İğne hakkında

Komşum eczacı ondan öğretmesini isteyeceğim inşallah yardımcı olur

İşte bu yüzden bırakamıyorum korkuyorum

Gelmez merak etmeyin iğne ucu sizin yağ donunuzu bile geçmez. Bebeğe gelmesi için sizin cilt cilt altı dokusu yağ dokusu kastın kasları rahim kasları hepsini geçmesi lazım ki bu mümkün değildir o iğnenin içini kadar büyük değil

Benim gobegim cok gergin oldgu icin hep kolumdan yapiyorum,eger karnin gergin degil yumusaksa gobek daha guvenli ve az aciyor bebegede gelmez.

Canım korkma bebeğine gelmez .Ben doğuma kadar göbegimden vurdum.Zaten iğneler kısa..vuracağın yeri iki parmağın arasında sık öyle vur.
Göbekten emilimi daha iyi oluyormuş bilgin olsun.Benim doktorum doğuma kadar göbekten vurulmamı istedi.

Canım benim üç düşükten sonda tedirgin olmanı anlıyorum ancak o kadar ince ve kısa bir uç rahme kadar inemez rahat ol. Bir de hangi genlerin de pıhtı çıktı canım?

Çok sevindim canım ben bu hafatada bile korktum daha önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum
Ben de doğumda bebeğimi kaybettik 35. Haftada.
O yüzden 4. Haftada başladık. Korkma iğnelerini düzenli ol. Dün oğlum 6 aylık oldu verene bin şükür. Senin de başkalarına böyle mesajlar yazacağın günler yakın.
Sağlıkla gelsin bebiş

Merhaba cnm bişey sormak istiyorum iğneyi doğumdan sonrada kulandınızmı demin biri korkutu beni komşusu doğumdan sonra kullanmadı için ölmüş diye

Bende 18+6 dayım. Karın bölgesi artık gerginleştiği için galiba bundan sonra bacaktan yapacağım.
Benim doktorum. 12+6 da bacakdan da yapabilirsin dedi. Ben alıştığım için bu zamana kadar devam ettim.
Bende de pıhtılaşma çıkmadı. Önceki kayıplardan dolayı kan sulandırıcı başlandı.
6.ayda da kullanacakmışım. Sonrasını kontrolde soracağım

Merhaba cnm bişey sormak istiyorum iğneyi doğumdan sonrada kulandınızmı demin biri korkutu beni komşusu doğumdan sonra kullanmadı için ölmüş diye
Meraba evet doğuma iki gün kala bıraktım daha sonra hemen başlatti doktor ve 40im çıkana kadar devam ettim ..bildiğim.kadariyla hemen bırakılmaması gerekiyor pıhtı atmaması icin gerci ben sezeryan olmuştum normal doğumdan sonra devam ediliyor mu onu bilmiyorum

Peki son bişey benim pıhtılaşmam çok yüksej değil yani doktor iğine kulanöasan da olur dedi ama genede kulanalım dedi şimdi ben doğum yaptıktan sonrada kulandırırlarmı bu iğneyi pıhtılaşma çok olmamasına ramen

o kadarını bilemem tabiki doktoruna sor mutlaka..ama benim ki ciddi pıhtılaşma sorunuydu
faktör 5 ve mtfr mutasyon öle bişilerdi tam hatırlayamadım adını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…