• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümcen olan pislik fal baka baka karışmış bişeylere... ellerine almış oynatıyorlar. Akli melekeleri yerinde değil. buraya kadar tamam da...
Eşin nasıl kabul etti dna testini.. rest çekemedi mi? Bence ona da gerçek dışı şeyler anlatmıştır.
Sen herşeyi bi kenara bırak. çocuklarının geleceği için boşan...
Eşinin ne suçu var diyenler olmuş... Eşin en suçlu kişi bu olayda... onun tek bir kelimesi yeterdi.. Karısının namusuna laf ediliyor o tıpış tıpış dna ya gidiyor.. Yemişim öyle eşi...

Göz rengi kalıtımı diğer genlere göre farklıdır. Siyah gözlü anne babanın mavi, yeşil gözlü çocukları olabilir fakat anne baba mavi gözlüyse siyah gözlü çocukları olamaz. Bu halk arasında çok yanlış biliniyor.
Ben böyle bir iftiraya katlanamazdım sonuçta babaları kızlarınıza benim kızım değil mi acaba şüphesiyle bakarken ne kadar babalık yapabilir ki? Özellikle bu konuşmaları anlayacak yaşa geldiklerinde psikolojileri ne olacak?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlerde daha kotu bisi olursa diye korkuyırum cocuklarım buyudugunde imalı konusup bana karsı dokdururlarsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısınız böyle düşünmekte. Yani ben buna daha önceki küçücük işyerimden bile örnek verebilirim. En az 3 kişi vardı böyle kendi gözleri kahverengi çocuklarının mavi yeşil. Ne demek bu ya. Tüm genler anne babadan mı aktarılıyor. Kim bilir belki dedenizin dedesinin dedesi renkli gözlüydü de kalıtım yoluyla evlatlarınıza geçti. Allah iftiracılara iki dünyada da hak ettikleri cezayı versin. Insanların aile düzenini bozmak namusunu karalamak bu kadar basit mi ya.

madem iş bu raddeye kadar gelmiş ve cahil görümceniz yüzünden eşiniz sizden dna testi istemiş zaten o vakit o kocayı boşardım ben.başkasının ağzına bakıp dna testi istemesi ayrı bir yıkım,sizden şüphelenmesi ayrı bir felaket.

ben olsam ne yapar ne eder o dna testini yaptırır,o kocadanda boşanırdım,görümceyide Allaha havale ederdim,hatta sırf böyle bir iftira atıp beni rencide ettiği için,namusuma dil uzattığı için birde mahkemeye verirdim.yatacak yeri yok pisliğin.

Son düzenleme:
Goz rengi olayını ben bildigimden onlara izah ettim fakat inanmıyorlar inanmıyorlar inanmıyorlar ben nerde yanlis yaptım bilmiyorum bu evlilikte

Esım gorusmeyelim demis fakat nereye kdr gorusmicek ablası sonucta esimle bu konuyu detaylı konusmak istiyorum fakat uzuldugunun farkındayım ve ustune gıtmek istemiyırum esımden ayrılmak istememin sebebi ise bole konularda ıstedıgım tepkiyi vermemesi.

ya hadi daha iyimser olarak düşünelim
tamam esin görüşsün sen senin namusuna dil uzatanla görüşmek zorunda mısın ?
görümcesiyle görüşmeyen tek insanoğlu sen misin neden tavrını koyamıosun ?
tamam eşine tavrını koyamıosun seni savunmuyo sana destek olmuyo diye ama ona -beni bu insanlarla sakın ha muhatap etme. bnm namusumla kimse alay edemez ima edemez sen görüş ama bnm için o insanlar bitti diyemiyo musun ? bn bunu anlamıorum böyle yapmaya devam edersen esaret hayatıyla bunların emri altında yaşlancaksın ezdirme kendini. Böyle teslim olmuş gibi davranmaya devam edersen dna testinden snra sana iftira atacak baska seylerde bulurlar demedi deme Allah başa vermesin böyle insanlardan korkulur.

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum

Cnm bunlar ne bicim insanlar o psikopat gorumcenede soyle cenesini kapatsin yoksa ben dalicam o geri zekaliya bu ne yahu dna testi filan acayip sinirlendim su an ! ben bu iftiranin yuzunden canimdan oluyordum o degilde esimide benden suphelendirmeye basladilar pislikler en sonunda annesi ve kiz kardesi yuvamizi dagitti ! Allah elbet karsiligini vericektir sen merak etme !

Son düzenleme:
Iftara ne buyuk gunah ne buyuk ayip terbiyesiz siinir oldum o kadinaaaa

Belki o da arada kalmamak için kabul etti,onlar daha baskın bir aile demek.Korkuyo, karşı gelemiyor bişey var sonuçta ama onlara karşı sizi korumalıydı.En iyisi eşinizi alıp karşınıza konuşun.Bayram gibi zorunlu zamanlarda görüşmeyi tercih edin...eşiniz anlayacaktır mutlaka hatasını.

ay yok artik sadece cocugunun gozleri mavi diyemi bu iftirayi attilar :53: peki senin veya esinin ailesinde mavi gozlu kimse yokmu?

haberde zenci kadin ve adamin 2 cocuktan sonra ucuncu cocugun bembeyaz ve sarisin oldugunu gormustum ve tam tersi iki beyaz insanin zenci bi cocugu olmustu.

Ne oluyor bu insanlara. Bir kadının namusunu ayaklar altına almak bu kadar kolay mı ? Neden çocuğunun gözleri renkliymiş,rüyasında öyle görmüş müş.
Siz ne için dna testini kabul ettiniz ki? Şüphen varsa buyur mahkemeye gidelim deseydiniz. Sizi alçaltmalarına neden izin veriyorsunuz ? Kocanızın size soğuk davranması felan pes doğrusu.

eşin seninle hiç bir konuşma yapmadan mı dna testine tamam dedi?deseki "aşkım sana inanıyorum ama gel şunları utandıralım ikimizde rahat edelim" bir nebze tamam diyeceğim ama soğuk eşimde diyorsun o zaman işler karışıyor.benim etrafımda çok var anne baba esmer çocuk sarışın renkli gözlü.illaki birine çekiyor bebiş dede,amca,teyze vs..

kötü niyetli insanlar ne kadarda cahil oluyor :53:

Alla Alla çok enteresan gelmeye başladı olay.
Kendimi yerinize koyuyorum, görümcem beni rüyasında görecek, sonra çocuğumun göz rengide farklı olunca tutup kolumdan dna testine gideceğiz eşim de gelecek. Görümcem benimle gayet sakin bir şekilde, "aslında kötü niyetli değilim sana güvenmek, inanmak istiyorum diyecek" ben de kuzu gibi dinleyeceğim, onları ikna etmeye çalışacağım... Sonra da ileride ya çocuklarımı bana karşı doldururlarsa diye hayıflanacağım...

Eğer sen onlara hadlerini bildirmezsen evet çocuklarınla ilgili düşüncelerin gerçekleşebilir. Çünkü Anne halam sana o iftirayı attığında ne yaptın? Ne tepki verdin diye sorarlarsa sen de bugünlerde yaptıklarını anlatırsın...Oldu mu?? İkna etmeye çalıştım dersin.. Dna testine gittim, biraz da söylendim dersin.
Onlar da sana inanırlar.

Bekar mı görümceniz? Ektiklerini iki dünyada da biçer Allah'ın izniyle.

Ay Allahım korusun ya yuh yani.. şöyle saçını başını yollamıyor musun gorumcenin? Bu ne demek ya? Iftar ya iftira. Gorumcen kim oluyormuş da içi isinamiyormus yuh Allah böylelerini varya ahh ahh çok şey denir de neyse....
Ayrıca sanki bi şeyler eksik anlatılmış gibi. Bi mesaj mı gördü bi tel mi birileriyle konuşurken mi gördü? Ailenize çok muu gidip geliyorsunuz? Tabi ki bunlar asla o gerizekalinin böyle iftira atmasına sebep değil ama sadece iyice öğrenmek istiyorum. ..

Bilinçaltında demek ki hep siz varsınız ki rüyasına bile giriyosunuz
nasıl bir kıskançlıksa bu..
Allah ıslah etsin.

Goz rengi olayını ben bildigimden onlara izah ettim fakat inanmıyorlar inanmıyorlar inanmıyorlar ben nerde yanlis yaptım bilmiyorum bu evlilikte

bunlar bunu anlamayacak kadar gerizekalı ve embesiller mi yoksa görümcen masus bir bahane bulup pislikmi yapmaya çalışıyor hangisi?

insan dediğin 7 göbek sülalesine çekermiş bilmiyorlarmı,dayımın 3 kızı var mesela 2 si sarışın mavi gözlü en küçük kuzenim esmer,hemde baya bir koyu tenli esmer;çünkü diğer sarışın olan kuzenlerim dedemin dedesi varmış ona çekmişler ama onlardan başkada mavi gözlü yok sülalemizde.

burada birçok arkadaşında ailesinde eminim buna benzer örnekler vardır,sizin görümce bence sizi sevmediği için böyle bir tezgah kurmuş,inşaallah kendi pisliğinde boğulur,ona inanan ve sizi dna testine götüren kocanıza da yazıklar olsun,boşanın!bu kelimeyi kolay kolay bu forumda demeyenlerdenim ama namusumdan şüphelenen bir kocayla saniye durmam ben.

nedir bu bazı görümcelerin yaptığı adilikler..Allahtan kork kuldan korkmuyasan...

dna testi köyden bir akrabamız yaptırmıştı hatta inek sattılar yaptırmak için, olsa olsa 1 milyar civarı olur onuda karşılayamadı mı kocanız bana pek inandırıcı gelmedi hikayeniz ama neyse cidden dogruysa yuh diyorum yıl oldu 2014 hala bu zihniyetler le ugraşıyoruz mavi gözlü diye hey Allahım ya.. :ssz:

dna testi köyden bir akrabamız yaptırmıştı hatta inek sattılar yaptırmak için, olsa olsa 1 milyar civarı olur onuda karşılayamadı mı kocanız bana pek inandırıcı gelmedi hikayeniz ama neyse cidden dogruysa yuh diyorum yıl oldu 2014 hala bu zihniyetler le ugraşıyoruz mavi gözlü diye hey Allahım ya.. :ssz:

E koylunuzun sonucu neydi peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X