Pislikler !
Benimde adım ağızlarında çoğunun .
Günah yahu .
Günah .
Bilip bilmeden sadece konuşurlar .
Dar görüşlü pislikler .
eğer bahsettiğin kadar güzel bunlar daha ne ki ? bleki de o çocuk seni isteyen çocuka dını çıkarmaya çalışmıştır ve ondan dolayı ona senden kötü bahsetmemeişlerdir .
Sevdiğini sakın kaybetme hem korkma o sana inanıyor ve o sana inandıktan sonra aslında hiç bişey o kadar da önemli değil millet ne derse desin sen takma kafana üzme tatlı canını :) hem 8 aydır tanışıyoruz dediğin insan yani sözlün sein dediğin kadar seviosa bu söylenenler umrunda bile olmaz .
İnsanın gerçekten canı çok acıyor.Hani doğru şeyler söylense bi derece ama bi de yalan yanlış olunca..Düşünüyorum annem dışında bi arkadaşımla bile çok nadir çıkar gezerim kendi halinde yaşayan sakin bi kızım
Zamanın da bana yapmadıklarını bırakmamışlardı.
Mah. de kadınlar matinesinde dans etmiştim "pavyonda dansözlük yapıyor bu" diye laf çıkarmışlardı.(fab çalışıyordum vardiyalı gecede gitmek zorundaydım).
Üvey babam rahmetli olduktan sonra annemle bana o.....luk yapıyorlar diye damga vurmuşlardı.(her akşam kapımıza dayanırlardı mah.nin gençleri pislikler).
Arkadaşım kalmamıştı kötü kadındık ya...onunla yatmışım bununla yatmışım ohoooooo film gibi.
Söylerler güzelim söylerler vicdandan nasibini almamış Allah korkusu olmayan yaratıklar.
Evlenince orada yaşamayın bence,çok başınız ağırır.
Sevdiğin ne kadar ağızlarının payını versede,öyle bir an gelirki yorulur laflardan ve pes eder.
bu arastrma işi nasıl oluyr ben onu merak edyrm ?evlenmeden önce arastırıyolarmıs ya hani?
O olaylardan sonra deprem oldu ve 9 ay çadırkent macerası ki o sırada laflar devam..Çok iyi anlıyorum seni yaşadıkların gerçekten zormuş Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Bende uyuşturucu kullanıyor muşum, alkolik mişim daha neler nelerBenimde asıl korkum sevdiğim insanı kaybetmek başka hiç bişey umrumda değil
O olaylardan sonra deprem oldu ve 9 ay çadırkent macerası ki o sırada laflar devam..
Çadırkentte ki askerler ilişkiye giriyormuşum bu yüzden hiç eksiğimiz yokmuş vs....
Sonra başka bir şehire tanıştık ve kurtulduk.
Sen kendini biliyormusun???? Bittigitti.
Ama tavsiyem ne yapın ne edin taşının ordan.
Bence cekemeyenler oyle soyluyorlar sozlun iyi bi ailedense istemezler.
Bende nisanlanirken bi kac kisi istememisti biri demiski onun gece gozu
Gormez kulagida duymaz salaklar alakasi yok demem Oki agzi olan konusmuyom.
Sözlümün umrunda değil ama kendimi onun yerine koyuyorum bana gelip 3-5 kız deseydi 'ya bula bula onu mu buldun o kötü biri kızları eve atıyodu vs vs çok kötü olurdum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?