Evet ve polisi o çağırıyoBu ne ya boyle kogus agasi sanki apartmani dar etmis resmen.Bir daha yaparsa apartmanin huzurunu bozmaktan polis cagiracagim diyin.Apartman bekcisi resmen.Kapi komsunuz mu bu bayan
Hayır arkadaşım sizde de hata var, ne bu saflık tepkisizlik. En başından polise vermeliydinjz kız arkadaşlarınızı darp etmiş ve hala sessizsiniz yaşlıdır diye gecistiriyosunuz pes yani. E siz boyle yaparsanız o daha çok tepenize cikacakNeyse bir gün ben kız arkadaşlarımla eve geldim bu arada biz y. Lisans yapıyoruz sürekli işimiz oluyo koşuşturmaca falan.. bizi yine yakaladı gel bakim buraya diyo bana ne oldu yine dedim burayı silceksin çöp dökülmüş diye kendi kapısının önünü gösterdi
Dedim nerden biliyosun biz döktük
Diyoki sen döktün çabuk sil
Bende kızların yanında uzamasın diye tmm dedim sonra
Hayır şimdi dedi bende kapıyı açtım kızları geçirirken kolumdan tutup çekti beni şimdi dedim diye
Kızlarda ya teyze tmm sileriz ama şimdi işimiz var dediler bu ısrar edip içeri bırakmayınca benim gözüm döndü bunu ittim git diye silmiyecem dedim çingene dedi bana
Bende aldım çöpü ortaya döktüm al hadi diye gerçi çöpte bizim müsvetde kağıtlar işte ..
Defolup gitceksin burdan burada ben ev sahibiyim sen kiracısın çık git bağırdı durdu ve küfürler etti bizde içeri girdik amakızlar beni sakinleştiremiyor ben delirdim ya delirdim yani..
Sonra eşimi aradım yetti artık şunun kocasını bul anlat bu laftan anlamıyo diye
Eşimde beni öyle duyunca endişelenmiş olmalıki on dkkya apartmanda sesini duydum
Kavga ediyolar..
Kapıyı bi açtık eşime terlikler fırlatıyor apartman ev terlikleriyle dolu.
Eşim kocasını sorunca dellenmiş.. Bizde eşimi almaya gittik gel diye ama onuda delirtmiş bu hala laf anlatmaya çalışıyo
Ya gel dedik cahil işte laf anlamaz
O ara banada vurdu terlikle
Sonra kız arkadaşım kapısını çekti kapamaya çalıştı teyze içerde kal diye
Bırakmadı kapıyı örtsün açtı onada fırlattı bi terlik dudağını patlattı kızın
Sonra içeri kaçtı içerden tahrik ediyo bide diyoki hadi girinde görelim başınıza bela alın diyo haneme tecavüzden mahkemeye veririm diyo
Neyse biz eve girdik arkadaşın dudağına bakmak için
Ne ettim gelmedi benimle arkadaşım sağlık raporu alalım dedim lazım olur diye
Yok boşver cnm dedi yaşlı işte dedi uğraşmayalım
Günümüzü berbat etti kız iki gün şiş dolandı düşünün
Sonra polis geldi kapıya bizi şikayet etmiş
İfade almaya geldi okula gidecez gidemedikte tüm işlerimizi mahfetti danışman hocamız bi yandan arıyo biz karakollarda
Sonra ne duyalım kolu kırılmışiçeri zorla girip Kolunu kırmışız
Mahkeme bilirkisi tayin etsin itiraz et. Baska doktorda incelesin. Kolay degil oyle camur at izi kalsin. O halde butun ruh hastalari isgal ederdi mahkemeleri..korkmayin siz ama duzgun bir avukatada danisin neler yapabileceginizi.İnan o da muamma
Kırılması nedir ya
Psikopat kendi mi kırdı tanıdıktan mı aldı o raporu nasıl bişi şoktayız hala
Mahkeme olduMahkeme bilirkisi tayin etsin itiraz et. Baska doktorda incelesin. Kolay degil oyle camur at izi kalsin. O halde butun ruh hastalari isgal ederdi mahkemeleri..korkmayin siz ama duzgun bir avukatada danisin neler yapabileceginizi.
Ne cabuk :) itiraz edin. Ciddiyim herseye itiraz edin. Kabullenmeyin lutfenMahkeme oldu
Olana kadarki geçn süredede kolu iyileşmiş
Mahkemede yoktu sargı faln
Ettik zaten üstelik bizde şikayetçiyiz demiştik karakoldaNe cabuk :) itiraz edin. Ciddiyim herseye itiraz edin. Kabullenmeyin lutfen
seni birdaha rahatsız ederse karakola şikayet et...Kızlar
Bir sene önce çok beğendiğimiz bir eve taşındık kiracı olarak, ev çok büyük ve kafamızdaki hertürlü şeyi yapabilme imkanı bulduk ev sahibininde izniyle çoğunuda biz karşılıyarak içini dekore ettik..
Neyse yerleştik bir iki gün sonra apartmandaki iki kadın çıkageldi 40 tl istediler biz buraları siliyoruz diye neyse bende verdim böyle üç ay geçti.. Sonra öğrendim ki bunlar kendileri siliyormuş oraları ve ikiside binada ev sahibiymiş, ayrıca çoğu dairede para vermiyormuş yani alabildiklerinden alıyolar
Ve apartmanda ne bi yönetici ne kurallar yani hiç bişey yok daha yeni bina
Neyse ben yine vermeye devam ettim.. Ama bu kadınlardan biri bildiğiniz gibi değil herşeye karışan kaynana huylu biri yani birde cahil çünkü ne laftan anlıyor ne saygı biliyor insanı çıldırtıyor seviyesiz.. Muhtar gibi ortalarda dolanıyo her halta karışıyor..
Eve yeni koltuk takımı geldi adamlarla kavga etmiş aşağıda asansöre binmeyeceksiniz diye
Ama ne kavga.. Biz en üst kattayız adamlar eşyayı getirip aşağı inerken bile bırakmadı binsinler nefes nefese yürüyerek indirtti adamları.. O gün adamlara çok mahçup olduk eşim teyze evine gir hadi dedi, oo demez olaydı onada saydı durdu girmedi iş bitene kadar her dairenin kapısını çaldı olayları anlattı çıkın yukarı gelin bunlar adamları eşyaları asansöre sokuyor diyor hey yarabbim
Bir gün kapıyı çaldı bana dediği şu viledan var mı? Var dedim bnde napcak diyorm içimden.. Dediki getir şuraları sil
Dedim ki bu sizin işiniz değil mi
Bana diyorki buralara nokta nokta çöp suları dökmüşsün sen silceksin
Neyse bu gitti ama benle emrivaki konuşması beni deli etti.. Yaşlı diye ses etmedim ama çok yaşlıda değil dinç 50 yaşlarında
Sonra bu böyle herşeye kapıyı çalıyo eve eşya geldikçe koli falan çıkıyo haliyle kapıya atıyorum ayak altında olmasın diye, daha işim bitmeden kapıya dikiliyo bunları aşağı indir burda olmaz .. Sanki ben oraya monte ettim kolileri çöpü orda sonsuza dek kalcak
Bu böyle bayaa devam etti huzur kalmadı, bir gün kapıyı çalınca patladım ben artık bağırdım çağırdım kovdum o günden sonrada para falan vermedim silmeyin istemiyorum dedim
Sonra bana hakaretler yağdırıp evine girdi
Vallahi abartıyorsam beter olayım her allahın günü apartmanda benim çıkmamı veya eve dönüşümü bekliyor sesli sessiz laf sokuyor diyoki tabi geç bas parada vermiyon böyle kaç ay hergün hergün gecenin 11 de bile ben geçerken şak kapıyı açıyor başlıyor
Devamı gelecek...
ceza falan aldinizmi olmadi tasinin ya eger maddi durumunuz el veriyosaEttik zaten üstelik bizde şikayetçiyiz demiştik karakolda
Şimdi mahkemede iki tarafta birbirinden davacı görülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?