Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç sesim bile kararsız ne yapmam konusunda:)Valla ne desem bilemedim durumun gercekten zor.
Senin iç sesin ne diyor
Cesaretim hiç yok ki :)Beyfendi ile konuşmalısınız bence.
Hem böylece belki arkadaşlığınız da ilerler![]()
Bence şu an bu bahane süper bir cesaret sebebi :)))Cesaretim hiç yok ki :)
Kendisi herkesin konuşabileceği bir konumda değil işinden dolayı:)Bence şu an bu bahane süper bir cesaret sebebi :)))
Ama sizin bir sebebiniz varKendisi herkesin konuşabileceği bir konumda değil işinden dolayı:)
Aslında benim kendisine karşı birşeyim yokki şuan :)sadece şu durumdan nasıl çıkarım diye düşünüyorumAma sizin bir sebebiniz var
Valla birinden bu derece hoşlansam ve sürekli böyle bir konu gündeme gelse düşünmezdim :)))
Başta beğenizi dile getirdiniz diye demiştim:)Aslında benim kendisine karşı birşeyim yokki şuan :)sadece şu durumdan nasıl çıkarım diye düşünüyorum
:) çok hoşsunuz daha çok kıskançlık olurda biz onla olursak kaldiramiycaklar bu durumu :)Başta beğenizi dile getirdiniz diye demiştim:)
O zaman şimdi asıl konuya yorum yapacak olursam bence hiç umursamayın. Çünkü zaten ortada bir şey yok.
Demek ki sizi yakıştırıyorlar ki adınız çıkıyor
Yine konudan saptım. En iyisi gideyim![]()
Aslında buda mantıklı yaSöyleyenlerden ispat isteyin yoksa iftiradan şikayetçi olacağınızı söyleyin
ona da çözüm var:) çok hoşsunuz daha çok kıskançlık olurda biz onla olursak kaldiramiycaklar bu durumu :)
Hahaha çok iyi yaona da çözüm var
Alın bakın bu nişanda onlar için yaptıracağınız söz baloncuklarından olsun. Bol bol fotoğraf çekinsinler
Eki Görüntüle 2303076