- 30 Ekim 2020
- 43
- 6
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembemacarons
-
İg ne?
Tek bilmeyen ben değilmişimİnstagrama ig mi deniyormuş
Fazla anlam yükleyip hayallere dalmayacaksan. 2 günde kendini nişanlayıp evlendirmeyeceksen. At adımı ne olabilir ki. Hayat kısa. Yürü gitsin
Hikayesine alev atmak fazla yahuselam nasılsın diyerek başlayabilirsin ya da hikayesine alev atabilirsin.
kuz aaaat ilk adımı baktın olmuyor uğraşmzsın valla hayat çok kısa beklemekle geçmiyorkızlaar bi yadırgamadan dalga geçmeden yazın öperim hepinizi koronasız günlerde :)
geçen yıl eski sevgilimin yeni hayat kurması istemesi üzerine ayrıldık sınava girip başka hayalleri vardı zor günler geçirdim ama iyiyim hatta ona suan nötrm mesaj attığında bile cevap yazmadım .
1 yıl sonra gerçekten daha çok beğendiğiim özellikleri konumu tipi hoşuma giden biiri çıktı karşıma. işin sıkıntı kısmı ig de tanıştık.ben aslında çok sosyal biriyim bu pandemi süreci beni böyle sitelere itti :) yani dısarda da herkesle tanışıp görüşebilen iletişimi iyi olan biriyim.
yani bunu niye diyorum dışarda tanışıp çok kolay kaynaşabilirim ama bunu laçkalıkla ilişkilendirmeyin yani herkesle laubali olan biri değilim.
her neyse bu kişi neden bilmiyorum ama ilgimi çok çekiyor bana yazanlarda var ama ben bu kişiyi tanımak istiyorum. dm den yazdım bir kere kısa konuştuk nöbette olduğunu yoğun oldunu söyleyince üstelemedim. kendisinden de bir adım göremedim yalan yok ama konuşunca güzel konuşşmutu. kovalayan olmak istemiyorum siz olsanız ne düşünrsünüz?
selam nasılsın diyerek başlayabilirsin ya da hikayesine alev atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?