Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurta geliştirmek için si canım bende pcos var her ay düzenli yumurtam olmuyor du doktor ondan verdi toplam 7 8 gün kullandım ondan sonra çatlatma ignesi oldum sonrada asılamaÇatlatma iğnesi miydi peki o iğne kaç kez vuruldun
Canım Esine baktırdın miBenimki de çatlatma iğnesi yine bakalım bu kez tutacak mı bize de aşılama der sanırım sonrasında bizde de hiç bir sorun yok ama olmayınca olmuyor 10 yıllık evliyim bir oğlum var 8 yaşında sonradan da olabiliyormuş bunu çok iyi anladım kader kısmet artık tüp bebek istemiyor eşim yaptırısak son kez aşılama yaptırırız gerisi Allah a kalmış artık çok yoruldum artık bende
Evet hiç bir sorun yokCanım Esine baktırdın mi
Olur insallah canım zamana bırakmak gekeriyor çok stres olma hayırlısı olur insallahEvet hiç bir sorun yok
Valla önce aşırı stres yapıyordum canım çok yiprattim kendimi tedavimi olup oluruna bırakıyorum artık . Allah a şükür bir oğlum var Rabbim nasip ederse olur yine inşOlur insallah canım zamana bırakmak gekeriyor çok stres olma hayırlısı olur insallah
Oğlumdan önce düşük yaptım 1 de tahliller flimler herşey tertemiz doktor bile sorun şu diyemiyo yumurtaliklarım gayet iyi ama yine de 3 senedir korunmamamıza rağmen olmadı maddi manevi yoruldum artık sırada aşılama var bu iğneler fayda etmezse aşılama der Dr 1 kez de aşılama olurum tüp bebek istemiyor eşim zaten aşılama da tutmazsa hastaneden ayağımı çekicem artıkValla önce aşırı stres yapıyordum canım çok yiprattim kendimi tedavimi olup oluruna bırakıyorum artık . Allah a şükür bir oğlum var Rabbim nasip ederse olur yine inş
Benim adetlerim düzenli gibi bazen 35 günü yıl da bi iki geçiyordu son aylarda çene altımda kıllanma oldu kilom da çok değil 67 sadece ultrasonda görünüyor yumurtaligimda bi sürü yumurta var
Oldu canim 3.asilamm tuttu şükürcanm aynı sorun bendede varr suan klomen kullanıyorum salı gunu gıdcem doktora klomenı kullanıp senin gebelik oldumu pekii
ne güzel canım yaa insallah benımde tutarrOldu canim 3.asilamm tuttu şükür
İnşallah canımne güzel canım yaa insallah benımde tutarr![]()
ekstra yaptıgın bişey oluyomu canım ben klomenı kullancam gtcem doktora salı gunu bakalm ne yapcak senin nekdarlık oldu bebişinİnşallah canım
benim daha yeni 4 haftalıkekstra yaptıgın bişey oluyomu canım ben klomenı kullancam gtcem doktora salı gunu bakalm ne yapcak senin nekdarlık oldu bebişin
anladım canm allahım kucagına almayı nasip etsin isteyen herkese inşallahbenim daha yeni 4 haftalıkEKSTRA BİRSEY YAPMADIM CANIM