kocani birakgel ben sana bakarim dedi..
Ee sen ne dedin.ciktim isten.dedi.iyi yapmissin dedim.
Aradan zaman gecti.
Bir hafta falan.bana yazdi tekrardan,ben tekrar basladim iseayni yerde.nedendedim.ozur diledi dedi..bende faceden hemen sildim...bir ay sonra bana ugradi.neden sildin beni dedi.bende sen biliyorsun dedim..durustluk cok onemli namus cok onemli dedim.ve gitti.ask olsunn.ben senicok seviyorum .demekki esinin ailesi bir seyleri anlamis....ve bosadi kocayida..allahyardimcisi olsun..allahdogru yola iletsin
Sizde namusunuza laf soyleyenlerehaddini bildirin.
Vayyyyyy benimde bole bi olay yok allahtan zaten face hesabimiz esimle ortak gorumcemin tek nedeni ruyasinda gormus olmasi esimle tartismalarimiz bunlardan yola cikarak aldatttin diyor.mahkemeye verdigimde inkar edecegini biliyorum ama yazismalar var dosyaya delil olarak koydurcam bakalim ondan sora napcak esimde gelmis gundengune uzaklasiyosun benden diyor neden olabilir sence dedim ablanin yaptigini sindiremiyorum kusura bakma dedim ve artik sevmiyorum gercekten.ama sevgim bittigi icin deil bosanmak isteyisimin sebebi benim gururumu namusumi cignetmesi beni ruh hastasi olarak grdugu kisinin lafina bakarak teste goturmesi ogunu unutamiyorum ve bgune kdr okdr utandigimi hatirlamoyorum.

Saçmalık resmen cocugunuz renkli gozlu diye baskasından mı olucak benim anne babamında gözleri kahverengi benim mavi neden olmasın ki ayrıca eşinizin guveni sarsılmış sanırım yorumları okumadım ama ara bozmaya çalışmaktan başka bişey değil allah yardımcınız olsun .

Vayyyyyy benimde bole bi olay yok allahtan zaten face hesabimiz esimle ortak gorumcemin tek nedeni ruyasinda gormus olmasi esimle tartismalarimiz bunlardan yola cikarak aldatttin diyor.mahkemeye verdigimde inkar edecegini biliyorum ama yazismalar var dosyaya delil olarak koydurcam bakalim ondan sora napcak esimde gelmis gundengune uzaklasiyosun benden diyor neden olabilir sence dedim ablanin yaptigini sindiremiyorum kusura bakma dedim ve artik sevmiyorum gercekten.ama sevgim bittigi icin deil bosanmak isteyisimin sebebi benim gururumu namusumi cignetmesi beni ruh hastasi olarak grdugu kisinin lafina bakarak teste goturmesi ogunu unutamiyorum ve bgune kdr okdr utandigimi hatirlamoyorum.
Ben gitmezdim.gitseydimde asla .ama asla o eve geri donmezdim.elinden geleni ardina koyma.oyle korkut ki onlari analarindan emdikklerisut burnundan gelsin.git ac dava iftira davasi eger bu cocuk esimden cimarsa ondan bosanicam die de mahkemeye bildir.bak gorsunler.ama yapp.yapmassan bence cok kotu...

nasıl seviyesiz insanların içine düşmüşsünüz... kul hakkından da korkmuyorlar sanırım. ne kadar kolay yahu, sevmediğin insana at bir iftira olsun bitsin! ailenizin huzuru için uzak durun, görüşmeyin derim.

yuh artık diyebiliyorum sizde eşinize görümcemi rüyamda evli bir adamla gördüm dese eşiniz gidip kız kardeşine mi dövecekti bu nasıl bir mantık
ayrıca ortaokulda bile çocuklara dna yapısını falan anlatıyorlar değil anne babada değil birinci kuşak akrabalarda (teyze ,dayı ,amca ) ikinci kuşak akrabadan dahil büyük dedeler ninelerin bile dna yapısı geçiyor hepimizin bir soy ağacı var
bu nasıl bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X