iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

soru gayet açık yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Bence gerek yok. Durup dururken anlatılmamalı ama saklanmamalıda...
Benim sevgilim tahammül bile edemiyor.
Her ne kadar geçmişte yaşanmış olsa da kimsenin hoşuna gitmez sanırım sevgilisinin bir başkasıyla neler yaşadığını dinlemek...:delphin:

anlatılınırken eskiye dahir hiç bir kalıntı olmadığını hissedersem rahatsız olmam hatta bana bir şeyleri gizlemeden anlatması ona karşı güvenimi sağlamlaştırır.. ama eğerki anlatırken bir nebzede olsa bi özlem hissedersem çok rahatsız olur asla o günleri hatırlamasını bile istemem...

gizlenmesi hiç hoşuma gitmez böyle şeylerin, geçmişini bilmediğim insanla gelecek planlayamayacağım gibi kendimde açık ve net olarak anlatırım,
çiftler birbirleriyle ilgili şeyleri yine birbirlerinden duymalı bence :1closedeyes:

fazLa dürüstLüğün aLemi yok... :)
daha sonradan hiç bekLenmedik anda yüzünüze wuruLabiLir bazı şeyLer,denenmiş,tecrübe ediLmiştir... :)
bence karşınızdaki sormadan anLatmamak en iyisi.. ;)

fazLa dürüstLüğün aLemi yok... :)
daha sonradan hiç bekLenmedik anda yüzünüze wuruLabiLir bazı şeyLer,denenmiş,tecrübe ediLmiştir... :)
bence karşınızdaki sormadan anLatmamak en iyisi.. ;)

geçmişimi dürüstçe anlattım diye eskiyi yüzüme vuracak adamla işim olmaz benim :1closedeyes:

kesinlikle anlatmalı ama bu anlatılan kişiye göre değişir..bende meraklıyım öğrenmek için çabalarım ama öğrendikten sonrada aklımdan çıkmaz..sürekli aklıma geldikçe beni rahatsız eder..yani çok kıskanç olan birine anlatılması gerçekten sorun olabilir..:uhm:

gizlenmesi hiç hoşuma gitmez böyle şeylerin, geçmişini bilmediğim insanla gelecek planlayamayacağım gibi kendimde açık ve net olarak anlatırım,
çiftler birbirleriyle ilgili şeyleri yine birbirlerinden duymalı bence :1closedeyes:

kesinlikle canım...
benim eski ilşkim ve ona benzer hiçbişeyim olmadı...
eğer olsaydı gene saklamaz söğlerdim ve karşımdakinden aynısını beklerdim..
geçmiş geçmişte kalmaz bigün hayatınıza giriverir
zaten geçmişini anlatmaktan kaçınan biri ile asla beraber olmam

içimi acıtsada her şeyi anlattırmıştım gerçi aman aman bir şey yaşamamıştı eşim ama ufak bir ilşki de olsa insan üzülüyor ben bilmek isterim ama eşim geçmişin g sini bile duymak istemez hoşuna gitmez bu kişiye göre değişir yani

eski ilişkimde cinselliği yaşamış biri olarak, şu anda birlikte olduğum adamın böyle şeylere kesinlikle karşı olduğunu bildiğimden bana çıkma teklifi etmesinden önce herşeyi anlattım. böyle böyle diye. durum budur dedim. geçmişin benim için önemli değil, dürüstlüğün önemli olan dedi. açık ve net bi şekilde ilerde bunu sorun yapıcaksa hiç başlamamayı filan da teklif ettim. öyle bi düşüncem asla olamaz dedi.

tabi ki seviştiğim pozisyonları, nası öpüştüğümü anlatmam. bu olmaz. ama benimle ilgili olan bazı şeyleri bilmesi gerekir. kimseyi kandırmaya hakkım yok. şükürler olsun ki sevgilim benim dürüstlüğüme inanıyo...

benim en buyuk problemim buydu bu yuzden iliskiye baslamak istemiyordum oturduk ilk yemegimizde o kendi iliskisini anlatti ben kendmiinkini anlattim. sonra bununla basedemeyeceksen olmasin dedim.. deneyelim olup olmayacagini birlikte gorelim dedi. gorduk cok sukur :)

ya zaten geçmişinde yanlış bişeyler yaşamamış bi insanın içi rahat olur o yüzden herşeyi anlatır :delphin:
ama söylenmemesi gereken bişeyler yaşadıysa bunu anlatamaz zaten ama bunların sonradan ortaya çıkma ihtimalide varsa o zaman kötü işte şakkıdı
ben meraklıyım yaa öğrenmek isterim şahsen ama öğrendikten sonrada aklımda kalır hep onlarr mirmirmirmir
aman ne bileyimm yaa saklasan bi dert anlatsan ayrı offff :1no2:
ben çıkamadım bu işin içindennn :bbo:

kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli bence...
çünkü ne kadar çok bilirsen/kurcaLarsan o kadar çok canın yanar,en ufak birşeyde paranoya yapıp olumsuz etkiLer ve etkiLenirsin...
kim ne yaşamışsa yaşamış yani geçmişe saygı duyuLması gerek...

Back
X