İftiracı komşu

Arkadaşınızın dudağı patladığında polis geldi dimi o gün yani. Bunu delil olarak gösterdiniz dimi? Acil kanıt bulun lütfen ses kaydı değil video olsun. Bizim kötü komşu iyi komşuya herkesin içinde hakaretler etti. Iyi komşu bir şey demedi dava edeceği için. Iyi komşu davayı açtı. Iyi komşunun tarafında bir sürü şahit vardı. Kötü komşunun yanında 1 tane ve çok çelişkili ifade verdi. Ona rağmen ikiside para cezası aldı. Sizde kadın direk şiddet için şahit tutuyor. Daha kötü bir ceza verirler. Yalancı şahit tuttuğuna dair kanıt bulun. Arkadaşınızla yanına gidin arkadaşınız gizlice video çeksin. Sen kadına git de neden böyle yapıyorsun biz kolunu kırmadık bile sen bize şiddet uyguladın. Lafı alın ağzından yoksa siz suçlu çıkacaksınız.

arkadaşım ben size de kızdım kadın mahkemeye başvuruyor haksız olduğu yere sen o arkadaşınla kocanla gidip darp raporu almıyorsun polis çağırmıyorsun
uğraşacaksın tabiki sen uğraşmazsan o senle uğraşır yalancı şahitle uğraşırsın böyle size terlikler fırlatırken alacaktın saçını eline evine kaçmasına müsaade etmeden
oturduğum yerde sinirden zıpladım

O gün polis geldi ama kız şikayetçi olmak istemedi sağlık raporuda almadı bende ısrar edemedim açıkcası
Zaten mahçup oldum yeterince birde uğraşmak istemediği bir işe çekmekte ısrar edemedim
Kadın dediği gibi alcak o zamn parayı mahkemede
Ne insanlar ya

Yapabileceğim başka biley var mı bilmiyorum ama artık anlattık olayı ifadede
Bide mahkemede anlattık artık nolcak bilmiyorum
Var bişey üstümüzde bu aralar gelen giden zarara uğratıyo bizi

Aldıramadım işte bir kaç kez söyledim ama kız arkadaşım uğraşmam bn dedi bende daha fazla ısrar edemedim
Bu arada saçından falan tutsak napcaktı ne dicekti acaba komalık ettiler beni derdi heralde

Kanıt bulmak zorundasınız. Bizimkiler 5 yıl içinde gene olaya karışırsa cezayı ödeyecekler artı hapis cezalarıda var. Hakaret edenin 4 yıl hapis cezası var. Şu durumda eşinize ne tür ceza verirler siz düşünün. Kanıt bulun lütfen

İşin bu derece olabileceği aklıma gelmedi cidden bu kadar büyüyor mu bu konu
Hayret bişi ya
Olay anına geri dönemicemize göre nasıl kanıt bulabilirim hiç bilmiyorum
Kadın da bu aralar gitti eşiyle çocuklarına sanırım bayadır görünmüyo

kaçıyodur sizden mahkeme görülene kadar
hem de açık vermek istemiyordur
başka komşular davaya gelmez mi size şahitlik etmek için

Arkadaş doğruyu söylüyor eğer kanıt bulamazsanız siz suçlu çıkarsınız mahkemede.

Avukatınızla görüşün, yoksa bir avukat bulun herşeyi anlatın şuan suçlu sizsiniz davada. Olmadı komşuya gidip davayı geri Çek taşıncaz diyin. Diğer türlü daha fazla masraf yapacaksınız gibi. Gelir gelmez kanıt peşine düşün. O arkadaşınızlada görüşmeyi kesin ne kadar bencilmiş. Onun yüzünden bu haldesiniz şuan.

Valla aynen öyle sanırım bide ben izlim şu filmi
Bana öyle diyo zaten gülerek bana sildirmicen öylemi buraları paramı başka temizlikçiye vercen öyle mi
Ben mahkemede kat kat alcam görcen diyo
Ya yavas alsin cidden. Oyle kolay mi kendi dedi diye mahkemede onu hakli bulacak. Bide avukat parasi odesinde densiz gorsun gununu

En mantıklısı bu gibi
Zaten çıkmamız için yapıyodu

Ya yavas alsin cidden. Oyle kolay mi kendi dedi diye mahkemede onu hakli bulacak. Bide avukat parasi odesinde densiz gorsun gununu
Avukatı yok
Kanıtıda yok ama yalancı şahit getircekmiş
Olay esnası eşim ben o tyze ve iki kız arkadaşımdan başka kimse yoktu
Ama görünüşe göre haklı çıkacak o şahitle

Avukatı yok
Kanıtıda yok ama yalancı şahit getircekmiş
Olay esnası eşim ben o tyze ve iki kız arkadaşımdan başka kimse yoktu
Ama görünüşe göre haklı çıkacak o şahitle
Sahitin yalanci oldugundan bahsedin. Gunah yalanci sahitlik falan diyin. Nasil kirmis ki kolunu ilginc. Yani onun sahidi kabul goruyorsa sizinde var. takmayin bence ama ruh sagligi acisindan.

Sahitin yalanci oldugundan bahsedin. Gunah yalanci sahitlik falan diyin. Nasil kirmis ki kolunu ilginc. Yani onun sahidi kabul goruyorsa sizinde var. takmayin bence ama ruh sagligi acisindan.
İnan o da muamma
Kırılması nedir ya
Psikopat kendi mi kırdı tanıdıktan mı aldı o raporu nasıl bişi şoktayız hala

İnan o da muamma
Kırılması nedir ya
Psikopat kendi mi kırdı tanıdıktan mı aldı o raporu nasıl bişi şoktayız hala

Tanıdıktan almıştır raporu o kol işi tıraş. Zatenm kolunun kırık olmadığını fark edeme diye sana görünmüyor şu anda uyuz karı.

Çocuk yuvasında çalışırken şizofren bi kadın tanıdık bi doktor bulup kızını öldüresiye dövdüğümüz konusunda dava açmıştı. Yuvadan çıktım il değiştirdim daha nerlere gittim hala aynı davayla uğraşıyorlar.

Videoya al, git özür dilermiş gibi saldırt kendine.

Bi de iyi bi avukat bul.

Onun ağzını yırtan kafasını yere sürten olmamışta ondan biti kanlanmıs,kapıda senin çöp çıkarmanı eve girip çıkmanı mı bekliyo cadı, şimdi sen bi kere aman yaşlı aman uğrasmayayim falan demeyecek daha baskın olacaksın hele medenice konuşayım falan onu geç, sen onun başına çorap ör, sene baş edemeyeceğini bir anlarsa abla diye peşinde dolanır o yaşlı teyze dediğin

At sende kendini yere ayıl bayıl saldırdı de

iyi ki esin sakin bir adammis
benim ki olsa bana kalmaz kiyameti koparirdi kadin filan demezdi
boyle insanlara bukasmak mi geri cekilmek mi daha dogru bilemedim dogrusu

Ayy bu nasıl kadın. Allah size sabır versin, gerçekten böyle bir bayanla yaşamak çok zor olmalı. insan evinden soğur.

Keşke yapabilsem ama insanın yapı meselesi istesende sırıtır herkes anlar rol yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…