İftiracı komşu

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de üst komşum yüzünden evimden soğudum inan eve gelesim gelmiyor işten çıkınca.. Gece gündüz dua ediyorum rabbim ıslah etsin diye...

Bu ne ya boyle kogus agasi sanki apartmani dar etmis resmen.Bir daha yaparsa apartmanin huzurunu bozmaktan polis cagiracagim diyin.Apartman bekcisi resmen.Kapi komsunuz mu bu bayan

Hayır arkadaşım sizde de hata var, ne bu saflık tepkisizlik. En başından polise vermeliydinjz kız arkadaşlarınızı darp etmiş ve hala sessizsiniz yaşlıdır diye gecistiriyosunuz pes yani. E siz boyle yaparsanız o daha çok tepenize cikacak

Polise sizin şikayet etmeniz gerekirdi, o sizden önce davranmış.
Bu kadın ancak para korkusundan anlar,
Önce siz şikayetçi olup o arkadaşlarınızı da şahit gösterin.başka türlü durmaz.

Valla konu sahibi bu bosvermislikle daha başına çok is alır. Afedersiniz de ne bu pasiflik üstelik arkadaşınız ne kadar bencil bir insanmış. Gerçekten hakkınızı aramazsaniz bu apartmandan da tasjnmaniz yetmeyecek boyle insanlar her yerde. Yapmanız gereken iyi bir avukat bulmak o kadını videoya mi cekiyosuniz napacaksaniz itiraf ettirin yalancı şahit de zaten iyi bir ceza yer. Ondan sonra görün bakin bulasabiliyor mu. Biraz tirnaklarinizi çıkartın bence siz biraz korkmussunuz bu cazgirdan yas meselesi olduğunu sanmıyorum . ama o size bir bagirdiysa siz on bagirin. Hem yönetici falan yok mu şikayet edin imza toplattirin biraz uğraşın ya cidden kadından çok size sinirlendim.

İnan o da muamma
Kırılması nedir ya
Psikopat kendi mi kırdı tanıdıktan mı aldı o raporu nasıl bişi şoktayız hala
Mahkeme bilirkisi tayin etsin itiraz et. Baska doktorda incelesin. Kolay degil oyle camur at izi kalsin. O halde butun ruh hastalari isgal ederdi mahkemeleri..korkmayin siz ama duzgun bir avukatada danisin neler yapabileceginizi.

Mahkeme bilirkisi tayin etsin itiraz et. Baska doktorda incelesin. Kolay degil oyle camur at izi kalsin. O halde butun ruh hastalari isgal ederdi mahkemeleri..korkmayin siz ama duzgun bir avukatada danisin neler yapabileceginizi.
Mahkeme oldu
Olana kadarki geçn süredede kolu iyileşmiş
Mahkemede yoktu sargı faln

seni birdaha rahatsız ederse karakola şikayet et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…