• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda yemin ederimki supheli hicbisi yok gecmiste gırustugum kız arkadaslarımda dahil kimseyle gorusmuyorum gunlerdir icim yanıyor ıkıtane cocugum var bosanamıyorum ıkı cocugumun arada derede yasamasını istemiyorum ikiside kız cocugu ustelik sadece bir ruya gorumcem diyorki sana icim hic inanmıyor guvenmiyor kontrolum dısında isteyerek yapmıyorum art niyetli deilim diyor.cıldıracagım bu konuyu kimselerle paylasamıyorum on senelik evliyiz yaklasık olarak surekli bu ailede sorgu sual takip halindeyim artık cok yoruldum inanınki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi tabi.. Ondan dna testıne kadar gitmiş olay.. Böyle bi rüya gördün,icine at anlatma.. Çok iyi bişeymiş gibi sanki.. Rüya de gec git. Ne ima edipte ortaligi karıştırıyor ki.. Siz kendinizi bildikten sonra kimseye bir şey ispatlamak zorunda degilsinız..

Hayatımda yemin ederimki supheli hicbisi yok gecmiste gırustugum kız arkadaslarımda dahil kimseyle gorusmuyorum gunlerdir icim yanıyor ıkıtane cocugum var bosanamıyorum ıkı cocugumun arada derede yasamasını istemiyorum ikiside kız cocugu ustelik sadece bir ruya gorumcem diyorki sana icim hic inanmıyor guvenmiyor kontrolum dısında isteyerek yapmıyorum art niyetli deilim diyor.cıldıracagım bu konuyu kimselerle paylasamıyorum on senelik evliyiz yaklasık olarak surekli bu ailede sorgu sual takip halindeyim artık cok yoruldum inanınki.

Görümcen şizofren ama tüm aileyi eline almış, oynatıyor.
Onların içinde sen de artık normal değilsin... DNA testine gittiğine göre... Kusura bakma. Kendini gör diye anlatıyorum.
Ama boşanırsan inan bana daha kötü bi hayatın olmayacak.
Manyakların içinde çocuklarını büyütürsen onlar da aynı olacak... Facia bir aile...
Evlerden ırak... Allah muhafaza... Bide eş de değil, görümcenin manyaklıkları... tüm aileyi sarmış sarmalamış...:53:

Dna testine kadar vardiysa olay, esin de bu soylentilere inaniyordur icten ice.
Ne kadar onur kirici bisey dna testi.
Benim kizkardesimin de gozleri mavi, annem babamin eladir gozleri. Hic birimize benzemiyor kiz. Annem babami aldatmis mi yani simdi tobe yarabbim.

ailecek gidip bi psikiyatriste görünsünler hatta hastaneye yatışları yapılsın.adamlar bariz paranoya yaşıyor.

Manyak hepsi... kaç kurtul... Bu kadar ısrarla kimseye demedim ben bu forumda ya da hayatta.. Kurtul ve tazminat davası aç... donlarına kadar al neleri var neleri yoksa... Görsünler bakalım rüyadan yola çıkarak namusa çamur atmak neymiş.. HAYSİYETSİZLER!!

Yok artık :53: :53: sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder parayı ayarlar. Dna testi sonucunu yüzüne tükürüp suratına fırlatır, bir daha ne ölüme ne dirime der çıkar giderdim. En ufak bir ima yada ithamda bulunanı hayatımdan çıkartıp, eşimle bile arama mesafe koyardım.Eşiniz size güvense de insanın bir tarafında melek varsa bir tarafında şeytan var. Etkilenmiş olabilir bu sayede eşinizin aklında da en ufak şüphe kalmaz ve aranıza koyduğunuz mesafe ile birşeyleri daha iyi idrak edip evliliğinizde zaman içinde yoluna girer diye düşünüyorum.

Size iftira atan o gorumce dna testinin ucretini odesin!

Cirkeflik yapin hatta bi avukatla gorusun gerekirse.

Suphelerinin baskalarinin canini yakmasini umursamiyorsa bile "cebini yakinca" susmayi ogrenir...

Dna testine gittiniz ve üçreti karşılamadıgı için yaptırmadınız son geldiginiz nokta bu ve hala nerden başlarım diye mi soruyorsunuz

Inanamıyorum. Nasıl böyle bir şey yaparlar ya. Sizin gibi gözleri mavi olmayıp renkli gözlü çocuğu olan bir sürü insan var nasıl bir Allah korkusu onlardaki öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay yok artık çocuğun babası eşin çıkınca ne olacak? Hiç mi utanmayacaklar nasıl yüzüne bakacaklar acaba? Manyak mı bunlar?! Bence eşinle ciddi ciddi konuş aranızda halledin bu problemi.Böyle yok rüyasında görmüşte yok bilmemneymiş böyle hurafelere imanmasınlar.O zaman sayısal lotonun istiharesine yatsın çok çıkıyorsa rüyaları tövbe tövbeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne demek mavi gözlü oldu diye dna testi ya ne ayıp şey...geçen yıl haberlerde çıkmıştı zenci karı kocanın sarışın bebekleri doğdu diye. Genlerimiz yüzyıllardır aktarılıyo sonuçta.
Görümceniz sabah akşam sizle ilgili okadar çok kuruyoki rüyasında görmemesi anormal olurdu.Eşiniz ona karşı sizi hiç savunmuyor mu ya da görüşmeyelim gerek olmadıkça falan da mı demiyor.Ayrıca eşinizin ne suçu var da ayrılmak istiyorsunuz ?

Bende gercekten bu mesjı bi baskası yassa acaba derdım badıma gelince anladım cocuklatımın ustune yemin ederımki esıme karsı hıcbi yanlısım olmadı benim benimki ela esımunki kahvegozlu buyuk kızımınki kahve esmer tenli kycukkızım mavı hafıf sarısın gorumcem fal bakıyor para karsılıgı dıyorumki bilinc altı kimseye guvenmedıgınden bana sen inkar ediyorsun diyor artık nadı yakl ıcamı sasırdım esıme dnayı kabul ettıgı ıcın bende cok kuzıyorum ondan beklerdımki ne haddınıze sızın ne cesaret demesını beklerdim umarım eden bulur gunlerdir enkaz halindeyim dna testınede gıttım belki utanır ozur diler ama yanılmısım

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

Eşin sana inanıyorsa dna testi ne ayak diye sorarlar insana.. Ayrıca eşin bu şekilde nasıl onları konuşturuyor orasıda garip arkadaş..:47::47::47:

ne kadar istiyorlarmış ki buteste. Ben olsam testi yaptırı sonucu yüzlerine çarpar bir de tükürü giderdim... Hele ki kocama yapardım bunu.. al sana test nafkanı ödersin artık diyip.

Hanimefendilik de bir yere kadar sacini başını yolacaksin boylelerinin

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

görüşme arkadasım öyle görümceyle görüşme ya !
sen ne demek istiyosun ben kardesini mi boynuzladım ne ima ediyosun hadsiz derim bidaha da karşıma almam konuşmam o insanla. Onunla aynı fikirde olanlara net ve kesin tavrımı koyarım.
Namus bu namus basit bişey değil
kimse benim namusumu dillendiremez ortalığı bulandıramaz

yapacağınız basit -hayatınızda bu insanlara yer vermeyeceksin dimdik kararlı olursan eşinde durması yerde durur inanmak istediğine inanır.
Çok afedersin genelleme yapıorum amacım kırmak değil ama koyun gibi nereye çekiolarsa oraya gitmeyn bu kadar da alttan alınmaz yine sinirlerim zıpladı !

Esım gorusmeyelim demis fakat nereye kdr gorusmicek ablası sonucta esimle bu konuyu detaylı konusmak istiyorum fakat uzuldugunun farkındayım ve ustune gıtmek istemiyırum esımden ayrılmak istememin sebebi ise bole konularda ıstedıgım tepkiyi vermemesi.

İlerde daha kotu bisi olursa diye korkuyırum cocuklarım buyudugunde imalı konusup bana karsı dokdururlarsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X