Komşum eczacı ondan öğretmesini isteyeceğim inşallah yardımcı olurçok haklısın bende aynı şeyi düşünmüştüm ..çok tedirgin oluyorsan bence üst bacağından yapabilirsin ..daha sıkı etli olan yerler daha az acıyor ama ben hep göbekten yaptım ..3 düşüğn varsa doktora sormadan iğneni bırakma ..hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini dilerimm
Çok şükür canımBen doguma kadar göbekten yaptım bu arada. Sıkıntı olmadı
İşte bu yüzden bırakamıyorum korkuyorumBen doktorlara güvenmıyorum. Eşimle uyuşmazlık ve 3 genımde pıhtılasmaya yatkınlık olmasına ragmen heterozigotsun diye vermedi. Bende doktor bilir dedim onemsemedm. Kalp atısından 3 gun sonra kaybettık.yapılan ıncelemede pıhtılaşma çıktı neden. O yuzden kullan. Kan sulandırıcı ıgnenin hiç bi zararı yok ama corasprın midede ve rahımde kanama alanı yapabiliyo. Dikkat edin o yuzden.
Canım korkma bebeğine gelmez .Ben doğuma kadar göbegimden vurdum.Zaten iğneler kısa..vuracağın yeri iki parmağın arasında sık öyle vur.Kızlar bişey sormak istiyorum 15+0 hamileyim.bi sorunum olmamasına rağmen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce düşük yaptım çünkü .ben iğneyi göbeğimden yapıyorum çünkü koldan vuğramıyorum göbeğimden vurunca bu iğne bebeğe falan gelmez değil mi yarından itibaren koldan bi şekilde koldan vurulucam bugün vurunca göbeğimden çok huzursu hissettim kendimi bu iğne bebeğe falan gelmez değil mi
Doktor bırak dediyse niye bırakabilirsin. Hem bebeğe bir sey olmaz. Ben doğumdan 1 gün önceye kadar vurdum. Bende pıhtılaşma vardıDoktor artık bırak dedi ama ben korkuyorum bırakmaya
Ben de doğumda bebeğimi kaybettik 35. Haftada.Çok sevindim canım ben bu hafatada bile korktum daha önce düşük yaptım o yüzden korkuyorum
O zaman başka bir hekime de gidin bence içiniz daha rahat eder.İşte bu yüzden bırakamıyorum korkuyorum
Merhaba cnm bişey sormak istiyorum iğneyi doğumdan sonrada kulandınızmı demin biri korkutu beni komşusu doğumdan sonra kullanmadı için ölmüş diyekorkma canım tabiki iğne bebeğe gelmez ..kaç kat aşşağıda hemde koruma kalkanı var bebişin.. sen göbekten yapmaya devam et çünkü kol inanılmaz acır ve morarır..ben doğuma 2 gün kalaya kadar göbekten yaptım bende kan pıhtılaşması vardı o yüzden 9 ay kullandım sen doktoruna sorarsın yine
Meraba evet doğuma iki gün kala bıraktım daha sonra hemen başlatti doktor ve 40im çıkana kadar devam ettim ..bildiğim.kadariyla hemen bırakılmaması gerekiyor pıhtı atmaması icin gerci ben sezeryan olmuştum normal doğumdan sonra devam ediliyor mu onu bilmiyorumMerhaba cnm bişey sormak istiyorum iğneyi doğumdan sonrada kulandınızmı demin biri korkutu beni komşusu doğumdan sonra kullanmadı için ölmüş diye
Peki son bişey benim pıhtılaşmam çok yüksej değil yani doktor iğine kulanöasan da olur dedi ama genede kulanalım dedi şimdi ben doğum yaptıktan sonrada kulandırırlarmı bu iğneyi pıhtılaşma çok olmamasına ramenMeraba evet doğuma iki gün kala bıraktım daha sonra hemen başlatti doktor ve 40im çıkana kadar devam ettim ..bildiğim.kadariyla hemen bırakılmaması gerekiyor pıhtı atmaması icin gerci ben sezeryan olmuştum normal doğumdan sonra devam ediliyor mu onu bilmiyorum
o kadarını bilemem tabiki doktoruna sor mutlaka..ama benim ki ciddi pıhtılaşma sorunuyduPeki son bişey benim pıhtılaşmam çok yüksej değil yani doktor iğine kulanöasan da olur dedi ama genede kulanalım dedi şimdi ben doğum yaptıktan sonrada kulandırırlarmı bu iğneyi pıhtılaşma çok olmamasına ramen
Çok teşekür ederimo kadarını bilemem tabiki doktoruna sor mutlaka..ama benim ki ciddi pıhtılaşma sorunuydu
faktör 5 ve mtfr mutasyon öle bişilerdi tam hatırlayamadım adını ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?