iftiracı kadın

çamur at izi kalsın işte ya çok canım sıkıldı valla dua ediyorum iftirası kendini bulsun öyle bile olsa ki öyle bişey yok anlatılmaz böyle bişey

Kadina hic söylemeden o dedigi dolaba polisler arastirip baksin bir doku felan bulasmismi diye eger bulasmamissa dava kolaylikla edebilirsiniz. ve fotograg cektigini ama göstermediginide belirtin
burası küçük yer iyice rezillik off off şeytan diyo saçını başını yol rahatlasın

burası küçük yer iyice rezillik off off şeytan diyo saçını başını yol rahatlasın

Ozaman ALLAH a dua etmek kaliyor iftiranin gercegi ortaya cikmasi icin .. bu gibi seyler yarina kalmiyor ya bide kadina deseydin dünyanin en büyük günahlarindan biri iftira git rahat uyu o yatakda yapabilirsen .. vijdanin sizlasin

o kadını ortak tanıdıklarınızın yanında paylayın. kadına şahitlik edecek de var sen agzını yıne bı aç bu dedıklerını düzeltme bak bakalım ben sana dava açıyo muyum açmıyo muyum dıye ıyıce bı gözünü korkut. gerekırse de sıkayette bulun.

Müminler kendilerine bir iftira atıldığında, Allah'ın kendilerini bununla denediğini, sabır göstererek tevekkül ederlerse Allah'ın kendilerinden razı olacağını ve kendilerini bu iftiradan temizleyeceğini bilirler. Nitekim bir ayette müminlere atılan iftiranın, kendileri için aslında bir hayır olduğu şöyle bildirilir:

Doğrusu, uydurulmuş bir yalanla gelenler, sizin içinizden birlikte davranan bir topluluktur; siz onu kendiniz için bir şer saymayın, aksine o sizin için bir hayırdır. Onlardan her bir kişiye kazandığı günahtan (bir ceza) vardır. Onlardan (iftiranın) büyüğünü yüklenene ise büyük bir azap vardır. (Nur Suresi, 11)

Bir kadın nasıl bu kadar ucuz,basit,cirkef olabiliyor!!
Utanmaz kadın aklı fikri dona takmasaydi dönü diline dolamazdi.
O kadını ilk gordugun yerde senin gibi cirkef pislik bir kadının iftiralarina kanacak kimse yok ama mahkemede gorusuruz de.
Çok.sinirlendim.Allah boylelerinden uzak etsin.

Hasta mıdır nedir , ahlaksız insan . Unutmuş olsan ne çıkar , atarsın çöpe olur biter , dile getirmeye değmez . Sen Allah a havale etmişsin zaten bulur belasını elbet .

Bu arada erkek donu olarak anlattığını kimden duydun ?

Şikayet ederim seni iftira suçundan de . O korku ile susar .

Boyle insanlar keske evrimlesemeyip yasamasalardi dunyamizda ama varlar malesef!
Yinede siz yokmus gibi davranin, vizildasin dursun.

soyledikleri gercek bile olsa milleti ne ilgilendirir, onun boyle seyler anlatmasi kendi ayibi , hic takmayin bende olsam anlatana kotu gozle bakardim

ortak bi tanıdık söyledi onlarda demişler anlatma böyleşeyler ayıptır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…