• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AVukat arkadasimla biraz once yazistim ptesi sali gdebilirsem gdip goruscem gdemessem bi hafta sora grscez okadinesimin ablasi olailir ama benim hicbiseyim deil bole bisiyle beni itham edemez.bundan sora onlar dusunsun zaten esimlede iki gun iuiysek uc gun kavgaliyiz bide buyuzden kavga ciksin ne olacaksa olsun haklarimi kullanicam ibretolsun gunahsiz birine iftira atmak neymis gorsunler

Bazen cocuklar icin fedakarlik yapmak gerek onlarin mutlu olmalari saglikli yetismeleri icin anne modeli cok onemli ve buyuzden aglayip sizlanmayi birakip harekete gecme vakti kendimi cok guclu hissediyorum ve ben bunlarin ustesinden gelebilirim ozurlu deilim sakat deilim cocuklarima calisir bakarim gerekirse para sikintisi olur belki ama dedikodu olmaz surekli mutsuz aglayan bi anne gormezler cocuklarima hayatima devam edebilirim

benim cocuğumdan dna testi isteyecekler bende o evde durup o insanların yüzüne bakıcam ? ne bir daha beni görebilirler nede çocuğu sen iyi yine o hastanenin kapısına kadar gitmişsin ben olsam hepsini kör testereyle kesmiştim....!

Bu cocullar ustunde haksa sorumluluksa esitiz esimle.onlari kimseye muhtac etmemek onun gorevi.dizimi kirip cocuklarin psikoloji bozulmason diye isimden vazgectim ama karsiligini hic beklemedigim bi sekilde aldim aile huzurumu kacirmak neymis manevi tazminat odeyince ogrenir.esimde onun yapamadigini koyamadigi tavri ben koydugum icin gene cocuklarla evi terketmeklw ve bosanmakla tehdit ederse bu sefer bosanma davasini bem acicam bu iside bitircem kararliyim

[QUOolsam boinx perisi, post: 36529144, member: 92827"]Bu cocullar ustunde haksa sorumluluksa esitiz esimle.onlari kimseye muhtac etmemek onun gorevi.dizimi kirip cocuklarin psikoloji bozulmason diye isimden vazgectim ama karsiligini hic beklemedigim bi sekilde aldim aile huzurumu kacirmak neymis manevi tazminat odeyince ogrenir.esimde onun yapamadigini koyamadigi tavri ben koydugum icin gene cocuklarla evi terketmeklw ve bosanmakla tehdit ederse bu sefer bosanma davasini bem acicam bu iside bitircem kararliyim[/QUOTE]
Ben olsam benden dna testi isteyen esime bunu kabul edemeyeceğimi soyle bosanma davasi acardim sonra da bi hediye paketinin icinde evine en guzel ikinci cvp olacak dna testi sonucunu gönderirdim

Hepsini okudum ama siz zaten doğru olan yolu nihayetinde bulmuşsunuz. Lanet olsun o pislik görümcenize de umarım yaptıkları fitil fitil burnundan gelir.:KK62:

Bu cocullar ustunde haksa sorumluluksa esitiz esimle.onlari kimseye muhtac etmemek onun gorevi.dizimi kirip cocuklarin psikoloji bozulmason diye isimden vazgectim ama karsiligini hic beklemedigim bi sekilde aldim aile huzurumu kacirmak neymis manevi tazminat odeyince ogrenir.esimde onun yapamadigini koyamadigi tavri ben koydugum icin gene cocuklarla evi terketmeklw ve bosanmakla tehdit ederse bu sefer bosanma davasini bem acicam bu iside bitircem kararliyim

Esin zaten kusura bakma ama en baştan tavrını koymalıydi ve seni o hastaneye ne olursa olsun götürmemeliydi. ..demek ki onunda aklına aza olsa fitne düşürmusler. ..zaten bu hareketine benim gözüm de biter di ..ne münasebetle böyle ağır bir itham da bulunacaklar bir de onlarla hastaneye gidicem..Eşim de yanımda olmuş olacak... o yanınızda olsa idi ailesinin ağzının payını oyle bir verirdi ki bir daha agizlarini acamazlardi. Terbiyesizlik ..siz en iyisini yapmışsınız. Sakin vazgecmeyin Eşinizin hattına bile..bir ise kalkismislar madem ceksinler cezasini...

AVukat arkadasimla biraz once yazistim ptesi sali gdebilirsem gdip goruscem gdemessem bi hafta sora grscez okadinesimin ablasi olailir ama benim hicbiseyim deil bole bisiyle beni itham edemez.bundan sora onlar dusunsun zaten esimlede iki gun iuiysek uc gun kavgaliyiz bide buyuzden kavga ciksin ne olacaksa olsun haklarimi kullanicam ibretolsun gunahsiz birine iftira atmak neymis gorsunler
yanlış anlamayın içinizdeki durumu bilemem.
bildiğim tek şey bu anlattıklarınızla eşiniz ve görümceyle bu şekilde yaşanmaz. en azından bir şeyler yapılması lazım.

ancak siz konuyu 15 Temmuzda açmışsınız bugün 16 Ağs. yani bir ay olmuş. siz avukat arkadaşımla yazıştım pzt salı yoksa bir hafta sonra diyorsunuz.. yani bu yazışmakla ertelemekle duracak bir konu değil. direk avukattan randevu alınıp bir an önce konuyu halletmek.

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
eşin sana inanıyorsa ne diye dna testine gidiyorsunuz ki? madem böyle fikirleri var ayrıl gitsin.böyle terbiyesizlik olmaz. eşine söyle, senin hakkında bu tarz konuşmalara izin verirse bırakıp gideceğini söyle.çok ayıp.yarın birgün çocukların büyüdüğünde onların kulağına gidecek belki çevre tarafından dışlanacaklar,yazık değilmi? ama görümcen böyle yapmaya devam ederse ettiğini de bulur diyim sana

o cocgu dna testine gotur evede cercevelet as..allah yardimcin olsun..kendinede dikkat et.ve o dna testinden sonra evine alma gorusme konusma..esinde miz miz ederse gotune tekmeyi bas.namusma ben leke getirseydim oldurridun aileden getirince kizxgibi oturdun de.ve afretme.bu ne be:KK47:

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Ama dna testine gerek yok . kimseye kendini isbat etmek zorunda değilsin veşinlede çatışma . görümcenle vs seviye koy araya eşinin ruhu bile duymasın eşine şikayet ederlerde sana gelirse ki gelmeyecek çünkü eşine git yargısızca tavır almadan üzüldüğünü asöyle bir iki cümle ile. fazla anlatma senin haksız olduğunu bile düşünür eşin sonra. erkekler fazla konuşanı sevmez. sen iyi sin iyi ol . ve kefabillahi vekila. Allah vekil olarak sana yetmezmi. Allaha dayan ama uzaklaş yuvana bu kötülüğü bulaştırmadan...

Avukat ark.gorusmeyi mecburen erteliyorum cocuklarimi arkadasima birakcm cocuklarimla gdemem onun yanina birakcagim arkadasimda sehir disinda donmesini bekliyorum.zaten o pislik allah katinda belasini bulcak o tazminata ihtiyacim yok benim bu is sadece tazminatla bitmiyormuski asilsiz iftirada uc yildan baslayip bes yila kdr hapis istemiyle yargilatabilirim onu ama ben okdr ileri gitmicem sadece tazminat davasi esimde mirin kirin ederse tarafini belli edecek zaten sen olayin disinda dur durusmaya gelme dicem bu sozume karsilik halen miizlanirsa benden bukdr eyvallah sanada adalet benden yana korkmuyorum kizlarima hem ibret hem ornek olsun.

Ayrica o pislik iftiradan iftiraya atladi
msjlarinda cocuk kardesimden deil demedimki dediki bunu bizzat yazdigi halde rutamda sadece senin kardesimi aldattigini gordum allah yorganin altindan adami cikartip benimle konusturdu bunu sen yaptin imkar ediyosun iki dunyadada bedel odeyesin diye yazdi bana kizma alkaha kiz allah gosteriyor bu ruyayi bana gercek olmasa niye gostersin diyor hatirladikca tiksiniyorum nefret ediyorum esimden ailesinden

Esimde bi garip hicbisey olmamis gbi hayatina dewam ediyor herkes gundelik hayatina geri dondu bi ben unutamadim esimle konustugumuzda bu konuyu uzatiyorum bos konusuyorum ruh hastasiyim zaten yeterince psikolojisi bozulmus bide ben ustune gitmiyecekmisim benim yasadigim bu olaydan sora durumumu dusunen yok tabi funda sessiz idare eder nasi lsa ezikde biraz susar oturur ailesiylede grsmiyor bi sey yapamaz diye dusunuyolar gorucez bakalim yaparmiyim yapamazmiyim

msjlarinda cocuk kardesimden deil demedimki dediki bunu bizzat yazdigi halde rutamda sadece senin kardesimi aldattigini gordum allah yorganin altindan adami cikartip benimle konusturdu bunu sen yaptin imkar ediyosun iki dunyadada bedel odeyesin diye yazdi bana kizma alkaha kiz allah gosteriyor bu ruyayi bana gercek olmasa niye gostersin diyor hatirladikca tiksiniyorum nefret ediyorum esimden ailesinden

Şunları mahkemede söylese cezai ehliyeti yoktur diye ceza vermeyip direkt şizofreni teşhisiyle tımarhaneye kapatırlar. Kanım dondu okuyunca yemin ederim.

Arkadaşım al tazminatını son kuruşuna kadar, kendini bu insanlardan kurtar. Bu nedir ya...

Görümceni bu laflarından dolayı tazminata mahkum etmek yerine ruh sağlığı ve akli denge şüphesiyle psikiyatriye yatırabilirler haberin olsun :KK53:

Avukat ark.gorusmeyi mecburen erteliyorum cocuklarimi arkadasima birakcm cocuklarimla gdemem onun yanina birakcagim arkadasimda sehir disinda donmesini bekliyorum.zaten o pislik allah katinda belasini bulcak o tazminata ihtiyacim yok benim bu is sadece tazminatla bitmiyormuski asilsiz iftirada uc yildan baslayip bes yila kdr hapis istemiyle yargilatabilirim onu ama ben okdr ileri gitmicem sadece tazminat davasi esimde mirin kirin ederse tarafini belli edecek zaten sen olayin disinda dur durusmaya gelme dicem bu sozume karsilik halen miizlanirsa benden bukdr eyvallah sanada adalet benden yana korkmuyorum kizlarima hem ibret hem ornek olsun.
ALLAHINA KURBAN YURE BE KIM TUTAR SENI o gorumceye goster gununu lutfen bak fal bakmak bir suctur diye ne kadar dogru bilemem bide gunah allah bna gostrrmydi diyor tovbe tovbe dnayi al avukata ver yuzune vur o cadolozun bir okkali tukuruk birde tokati carp yapmassan bunlari hakediyorxun dicem ama yap guclu oldugunu gorsunler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X