Benim başıma da ayynısı gelmişti. Ağır abi olmam onlara ağır gelmişti. Akıllarınca diğer evdeki arkadaşları da ben yokkeen fişteklemişler.. Sonra zamanla insanlar beni tanıdıkça hepsi çok sevdi ve bu sefer yalan söyleyen iftira atanlara cephe ldılar. Benim hiçbir şey ypmama gerek kalmadı. Sonra zaten yaptıklarıyla okulda da mimlendiler hareketleri hocaların da gözüne batmaya başladı vs yani Allah belalarını verdi ben bişey yapmadım. Ha bunlar lisedeydi o evden hiçkimse üniversite kazanamadı ve benim olduğum evdeki heekes üniye gittiMerhabalar. Okuyanlar bilir daha oncede yazmistim. Ev arkadaslarim bana karsi cephe almistilar. Sinav sonrasi eve gitmistim p.tesi ogrenci evime geri dondugumde kapidan adimimi atar atmaz bunlar ustume yurudu. Ben evde degilken kendi aralarinda bana oyle iftiralar atmislarki duyunca şok oldum. Birbirleri hakkinda yaptiklari dedikodularin hepsini benim ustume yikmislar. Bide utanmadan bagira bagira bunu yuzume soylediler. Butun apartmani basimiza topladilar. Ayrica yemegi ayiralim diyen sahis utanmadan bana dediki "tencere tavani neden goturdun onlari bizde kullaniyorduk"..Direk esyalarimi toplayip yan daireye tasindim. Simdide daha once dedikodusunu yaptiklari ev arkadasimla yakinlasmaya calisiyolarki beni ezmek icin. Attiklari iftirayi dusundukce deliriyorum. Ne yapmami onerirsiniz
Sizde ilahi adalet tecelli etmis desenize. Insallah burdan gitmeden bende ilahi adaletin yerini buldugunu gorurum yoksa icim rahat etmeyecek.Benim başıma da ayynısı gelmişti. Ağır abi olmam onlara ağır gelmişti. Akıllarınca diğer evdeki arkadaşları da ben yokkeen fişteklemişler.. Sonra zamanla insanlar beni tanıdıkça hepsi çok sevdi ve bu sefer yalan söyleyen iftira atanlara cephe ldılar. Benim hiçbir şey ypmama gerek kalmadı. Sonra zaten yaptıklarıyla okulda da mimlendiler hareketleri hocaların da gözüne batmaya başladı vs yani Allah belalarını verdi ben bişey yapmadım. Ha bunlar lisedeydi o evden hiçkimse üniversite kazanamadı ve benim olduğum evdeki heekes üniye gitti
Sizi neyle suçluyolarSizde ilahi adalet tecelli etmis desenize. Insallah burdan gitmeden bende ilahi adaletin yerini buldugunu gorurum yoksa icim rahat etmeyecek.
Üniversite ortamı işte farklı insanlar farklı kültürler yetişme tarzı şu kadarını söyleyeyim üniversite ki dostluklar hep menfaat üzerinedir yani hiç uzulmeyinHemde ne parazit. Yahu ben 1. siniftayken cevremden utanirdim cekinirdim. Bunlarda ne utanma nede saygi yok. Hocalarla dahi ahlaksizca konustuklarini biliyorum
Simdi bunlar normalde birbirinden nefret ederdi. Birbirleri hakkinda cok sey konustular ve hep bana anlattilar. Kisisel bakimdan ozel hayatlarina kadar birbirinden igrenc ithamlari bana anlatip durdular. En sonunda kendi anlattiklarini ben soylemisim gibi ortaya dokmusler. Yani bildiginiz gunah kecisi olmusumda haberim yokmus. Guya ben demisimki "bu kiz sabahlara kadar erkeklerle telefonda konusuyor"...Digerininde sevgilisi hakkinda kotu konusmusum güya!!! Ve biride itiraf etti ben odamda telefonla konusurken benim kapimi dinliyomus. Boylede igrenc insanlar isteSizi neyle suçluyolar
Kesinlikle bundan yana suphem yok. Zaten arkadas yada dost olunacak karekterde degiller. Sadece ayni evi paylasiyorduk. Evi onlara biraktim baslarina calsinlarÜniversite ortamı işte farklı insanlar farklı kültürler yetişme tarzı şu kadarını söyleyeyim üniversite ki dostluklar hep menfaat üzerinedir yani hiç uzulmeyin
Bos odasi olan sadece bu daire vardi maalesef. Kirayida yillik odedim. Bende onlara yakinda kalmak istemiyorum ama maalesef sartlar el vermiyorHiçbir şey yapma. Karma diye bir olay gerçekten var. Ve eden bulur. Kurtulduğun için sevin bile. Onlar o huyla birbirlerine girer, senin değerini zamanla hatırlayıp yakınlaşmaya bile çalışırlar. Olabildiğince onlardan uzak yerde yaşa, keşke yan dairelerine değil daha uzağa taşınsaydın.
Iy aman ayrılmışsn bırak zaman onlara en büyük dersi verirSimdi bunlar normalde birbirinden nefret ederdi. Birbirleri hakkinda cok sey konustular ve hep bana anlattilar. Kisisel bakimdan ozel hayatlarina kadar birbirinden igrenc ithamlari bana anlatip durdular. En sonunda kendi anlattiklarini ben soylemisim gibi ortaya dokmusler. Yani bildiginiz gunah kecisi olmusumda haberim yokmus. Guya ben demisimki "bu kiz sabahlara kadar erkeklerle telefonda konusuyor"...Digerininde sevgilisi hakkinda kotu konusmusum güya!!! Ve biride itiraf etti ben odamda telefonla konusurken benim kapimi dinliyomus. Boylede igrenc insanlar iste
Bundan suphem yok. Insallah kendileri gibi insanlarla karsilarlarIy aman ayrılmışsn bırak zaman onlara en büyük dersi verir
Böylelerinin sonu çok gülünç oluyor kuzenlerimden biliyorum :))) bu tarz ortaokul kafasından sıyrılamamış tipleri üni de görmek çok acı.devletin sıralarını bu basitlikleriyle işgal ediyorlar yazık ya.benim kendi gözlemlerinden edindiğim düşüncem ünide her yıl zeka ve kalite düşüyor gerçektende.ben 1. sınıftayken kantine bile inemezdim bi utangaçlık olurdu şimdiki 1ler kantinden çıkmıyor daha ilk haftadan keşfedipSimdide beni zor duruma sokmak icin yeni ev arkadasimla yakinlik kurmaya calisiyolar. Dun onu kahveye cagirdilar. Daha once ondan nefret ediyodular hatta onun hakkinda bile kotu seyler konusmustular. Ve şu an aralarindan su sizmiyor saka gibi. Tekrar dairemi degistirmeyi dusunuyorum
Hep öyle değilmi zaten arabulucu olanlar genelde arabozucu olur ya onlara göreNerden baslayacagimi bilemiyorum. Simdi bunlar normalde birbirlerinden nefret ederdi aralarini hep ben duzeltirdim. Sonradan yakinlasmaya baslayinca olanlar oldu. Bu ikisinden biri hep digeri hakkinda oyle igrenc seyler soylerdiki anlatamam. En son bana dediki "bu kiz hocasiyla sevgili olmus". Simdide bu lafi sanki ben demisim gibi anlatmis.. Ama digerinin yaptigi dahada igrenc onu anlatmaya dilim varmiyor
Bir delilik yapip yine dairemi degistirdim. Ama Allaha sukur bu defaki ev arkadaslarim sekermi seker kizlar. Sukurki ciktim ordan. Onlardanda kurtuldum. Ne halleri varsa gorsunler.Böylelerinin sonu çok gülünç oluyor kuzenlerimden biliyorum :))) bu tarz ortaokul kafasından sıyrılamamış tipleri üni de görmek çok acı.devletin sıralarını bu basitlikleriyle işgal ediyorlar yazık ya.benim kendi gözlemlerinden edindiğim düşüncem ünide her yıl zeka ve kalite düşüyor gerçektende.ben 1. sınıftayken kantine bile inemezdim bi utangaçlık olurdu şimdiki 1ler kantinden çıkmıyor daha ilk haftadan keşfedipakılları sıra sizi yalnız bırakacaklar ne cahilce ya.valla az kalmış kurtulmanıza sevindim gerçektende.odanızı değiştirseniz orayada parazit olmazlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?