• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o nasıl bir haladır yeğenini karalayacak kadar adi
o nasıl bir babadır kendi evladında şüphe duyacak kadar aciz
ve o nasıl bir eştir, namusunu bir rüyaya heba edecek kadar zavallı.
allah sabır versin

Psilologlar derki bir karar alindiginda sabah kalktiginizda o karardan pismansaniz yanlis larar vermis demek.ama ben gunlerdir bu karardan pisman deilim hatta sarhos oldum sizdim uyandim gene pisman olmadim demekki dogru bir karar verdim ve ben eminimki bu davayi kazanicam.

Avukat arkadasim dava ile zor gorusme en iyi cozum diyor yuzyuze konusur bakariz gerci lehine olacaksa acariz diyor sen saglam olduktan sora sana bisi yapamaz diyor

hepsini okuyamadım ilk birkaç sayfa okudum ve çok üzüldüm. yazık kuzuya valla.
senin ruh halini demiyorum bile. ne haldedir kim bilir.
bence çocukların için aç dava rezil et o kadını ilerde çocukların sana bakarken benim annem işte böyle onurlu kadın desinler.
kendi hayatına baksın rezil millete iftira edeceğine.
hataları örtmede gece gibi olun diyen bir peygamberin ümmetiyiz güya.. pehh..

Ayrica o pislik iftiradan iftiraya atladi
msjlarinda cocuk kardesimden deil demedimki dediki bunu bizzat yazdigi halde rutamda sadece senin kardesimi aldattigini gordum allah yorganin altindan adami cikartip benimle konusturdu bunu sen yaptin imkar ediyosun iki dunyadada bedel odeyesin diye yazdi bana kizma alkaha kiz allah gosteriyor bu ruyayi bana gercek olmasa niye gostersin diyor hatirladikca tiksiniyorum nefret ediyorum esimden ailesinden

Ya bu kadın normal olmayabilirmi acaba,yani söyledikleri bir tür şizofreni ,paranoya gibi bişey ..Dava açtığınızda normal olmadığı söylenirse davanızda boşa çıkmış olmasın..Kadının başka kişiler ilede dengesizlikleri ,konuşmaları varmı araştırsaydınız öyle ise üzerine düşüp kendinize iyice düşman etmeseydiniz.takmasın sonra size.

Ya bu kadın normal olmayabilirmi acaba,yani söyledikleri bir tür şizofreni ,paranoya gibi bişey ..Dava açtığınızda normal olmadığı söylenirse davanızda boşa çıkmış olmasın..Kadının başka kişiler ilede dengesizlikleri ,konuşmaları varmı araştırsaydınız öyle ise üzerine düşüp kendinize iyice düşman etmeseydiniz.takmasın sonra size.
Eltimede de soluyor ama benimki kddr ileri gidemedi onda

Cezai ehliyeti yoksa dava duser

İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
seni dna ya kadar zorlayan bu iftira karşısında neden hala devam ediyosun ki? dna yaptırmak senin onurunu kıran bırsey değil mi insan mı bunlar ya ? allah yardımcın olsun.

Bu olaydan sora evliligimide akisina biraktim gittigi yere kdr toparlanmiyor ama eskisi gbi olmam esime kaai imkansiz gbi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X