• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiracı komşu

Yuhhhh harbi deli bu öyle böyle değil canım yemişim masrafını falan acil taşın deli kadının evinden manyak bu allah korusun daha beter şeylerde yapar sana bu ben korktum bu kadından
Ev sahibimiz çok iyi aslında da bu kadından bende tırsıyorum gözükara deli harbi

bu kadar pasif davrandıkça daha çok çirkefleşecek pislik kadın
korkutun gözünü zebella gibi bir adamı yollayacan kapısına mafya babasıyım bunları rahatsız edersen sıkarım topuklarına diyecek :KK48:

Ben olsam kavga ederdim kesin ko vardım cingitlik yapardım çekemem komşu felan bir gün eşimle evimizde tartışiyorduk tartismamiz bitince aşağı komşu bana seslendi camdan baktım efendim teyze dedim ne eşinle kavga ediyorsun niye tartisiyorsunuz diye sordu hopp teyze kusura bakmada sen bizimi dinliyorsun dedim herkesin ev hayatına komsular karisamaz dedim utandi ve sustu azinin payını iyice ver olmadı taşın!

Bu arada mahkemelik olduk kolunu kırmış mı harbiden yoksa tanıdıklarımı vardı yalandan aldı o kağıdı biz hala ona şoktayız
Eşide yaşlı bir adamcağız onuda püstürmüş
Adam kalp hastası ben nasıl üzüldüm haline eşimin yanına gitmiş konuşmaya
Eşim oturtturmuş çay getirmiş ilgilenmiş
Adam oğlum sen beni utandırdın demiş
Ben istemiyorm karakol mahkeme ama karım tutturdu mahkemeye vercem diye demiş
Sen evden çık yoksa böyle her ikimizde kötü oluruz demiş
Eşimde ev arıyoruz zaten demiş neyse güzel şekilde adamı yolcu etmiş
Geldi anlattı bana kalbi sesi titriyodu bişey olcak sandım korktum dedi eşim
Harbiden öyle ama yığılcak gibi çok üzüldüm babamı gördüm ona baktıkça oda kalp hastası

Kadın kocasınada acımıyo arkadaş vazgeçmedi mahkemeye çıktık geçen

Bu arada mahkemelik olduk kolunu kırmış mı harbiden yoksa tanıdıklarımı vardı yalandan aldı o kağıdı biz hala ona şoktayız
Eşide yaşlı bir adamcağız onuda püstürmüş
Adam kalp hastası ben nasıl üzüldüm haline eşimin yanına gitmiş konuşmaya
Eşim oturtturmuş çay getirmiş ilgilenmiş
Adam oğlum sen beni utandırdın demiş
Ben istemiyorm karakol mahkeme ama karım tutturdu mahkemeye vercem diye demiş
Sen evden çık yoksa böyle her ikimizde kötü oluruz demiş
Eşimde ev arıyoruz zaten demiş neyse güzel şekilde adamı yolcu etmiş
Geldi anlattı bana kalbi sesi titriyodu bişey olcak sandım korktum dedi eşim
Harbiden öyle ama yığılcak gibi çok üzüldüm babamı gördüm ona baktıkça oda kalp hastası

Kadın kocasınada acımıyo arkadaş vazgeçmedi mahkemeye çıktık geçen
Sonuç ne oldu.

Ben olsam kavga ederdim kesin ko vardım cingitlik yapardım çekemem komşu felan bir gün eşimle evimizde tartışiyorduk tartismamiz bitince aşağı komşu bana seslendi camdan baktım efendim teyze dedim ne eşinle kavga ediyorsun niye tartisiyorsunuz diye sordu hopp teyze kusura bakmada sen bizimi dinliyorsun dedim herkesin ev hayatına komsular karisamaz dedim utandi ve sustu azinin payını iyice ver olmadı taşın!

Ya bende sessiz olmayacam da zaten onu istiyo
Üstüne yürümemi
Bide ben kendi halimdeyim normal komşuluğa bile zamanım yok hem ne paylaşabilirim ki yaşlılarla
Çattık bir belaya nefes yok ya
Yani sessiz kalsan olmuyo kavga etsen laf versen olmuyo bn normalde zor ama çok sinirlenirim
Kendime sahip olamam yani işi büyütürüm ondanda korkuyorum
Yaza inşallah biyer buluruz ya
Aslında inadına taşınmamak varya işte uyuz bir durum

Kızlar
Bir sene önce çok beğendiğimiz bir eve taşındık kiracı olarak, ev çok büyük ve kafamızdaki hertürlü şeyi yapabilme imkanı bulduk ev sahibininde izniyle çoğunuda biz karşılıyarak içini dekore ettik..

Neyse yerleştik bir iki gün sonra apartmandaki iki kadın çıkageldi 40 tl istediler biz buraları siliyoruz diye neyse bende verdim böyle üç ay geçti.. Sonra öğrendim ki bunlar kendileri siliyormuş oraları ve ikiside binada ev sahibiymiş, ayrıca çoğu dairede para vermiyormuş yani alabildiklerinden alıyolar
Ve apartmanda ne bi yönetici ne kurallar yani hiç bişey yok daha yeni bina

Neyse ben yine vermeye devam ettim.. Ama bu kadınlardan biri bildiğiniz gibi değil herşeye karışan kaynana huylu biri yani birde cahil çünkü ne laftan anlıyor ne saygı biliyor insanı çıldırtıyor seviyesiz.. Muhtar gibi ortalarda dolanıyo her halta karışıyor..

Eve yeni koltuk takımı geldi adamlarla kavga etmiş aşağıda asansöre binmeyeceksiniz diye
Ama ne kavga.. Biz en üst kattayız adamlar eşyayı getirip aşağı inerken bile bırakmadı binsinler nefes nefese yürüyerek indirtti adamları.. O gün adamlara çok mahçup olduk eşim teyze evine gir hadi dedi, oo demez olaydı onada saydı durdu girmedi iş bitene kadar her dairenin kapısını çaldı olayları anlattı çıkın yukarı gelin bunlar adamları eşyaları asansöre sokuyor diyor hey yarabbim

Bir gün kapıyı çaldı bana dediği şu viledan var mı? Var dedim bnde napcak diyorm içimden.. Dediki getir şuraları sil
Dedim ki bu sizin işiniz değil mi
Bana diyorki buralara nokta nokta çöp suları dökmüşsün sen silceksin
Neyse bu gitti ama benle emrivaki konuşması beni deli etti.. Yaşlı diye ses etmedim ama çok yaşlıda değil dinç 50 yaşlarında
Sonra bu böyle herşeye kapıyı çalıyo eve eşya geldikçe koli falan çıkıyo haliyle kapıya atıyorum ayak altında olmasın diye, daha işim bitmeden kapıya dikiliyo bunları aşağı indir burda olmaz .. Sanki ben oraya monte ettim kolileri çöpü orda sonsuza dek kalcak

Bu böyle bayaa devam etti huzur kalmadı, bir gün kapıyı çalınca patladım ben artık bağırdım çağırdım kovdum o günden sonrada para falan vermedim silmeyin istemiyorum dedim

Sonra bana hakaretler yağdırıp evine girdi
Vallahi abartıyorsam beter olayım her allahın günü apartmanda benim çıkmamı veya eve dönüşümü bekliyor sesli sessiz laf sokuyor diyoki tabi geç bas parada vermiyon böyle kaç ay hergün hergün gecenin 11 de bile ben geçerken şak kapıyı açıyor başlıyor

Devamı gelecek... :KK14:

Sanirim ben daha fazla dayanamazdim direk sacini basini yolardim gectim ekstrA KIRLETIRDIM BU NE BOYLE YA en sinir oldugum sey keske senin yerinde ben olsam offf var ya kiyamet ...

Sonuç uzadı ufak bir çöp mevzusu değil sanki
İftira attı işte kolu kırılmış ve evine girmişiz
Bizde yok dedik delilide yok bir varmış ogün orda olmayan biri onu şahit yazdırmış
Onun gelip ifadesini beklicek mahkeme

Sonuç uzadı ufak bir çöp mevzusu değil sanki
İftira attı işte kolu kırılmış ve evine girmişiz
Bizde yok dedik delilide yok bir varmış ogün orda olmayan biri onu şahit yazdırmış
Onun gelip ifadesini beklicek mahkeme
Hay allah onu bildigi gibi yapsin...
Iftraci pislik.....

Yaşına başına bakmadan dava edeceksin böylelerini. Terbiyesiz. Üç kuruşluk huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Çok yüz bulmuş.

Kızlar
Bir sene önce çok beğendiğimiz bir eve taşındık kiracı olarak, ev çok büyük ve kafamızdaki hertürlü şeyi yapabilme imkanı bulduk ev sahibininde izniyle çoğunuda biz karşılıyarak içini dekore ettik..

Neyse yerleştik bir iki gün sonra apartmandaki iki kadın çıkageldi 40 tl istediler biz buraları siliyoruz diye neyse bende verdim böyle üç ay geçti.. Sonra öğrendim ki bunlar kendileri siliyormuş oraları ve ikiside binada ev sahibiymiş, ayrıca çoğu dairede para vermiyormuş yani alabildiklerinden alıyolar
Ve apartmanda ne bi yönetici ne kurallar yani hiç bişey yok daha yeni bina

Neyse ben yine vermeye devam ettim.. Ama bu kadınlardan biri bildiğiniz gibi değil herşeye karışan kaynana huylu biri yani birde cahil çünkü ne laftan anlıyor ne saygı biliyor insanı çıldırtıyor seviyesiz.. Muhtar gibi ortalarda dolanıyo her halta karışıyor..

Eve yeni koltuk takımı geldi adamlarla kavga etmiş aşağıda asansöre binmeyeceksiniz diye
Ama ne kavga.. Biz en üst kattayız adamlar eşyayı getirip aşağı inerken bile bırakmadı binsinler nefes nefese yürüyerek indirtti adamları.. O gün adamlara çok mahçup olduk eşim teyze evine gir hadi dedi, oo demez olaydı onada saydı durdu girmedi iş bitene kadar her dairenin kapısını çaldı olayları anlattı çıkın yukarı gelin bunlar adamları eşyaları asansöre sokuyor diyor hey yarabbim

Bir gün kapıyı çaldı bana dediği şu viledan var mı? Var dedim bnde napcak diyorm içimden.. Dediki getir şuraları sil
Dedim ki bu sizin işiniz değil mi
Bana diyorki buralara nokta nokta çöp suları dökmüşsün sen silceksin
Neyse bu gitti ama benle emrivaki konuşması beni deli etti.. Yaşlı diye ses etmedim ama çok yaşlıda değil dinç 50 yaşlarında
Sonra bu böyle herşeye kapıyı çalıyo eve eşya geldikçe koli falan çıkıyo haliyle kapıya atıyorum ayak altında olmasın diye, daha işim bitmeden kapıya dikiliyo bunları aşağı indir burda olmaz .. Sanki ben oraya monte ettim kolileri çöpü orda sonsuza dek kalcak

Bu böyle bayaa devam etti huzur kalmadı, bir gün kapıyı çalınca patladım ben artık bağırdım çağırdım kovdum o günden sonrada para falan vermedim silmeyin istemiyorum dedim

Sonra bana hakaretler yağdırıp evine girdi
Vallahi abartıyorsam beter olayım her allahın günü apartmanda benim çıkmamı veya eve dönüşümü bekliyor sesli sessiz laf sokuyor diyoki tabi geç bas parada vermiyon böyle kaç ay hergün hergün gecenin 11 de bile ben geçerken şak kapıyı açıyor başlıyor

Devamı gelecek... :KK14:

Seninki baya ileri manyakmis bendede var bitane ayni 50 55 yasinda merakli komsu.
Gecenlerde kendi kendine yònetici olmus biz falan secmedik oysa bigün kapiya geldi binada su borusu patlamis degstrdler 25 lira ver diye neyse verdim.
Bu sfer 1 ay gecmedi gene geldi 50 lira istiyor su borusu icin her dairedenmis ne bu dedim 12 daire var ne boruymus bu dedim.
Esim gelsin ondan iste vermem dedim
Esim geldi kapiya dayandi esimde cokmus ne o okadar dedi kil yapti dedi adamin adini sòyledi esim ben taniyorum onu bizim dükkanada geliyo ona sorarim dedi hayir sorma ona falan parayi ver vermezsem gtmem demeye durdu iki saat gtmedi en son ver ya gtsin şu dedim verdik.
Bi arada dadandi kapiya geliyodu sabahlari hem kapiya vuruyo hem zili caliyo hemde esimin adini hitap ederek bagiriyo 1 oldu 2 oldu 3 oldu bigün dyanamdim actim cocugu yeni yatrmistim uyandi onun sesine sen niye sürekli esimin adini bagiriyon apartmanda dedim hem zile hem kapiyada vuruyon dedim ee belki tanimazsn diye dedi senin adini bilmiyom dedi illa adimizi söylmene gerek yok kapiyi calip vuruyon zaten duyuyorum dedim.
Kim oldgnu blmezsn diye dedi delikten grüyom ben merak etme illa isim söylemene gerek yok dedm bidahada yapamadi.
Ilk evlendimiz zamanlarda ise pazardaydik esimle ben bisiler seciyorum gelmis esime iste apartman bosluguna ekmek ufaciklari atilmis sizmi attiniz siz yapmisinzdir döndük ters ters bi baktim yürüdü gtti elimde kalcak kadin bigün ama hayirlisi bakalim cok konusuyo susmak blmiyo.
Cok merakli esime ne is yapiyon ev seninmi dükkan seninmi araba seninmi sanane napcan allah allah.
Markete giderim elimdeki posetlere bakar ne almis diye akillisi bulmaz bizi :))

bundan sonra sen de onun laflarını tahriklerini cep telefonunla video çek. Mahkemede gösterirsin nasıl bir kadın bu diye.

Ahahah Drew Berrymore la Ben Stiller in filmi vardi duplex diye. Yasli kadin emlakcinin annesi ve poliste arkadaslari. O kadinda boyle her yeni gelene cektirip kaciriyordu alinan paralarda yanlarina kar kaliyordu :KK48: aklima o geldi

O kadinin psikoloj sorunlari var bu cok belli cocukluguna inecek olsak kim bilir neler cikar oooo. Belkide kocasina geciremiyor sozunu hirsini baskalarindan çıkarıyor. Tam manyakmis ama. Tam dayaklik allah yardimcin olsun

Eşinize terlik fırlatmak mi? :KK57:
Yerinde olsam o terligi ona monte ederdim.kusura bakmayın uslubum kötü oldu ama gerçekler bunlar.ağzının payını verin polise şikayet edin.

Back
X