İG de ilk adımı adan kadın olmak

Çok özlemişim böyle heyecanları beklemedeyim

Doktor sanırım branşı nedir Ona göre konu açtıracağım da ahhaah

Ilk adımı atmanda sıkıntı yok ama olurda ilişki boyutuna geçersen hep kendini bir mok zannetcek
işte ben de bundan cekiniyorum. ben hep ilk adımı erkek atsın diyenlerden olmadım hoşlandıysam belli ederim. ama tam karakterini bilmediğim için somradan sapıtır mı dye ikilemdeyim

Bence bi kere daha yürüyebilirsin kapılıp aşığımm moduna girmeyeceksen. Hem belki sevgilisi vardır.
çok fazla aktif değil sosyal medyada story falan da hemen bakmaz. ama bunu ben yazdığımda da dedi.
yalan söylüyor olsaydı hiç tanımadığı bir kadına neden nöbetertesiyim kusura bakma şimdi gördüm desin. direk takippten çıkıp senle mi uğrasıcam diyebilirdi ben mesaj attığımda. yni ben gneelde konuşmak istemzsem her kim olursa olsun derim yazma diye.

sizce nasıl deneyeyim bir daha? yani nasıl yazayım ilk ben yazmışım o da gerçekten arkadaşça
ya sizin adınıza çok sevindim çok severim böyle spontane gelişen olayları kasmadanfalan :)

Zaten ilk adımı atmışsınız mesaj yazarak. Sohbet de etmişsiniz. Ben olsam daha fazla üstelemez, ilgileniyorsa onun yazmasını beklerdim.

merak etmeyin iyi araştırdım,kaynak sağlam. o ihtimali olsaydı konu bile açmazdım.
Bana da öyle dediler de evli çıkmıştı ondan öyle dedim onun dışında ilk adımı atabilirsiniz tabi nolcak ki hep erkekler mi ilk adımı atacak

Branşına uygun bir konu bulur ikinci mesajı atarsın? Neden garip karşıladın ki zaten atmak istiyorsun anlamadım?
yok, estafurullah beni yanlış anladınız. konu açtırıcam derken ifşa olurum diye korktum.
fizik tedavi branşı, hatta kız arkadaşımda fizik tedvi almak zorunda kaldı aynı hastaanede. ben bilerek gitmedim karşılaşmak için mi geliyor gibi düşünmesin diye

Karşıma başkası çıktı diyince onla ilişki başladı sandım.İhtimaller üzerine başlık açmak da ne bileyim...

Karşıma başkası çıktı diyince onla ilişki başladı sandım.İhtimaller üzerine başlık açmak da ne bileyim...
Niye insanların hevesini kırmak için yorum yapıyorsunuz? Benim de konularıma böyle yorumlar yapıyorsunuz. Size ne insanlar ihtimallerle olasılıklarıyla kader yasayabilirler.

Ay sakın alev falan atmayın hikayelerine, aman öyle bişey olmasın

Valla ben ‘ilk adımı erkekler atsın’ tarafında olmadığım için ‘bir kere daha yazın’ diyenlerdenim .. Çoğu zaman da denedim, pişman olmadım :)
Branşıyla ilgili gönderi atabilirsiniz. Yada arkadaşınız gitmiş keşke onunla gideydiniz belki karşılaşırdınız
Karşılaşmasanız da yazmak için bahaneniz olurdu ‘geldim; aklıma geldin ama yoğunsun diye rahatsız etmek istemedim!’derdin. Ben kesin böyle bi plan uygulardım, oradan yürürdüm açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…