Doktor artık bırak dedi ama ben korkuyorum bırakmayaCoraspin yeterli gelmuyor mu neden igne onerdi dr?
Ya biliyorum saçma ama ne bilim aklıma geldi sormak istedim soracak kimsem de yokAy gülümsedim
Bilmiyorum ama bebeğe gelir mi demeniz hoşuma gitti nedense
Benim karnım çok büyümedi canım zaten 15 haftalok ne kadar buyur kisordun mu sende doktora bebeğe gelir mi diye o haftaya kadar hep göbekten mi yaptınCanım ben de aynı iğneyi oldum hep korkuyordum doktor hiç bir şey olmaz dedi. Ama son hafta karnım büyüyünce kalçadan yaptım.
Doktor göbekten vurabilirsin dediyse sorun olmaz bence tatlımYa biliyorum saçma ama ne bilim aklıma geldi sormak istedim soracak kimsem de yok
korkma canım tabiki iğne bebeğe gelmez ..kaç kat aşşağıda hemde koruma kalkanı var bebişin.. sen göbekten yapmaya devam et çünkü kol inanılmaz acır ve morarır..ben doğuma 2 gün kalaya kadar göbekten yaptım bende kan pıhtılaşması vardı o yüzden 9 ay kullandım sen doktoruna sorarsın yineYa biliyorum saçma ama ne bilim aklıma geldi sormak istedim soracak kimsem de yok
2 haftadır gitmiyorum bu gittiğimde sorucam mutlaka canımDoktor göbekten vurabilirsin dediyse sorun olmaz bence tatlım
Son ay diyecektim kusıra bakma. Gergin oluyor ya psikolojik olarak oraya yapmak istemedim kol ve bacak da aynı etkiye sahip zatenBenim karnım çok büyümedi canım zaten 15 haftalok ne kadar buyur kisordun mu sende doktora bebeğe gelir mi diye o haftaya kadar hep göbekten mi yaptın
Ya biraz saçma olacak ama bebeğin kesesine gelmiş gibi düşündüm 3 düştüğüm var sinirlerim bozuldu saçma sapan şeyler düşünüyorum keseye gelir mi bu bilmem ne gibikorkma canım tabiki iğne bebeğe gelmez ..kaç kat aşşağıda hemde koruma kalkanı var bebişin.. sen göbekten yapmaya devam et çünkü kol inanılmaz acır ve morarır..ben doğuma 2 gün kalaya kadar göbekten yaptım bende kan pıhtılaşması vardı o yüzden 9 ay kullandım sen doktoruna sorarsın yine
Çok sevindim canım ben bu hafatada bile korktum daha önce düşük yaptım o yüzden korkuyorumSon ay diyecektim kusıra bakma. Gergin oluyor ya psikolojik olarak oraya yapmak istemedim kol ve bacak da aynı etkiye sahip zaten
çok haklısın bende aynı şeyi düşünmüştüm ..çok tedirgin oluyorsan bence üst bacağından yapabilirsin ..daha sıkı etli olan yerler daha az acıyor ama ben hep göbekten yaptım ..3 düşüğn varsa doktora sormadan iğneni bırakma ..hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini dilerimmYa biraz saçma olacak ama bebeğin kesesine gelmiş gibi düşündüm 3 düştüğüm var sinirlerim bozuldu saçma sapan şeyler düşünüyorum keseye gelir mi bu bilmem ne gibi
Çok teşekkürlerHiç saçma değil bence. Haklisin. Nedir ne değildir bilmiyorum. Insallah sağlıkla alırsın kucağına demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?