evi satarken para konusunda sıkıntı çıktı o yüzden yapıyo sanırım bilemiyorum bazen kötülük için bi sebep olmuyo galibaÇözüm yok ama boylelerine biraz cazgirlasacaksin..
Bir de kadın niye böyle bir iftira atıyor ki ? Bir husumet mi vardı aranızda merak ettim .
bide onun eve bişey koyup foto çekmediğini ne bileyimKişi kendinden bilir işi diye bosuna dememisler.. allah bilir onun pesinden neleer cikar ewden hic takmayin size boyle birseylede gelenlere fotosunu gostersin dedim gösteremedi kanitla ispatla dedim yapamadi dersiniz. Kendinizi biliyorsunuz sonucta
Yapsin ayy yok canim bunlar benimkiler degil ben boyle giymiyorum gelenede giydirtmiyorum dersin... bir arkadas dava acmaktan bahsetmis bence oyle yapabilirsinizbide onun eve bişey koyup foto çekmediğini ne bileyim
aynen öyle valla unuttuysam bile at gitsin foto çekmek nedir eline ne geçecek yani Allahından bulsun ne diyimBenim donlarım güzeldir, iyice yıka da giy hediyem olsun deseydin keşke. Manyak mıdır nedir ya. Ev satılmış Olmuş bitmiş peşinde koştuğu şeye bak. Buzdolabı bozuk dese falan yine bir mantığı olur. Hayır diyelim ki unuttun, insanlık hali tut at yani. Millet kafayı yedi iyice.
şaka gibiymiş hasta sanırım böyle şeylerle uğraştığına görekaldığım evi eşyalı olarak birine satmıştım. sadece kişisel eşyalarımı alıp çıktım.bu kadınla ortak bi çevremiz var. bana dedi iki evi çok bırakmışsın çok toz olmuş. toz olması normaldir dedim ( ev 4 ay kapalı kaldı ). sonra dediki dolabın kenarında kilodun kalmış pedinin kağıdı çöp kapağına yapışmış fotoğrafını çektim kanıt olsun diye dedi şok geçirdim.kilot unutmadığıma eminim göster fotoğrafı dedim göstermedi tartıştık. etraftakilerede evden erkek donu çıktı diye anlatıyomuş çirkef iftiracı bi kadın Allahım başıma neler geldi iftiraya uğramak ne zor bişeymişbilmeyenler inanır öyle bişey yok ben güzelce eşyalarımı topladım temizledim çıktım erkek donu çıktı nedir ya insan başkasının namusuna nasıl böyle dil uzatabilir ne yapacağımı bilemiyorum (evli değilim bu arada )
töbe est. ne manyak insanlar var yahu erkek donu diye illa sevgiliniz mi erkek donu olacak beki abinizin belki babanızın donu o nerden biliyo üzrende mi yazıyormuş donun kime ait olduğu allahımya işsiz herhalde böyle şeylerle uğraştığına görekaldığım evi eşyalı olarak birine satmıştım. sadece kişisel eşyalarımı alıp çıktım.bu kadınla ortak bi çevremiz var. bana dedi iki evi çok bırakmışsın çok toz olmuş. toz olması normaldir dedim ( ev 4 ay kapalı kaldı ). sonra dediki dolabın kenarında kilodun kalmış pedinin kağıdı çöp kapağına yapışmış fotoğrafını çektim kanıt olsun diye dedi şok geçirdim.kilot unutmadığıma eminim göster fotoğrafı dedim göstermedi tartıştık. etraftakilerede evden erkek donu çıktı diye anlatıyomuş çirkef iftiracı bi kadın Allahım başıma neler geldi iftiraya uğramak ne zor bişeymişbilmeyenler inanır öyle bişey yok ben güzelce eşyalarımı topladım temizledim çıktım erkek donu çıktı nedir ya insan başkasının namusuna nasıl böyle dil uzatabilir ne yapacağımı bilemiyorum (evli değilim bu arada )
inşallah tez zamanda kendini bulurCanim anlattigi kisilerde ciddiye almamali yani bana anlatilsa kizarim sanane milletin ozelinden diye cunku soylenexek sey var soylenmeyecek sey var fotograf cekmek neden boyle bisey oldugunu kabul edersek.Iftirasi kendini bulur bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?