İG de ilk adımı adan kadın olmak

pembemacarons

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
43
6
3
31
kızlaar bi yadırgamadan dalga geçmeden yazın öperim hepinizi koronasız günlerde :)
geçen yıl eski sevgilimin yeni hayat kurması istemesi üzerine ayrıldık sınava girip başka hayalleri vardı zor günler geçirdim ama iyiyim hatta ona suan nötrm mesaj attığında bile cevap yazmadım .
1 yıl sonra gerçekten daha çok beğendiğiim özellikleri konumu tipi hoşuma giden biiri çıktı karşıma. işin sıkıntı kısmı ig de tanıştık.ben aslında çok sosyal biriyim bu pandemi süreci beni böyle sitelere itti :) yani dısarda da herkesle tanışıp görüşebilen iletişimi iyi olan biriyim.
yani bunu niye diyorum dışarda tanışıp çok kolay kaynaşabilirim ama bunu laçkalıkla ilişkilendirmeyin yani herkesle laubali olan biri değilim.
her neyse bu kişi neden bilmiyorum ama ilgimi çok çekiyor bana yazanlarda var ama ben bu kişiyi tanımak istiyorum. dm den yazdım bir kere kısa konuştuk nöbette olduğunu yoğun oldunu söyleyince üstelemedim. kendisinden de bir adım göremedim yalan yok ama konuşunca güzel konuşşmutu. kovalayan olmak istemiyorum siz olsanız ne düşünrsünüz?

Fazla anlam yükleyip hayallere dalmayacaksan. 2 günde kendini nişanlayıp evlendirmeyeceksen. At adımı ne olabilir ki. Hayat kısa. Yürü gitsin

Dipnot: Sevgilisi yok farz edilerek yazılmıştır. Önüne gelene yürünmemesi gerekmektedir.

Siz zaten ilk adimi atmissiniz. Bundan sonra herhangi bir atilimda bulunmayin, iletisim kurmak isterse kendisi yazacaktir. Bir de bu kisinin hic tanimadiginiz biri oldugunu da aklinizdan cikarmayin. Evli olabilir nisanli olabilir. Daha kotusu kisilik bozuklugu olan biri olabilir. Dikkatli olun derim.

Eger muhabbetin devamını getirmediyse bir iki kere deneyip bırakın.

Ben geçende tanimadigim birinin storysine cevaben konuyla alakali bir karikatur yolladim, su an neredeyse her gun bir sekilde iletisime geciyoruz. Ha ben arkadaslik olarak yola ciktim ama ilk adim son adim fark etmez bence. Yuruyun gitsin

Hikayesine alev falan atmayın tabiki

Zaten bi kere yazmışsınız o yazmadan tekrar yazmayın onun yazması için bi kaç ufak şeyler yapabilirsinizHoşlandığı şeyleri biliyorsanız onlarla ilgili story atın. Oturduğu çalıştığı yerin yakınlardaki bi cafeden fotograf atın. O sizinle konuşmak istesin sonradan yürürsünüz. Karpuz kabuğunu düşürmek lazım yani aklına

kuz aaaat ilk adımı baktın olmuyor uğraşmzsın valla hayat çok kısa beklemekle geçmiyor

Daha fazla yazıp da havalandırmayın bence. Sonra cidden bir şey sanıyorlar kendilerini. Kendi iletişim kurmak isterse yazacaktır illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…