- 7 Eylül 2018
- 529
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi pembemacarons
-
işte ben de bundan cekiniyorum. ben hep ilk adımı erkek atsın diyenlerden olmadım hoşlandıysam belli ederim. ama tam karakterini bilmediğim için somradan sapıtır mı dye ikilemdeyimIlk adımı atmanda sıkıntı yok ama olurda ilişki boyutuna geçersen hep kendini bir mok zannetcek
konu açtıracağım derkenÇok özlemişim böyle heyecanları beklemedeyim
Doktor sanırım branşı nedirOna göre konu açtıracağım da ahhaah
Benide alın aranızaTek bilmeyen ben değilmişim
çok fazla aktif değil sosyal medyada story falan da hemen bakmaz. ama bunu ben yazdığımda da dedi.Bence bi kere daha yürüyebilirsin kapılıp aşığımm moduna girmeyeceksen. Hem belki sevgilisi vardır.
birkaç hafta geçti o konuşmanın üzerindenİlk adım atılır, ama sonrasında adamın yoğunum lafından sonra ikinci adım atılmaz ondan beklenir bence :)
merak etmeyin iyi araştırdım,kaynak sağlam. o ihtimali olsaydı konu bile açmazdım.Evli falan çıkmaz inşallah
sizce nasıl deneyeyim bir daha? yani nasıl yazayım ilk ben yazmışım o da gerçekten arkadaşçaEger muhabbetin devamını getirmediyse bir iki kere deneyip bırakın.
Ben geçende tanimadigim birinin storysine cevaben konuyla alakali bir karikatur yolladim, su an neredeyse her gun bir sekilde iletisime geciyoruz. Ha ben arkadaslik olarak yola ciktim ama ilk adim son adim fark etmez bence. Yuruyun gitsin
Zaten ilk adımı atmışsınız mesaj yazarak. Sohbet de etmişsiniz. Ben olsam daha fazla üstelemez, ilgileniyorsa onun yazmasını beklerdim.kızlaar bi yadırgamadan dalga geçmeden yazın öperim hepinizi koronasız günlerde :)
geçen yıl eski sevgilimin yeni hayat kurması istemesi üzerine ayrıldık sınava girip başka hayalleri vardı zor günler geçirdim ama iyiyim hatta ona suan nötrm mesaj attığında bile cevap yazmadım .
1 yıl sonra gerçekten daha çok beğendiğiim özellikleri konumu tipi hoşuma giden biiri çıktı karşıma. işin sıkıntı kısmı ig de tanıştık.ben aslında çok sosyal biriyim bu pandemi süreci beni böyle sitelere itti :) yani dısarda da herkesle tanışıp görüşebilen iletişimi iyi olan biriyim.
yani bunu niye diyorum dışarda tanışıp çok kolay kaynaşabilirim ama bunu laçkalıkla ilişkilendirmeyin yani herkesle laubali olan biri değilim.
her neyse bu kişi neden bilmiyorum ama ilgimi çok çekiyor bana yazanlarda var ama ben bu kişiyi tanımak istiyorum. dm den yazdım bir kere kısa konuştuk nöbette olduğunu yoğun oldunu söyleyince üstelemedim. kendisinden de bir adım göremedim yalan yok ama konuşunca güzel konuşşmutu. kovalayan olmak istemiyorum siz olsanız ne düşünrsünüz?
İyi de adam görmüyormuş ki kızıDaha fazla yazıp da havalandırmayın bence. Sonra cidden bir şey sanıyorlar kendilerini. Kendi iletişim kurmak isterse yazacaktır illa ki.
Bana da öyle dediler de evli çıkmıştı ondan öyle dedimmerak etmeyin iyi araştırdım,kaynak sağlam. o ihtimali olsaydı konu bile açmazdım.
Branşına uygun bir konu bulur ikinci mesajı atarsın? Neden garip karşıladın ki zaten atmak istiyorsun anlamadım?konu açtıracağım derken
yok, estafurullah beni yanlış anladınız. konu açtırıcam derken ifşa olurum diye korktum.Branşına uygun bir konu bulur ikinci mesajı atarsın? Neden garip karşıladın ki zaten atmak istiyorsun anlamadım?
haklısınız ama hislerimi bastırmak istemiyorum farkettirmek istiyrm kendimiilk adımı atmışsınız. 2. adıma gerek var mı
Niye insanların hevesini kırmak için yorum yapıyorsunuz? Benim de konularıma böyle yorumlar yapıyorsunuz. Size ne insanlar ihtimallerle olasılıklarıyla kader yasayabilirler.Karşıma başkası çıktı diyince onla ilişki başladı sandım.İhtimaller üzerine başlık açmak da ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?