Iğdir///76

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğu görevimiz ığdır çıktı , kızlar ığdırda kiralar ne kadar , giyim falan uygun mu orada ?

anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun

ığdırla ilgili bilgi verecek kimse yok mu ? pahalı bir şehir mi giyim yiyecek bakımından ?

canım yiyecek bakımından çok ucuzmuş annemlerin komşusu oralı.giyim yönünün bilmiyorum bizimki ilçe olduğu için pek bişey bulacağımı sanmıyorum şimdiden almaya başladım hem kızıma hem kendime

haklısın giyim yönünü tamamlayıp gitmeli , biz 1-2 haftaya yola çıkmayı düşünüyoruz ALLAH izin verirse , eksikleri tamamlamalı , biz eşyaların çoğunu götürmüyoruz ama orada mobilya fiyatları nasıl hiç bilmiyorum ..

mrb hemşerilerim:)ben ığdırlıyım..sizleri burda görmek cok güsel..gecen sene ığdırdaydım..inşallah tekrar gitmek nasipolur..:):kedi:boshayallersmile

Bende seneye evleniyorum ve şimdilik Iğdır'da yaşayacağız gibi görünüyor...
İnşallah güzel günler geçiririm orada...

Selam IGDIR lilar.Ben geldim nerdesiniz.Taaa Almanya'lardan yaziyorum size.2010 un 4. ayinda oradaydik.Kaynimin dügününü yapmaya gelmistik.Bende esimde IGDIR liyiz.Melekli köyünden...

selam ığdırlılar.bende ığdırlıyım azerbaycanda yaşıyorum bu ayın 16 sında ığdırdayım bana önerebileceğin iyi bir doktor var mı ığdırda(kadın hastalıkları ve doğum alanında)

ığdıra tay,n,m,z çıktı hanımlar yardım lütfen.ralar hakkında kiralar hakkında.ev bulamadık kmseyi tanımıyoruz çok üzgünüm nasıl yoluna gircek bütün bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…