İftiraya ugradim ögrenci evinden ayrildim..

Tasinmissiniz zaten baska bir sey yapmaniz gerekmiyor. Yoklarmis gibi davranin

Benim başıma da ayynısı gelmişti. Ağır abi olmam onlara ağır gelmişti. Akıllarınca diğer evdeki arkadaşları da ben yokkeen fişteklemişler.. Sonra zamanla insanlar beni tanıdıkça hepsi çok sevdi ve bu sefer yalan söyleyen iftira atanlara cephe ldılar. Benim hiçbir şey ypmama gerek kalmadı. Sonra zaten yaptıklarıyla okulda da mimlendiler hareketleri hocaların da gözüne batmaya başladı vs yani Allah belalarını verdi ben bişey yapmadım. Ha bunlar lisedeydi o evden hiçkimse üniversite kazanamadı ve benim olduğum evdeki heekes üniye gitti

Sizde ilahi adalet tecelli etmis desenize. Insallah burdan gitmeden bende ilahi adaletin yerini buldugunu gorurum yoksa icim rahat etmeyecek.

Hemde ne parazit. Yahu ben 1. siniftayken cevremden utanirdim cekinirdim. Bunlarda ne utanma nede saygi yok. Hocalarla dahi ahlaksizca konustuklarini biliyorum
Üniversite ortamı işte farklı insanlar farklı kültürler yetişme tarzı şu kadarını söyleyeyim üniversite ki dostluklar hep menfaat üzerinedir yani hiç uzulmeyin

Sizi neyle suçluyolar
Simdi bunlar normalde birbirinden nefret ederdi. Birbirleri hakkinda cok sey konustular ve hep bana anlattilar. Kisisel bakimdan ozel hayatlarina kadar birbirinden igrenc ithamlari bana anlatip durdular. En sonunda kendi anlattiklarini ben soylemisim gibi ortaya dokmusler. Yani bildiginiz gunah kecisi olmusumda haberim yokmus. Guya ben demisimki "bu kiz sabahlara kadar erkeklerle telefonda konusuyor"...Digerininde sevgilisi hakkinda kotu konusmusum güya!!! Ve biride itiraf etti ben odamda telefonla konusurken benim kapimi dinliyomus. Boylede igrenc insanlar iste

Üniversite ortamı işte farklı insanlar farklı kültürler yetişme tarzı şu kadarını söyleyeyim üniversite ki dostluklar hep menfaat üzerinedir yani hiç uzulmeyin
Kesinlikle bundan yana suphem yok. Zaten arkadas yada dost olunacak karekterde degiller. Sadece ayni evi paylasiyorduk. Evi onlara biraktim baslarina calsinlar

Hiçbir şey yapma. Karma diye bir olay gerçekten var. Ve eden bulur. Kurtulduğun için sevin bile. Onlar o huyla birbirlerine girer, senin değerini zamanla hatırlayıp yakınlaşmaya bile çalışırlar. Olabildiğince onlardan uzak yerde yaşa, keşke yan dairelerine değil daha uzağa taşınsaydın.

Bos odasi olan sadece bu daire vardi maalesef. Kirayida yillik odedim. Bende onlara yakinda kalmak istemiyorum ama maalesef sartlar el vermiyoryeterki hakettikleri cezayi ceksinlerde benim degerimi anlamasalarda olur.

İftiraya uğramak çok zor ve üzücü bir durum. Siz doğru olanı yapmışsınız evinizi ayırarak ve hiçbir eşyanızı bırakmayın tabii. Ayrıca ne halleri varsa görürler bir zaman sonra,siz de oturup izlersiniz. Kimsenin ahı kimse de kalmıyor.

Iy aman ayrılmışsn bırak zaman onlara en büyük dersi verir

Simdide beni zor duruma sokmak icin yeni ev arkadasimla yakinlik kurmaya calisiyolar. Dun onu kahveye cagirdilar. Daha once ondan nefret ediyodular hatta onun hakkinda bile kotu seyler konusmustular. Ve şu an aralarindan su sizmiyor saka gibi. Tekrar dairemi degistirmeyi dusunuyorum

Böylelerinin sonu çok gülünç oluyor kuzenlerimden biliyorum :))) bu tarz ortaokul kafasından sıyrılamamış tipleri üni de görmek çok acı.devletin sıralarını bu basitlikleriyle işgal ediyorlar yazık ya.benim kendi gözlemlerinden edindiğim düşüncem ünide her yıl zeka ve kalite düşüyor gerçektende.ben 1. sınıftayken kantine bile inemezdim bi utangaçlık olurdu şimdiki 1ler kantinden çıkmıyor daha ilk haftadan keşfedip akılları sıra sizi yalnız bırakacaklar ne cahilce ya.valla az kalmış kurtulmanıza sevindim gerçektende.odanızı değiştirseniz orayada parazit olmazlar mı?

Hep öyle değilmi zaten arabulucu olanlar genelde arabozucu olur ya onlara göre

Merak etme iki sonra birbirleri ile saç baş olurlar dengesizler. Otur ve izle

Allah'a havale et yoluna devam et. Sakin muhatap olma. Bu tipleri iyi bilirim. Bende sırf kış günü dışarda kaldı diye acıyıp bı arkdasa evimi açtım hazır eve aldım. En yakın arkadaşımla arami açmaya calismasini mi anlatiyim arkamdan ettiği çirkin lafları mi . Ama yolları ayırdık kurtuldum. Allah bı daha hiç bı yerde karşıma cikarmasin inşallah diyorum başka da bı şey diyemiyorum

Allah kimsenin yaptığı kötülüğü yanına bırakmaz sen uzaklaş sonra belalarını birbirlerinden bulurlar merak etme

Ay yurtta yaşadıklarım geldi aklıma diğer üç oda arkadaşımın beni dışlayıp sürekli kendi aralarında konuştukları birinin bana nispet olsun diye diğerine hediye aldığı geldi aklıma
Valla okuduk ama nasıl okuduk bu da bir dert sonuçta
Onlar yakında birbirlerine düşerler

Bir delilik yapip yine dairemi degistirdim. Ama Allaha sukur bu defaki ev arkadaslarim sekermi seker kizlar. Sukurki ciktim ordan. Onlardanda kurtuldum. Ne halleri varsa gorsunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…