Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşımda çoğul gebelikti. ikizleri doğurdu:) sorunuz nasıl?
Umarım sizde her şey iyi olucak cnm! iyi şanslar size:)Teşekkürler cevabın için canım bende polikistik over var ve bu ay adet olunca yumurta geliştirici iğne kullanicam inşallah benim de gebeligim oluşur
Siz Kıbrıs'ta mı Türkiye mi tedavi görüyorsunuz?Teşekkürler cevabın için canım bende polikistik over var ve bu ay adet olunca yumurta geliştirici iğne kullanicam inşallah benim de gebeligim oluşur
Siz Kıbrıs'ta mı Türkiye mi tedavi görüyorsunuz?
Canım senin sonuç ne oldu çoğul gebelik oldu muSelam kızlar iğne büyütücü yumurta ile çoğul gebelik yaşayan var mı ?
Canım ben hala iğne tedavisine gecemedim özel sebeplerden dolayı rahim filmi çekildi Ekim'de iğne vericek doktorum o zaman sonucu yazarım sen de mi iğne kullanacaksin?Canım senin sonuç ne oldu çoğul gebelik oldu mu
Evet canım ben suan kullandım benim 2 tane yumurtam oldu Çarşamba aşılama yaptıracağızCanım ben hala iğne tedavisine gecemedim özel sebeplerden dolayı rahim filmi çekildi Ekim'de iğne vericek doktorum o zaman sonucu yazarım sen de mi iğne kullanacaksin?
Evet canım ben suan kullandım benim 2 tane yumurtam oldu Çarşamba aşılama yaptıracağız
Pcos Luyum canım eşimde de bir problem yok sizde ne var canımİnşallah tutar problem neydi peki ?
Pcos Luyum canım eşimde de bir problem yok sizde ne var canım
Ortalama 1 yıldır istiyorum canım klomen kullandım 1 tane gelişti Çatlatma iğnesi filan yaptık 3 defa ama tutmadı klomen 5 ay film kullandım Rahim film i çektirdim bir şey çıkmadı doktor aşılamaya geçelim dedi gonal f 450 mg verdi tanesi 120 ye geldi raporla bugün gittim 2 tane yumurtan olmus dedi 19 ve 17 mm çatlatma iğnesi verdi Çarşamba bir aksilik çıkmazsa aşılama olacak canımıBen de aynı pko var esimde problem yok..ne zamandır istiyorsun canım şimdiye kadar nasıl tedavi gördün ? Ben şimdiye kadar üç kere klomen kullandım yumurtam buyumedi rahim filmim çekildi geçen ay bir sorun yokmuş 1 yıldır da istiyorum
Ortalama 1 yıldır istiyorum canım klomen kullandım 1 tane gelişti Çatlatma iğnesi filan yaptık 3 defa ama tutmadı klomen 5 ay film kullandım Rahim film i çektirdim bir şey çıkmadı doktor aşılamaya geçelim dedi gonal f 450 mg verdi tanesi 120 ye geldi raporla bugün gittim 2 tane yumurtan olmus dedi 19 ve 17 mm çatlatma iğnesi verdi Çarşamba bir aksilik çıkmazsa aşılama olacak canımı
İnsallah canım ya ama pek umudum kalmadı gibi negatif e alıştım artıkCanım ikimizin durumu da aynı doktorun ne diyor peki çok şükür esinde falan problem yok bence tutacak bu sefer burdan senin de haberini alırım yakında diğer arkadaşlar gibi darısı bana derim inşallah :)
Daha birçok yöntem var canım umutsuz olma lütfen Allah tan umut kesilmezİnsallah canım ya ama pek umudum kalmadı gibi negatif e alıştım artık
Haklısın canım ama sıkıldım gerçekten negatif görmektenDaha birçok yöntem var canım umutsuz olma lütfen Allah tan umut kesilmez
Canım daha kotu durumda olanları düşün yıllarca bekleyenler var çocuğu kesinlikle olamayacak kadınlar var erken menopoz vs Allah beterinden korusun bizim hastaligimizda er ya da geç Allah'ın izniyle çocuk oluyor ama sabretmek lazım :)Haklısın canım ama sıkıldım gerçekten negatif görmekten
Biraz sabırsızım galiba canımCanım daha kotu durumda olanları düşün yıllarca bekleyenler var çocuğu kesinlikle olamayacak kadınlar var erken menopoz vs Allah beterinden korusun bizim hastaligimizda er ya da geç Allah'ın izniyle çocuk oluyor ama sabretmek lazım :)