Aşılama iğne kullandığı halde yumurtası gelişmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O

ozlem5723

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ......
iğne kullandığınız halde yumurtanızın gelişmediği oldu mu? böyle bir durumda dr unuz ne karar verdi tedaviye ara verdiniz mi? ve gelişmemesinin nedeni nedir? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.....ayrıca bu yumişleri geliştirmek için neler yapıyorsunuz anlatır mısınız? şimdiden çok teşekkür ederim.....opuyorumnanaktan

canım eğer kulandığın menagonsa yumurtaların gelişmeye bilir isterswn puregonu dene çünkü hekimler menagon konusunda karasız kalıyor...

canım benim ilk aşılama olacak. 9. günde yapılan ölçümde 12 ve 10 mm 2 yumurta var dedi ama gelişmemiş diye 2 iğne daha verdi bakalım ptesi gidecem ölçüme tekrar zaman daralıyo

canım eğer kulandığın menagonsa yumurtaların gelişmeye bilir isterswn puregonu dene çünkü hekimler menagon konusunda karasız kalıyor...

hayır canım ya ben puregon kullanıyorum.......

canım benim ilk aşılama olacak. 9. günde yapılan ölçümde 12 ve 10 mm 2 yumurta var dedi ama gelişmemiş diye 2 iğne daha verdi bakalım ptesi gidecem ölçüme tekrar zaman daralıyo

hayırlısı inşallah canım... bence yumurtaların gelişimi gayet güzel neden öyle dedi ki ...sen hangi iğneyi kullanıyorsun? hakkında allah en güzelini versin inşallah... pzt herşey daha güzel olacak emin ol... dualarım seninle..:CüvCüv::Saruboceq::nazar:

hayırlısı inşallah canım... bence yumurtaların gelişimi gayet güzel neden öyle dedi ki ...sen hangi iğneyi kullanıyorsun? hakkında allah en güzelini versin inşallah... pzt herşey daha güzel olacak emin ol... dualarım seninle..:CüvCüv::Saruboceq::nazar:

canım iyi moral verdin bana tşk ederim.ben menogon iğne yaptırıyom 75 lik.inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.aklım hep aşılamada kendimi işe veremiyom.bugün 11. günüm sabah hafif lekelenmem varıdı.acaba kontrollerdenmi kaynaklandı bilmiyom ki hani rahimden kontrol yapılıyorya..ondandır dedim

canım iyi moral verdin bana tşk ederim.ben menogon iğne yaptırıyom 75 lik.inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.aklım hep aşılamada kendimi işe veremiyom.bugün 11. günüm sabah hafif lekelenmem varıdı.acaba kontrollerdenmi kaynaklandı bilmiyom ki hani rahimden kontrol yapılıyorya..ondandır dedim

canım ya ruh halin stresli sakın stres yapma iyi haberlerle gelirsin inşallah ... kendini işe verirsen bu dönemi daha rahat geçirirsin... bende yarın dr a gideceğim inşallah yumişlerim gelişmiştir rabbim ne olur nasip et...... hepimize hayırlısını sağlıklısını ver... canım ya lekelenme dediğin gibi olabilir kendini kastıysan muayene sırasında belki oradaki kılcal damarlar falan kanamıştır...... canım ne olur sakin olmaya bak herşeyin hayırlısını dile....haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan:CüvCüv::nazar:

aaaaaaa ilk defa senden duyuyorum.......hayret bişey neyse olur inaşallah.......

evet ya ben nedense tüm olumsuz işlerde ilklerin adamıyım....... sözde en güçlü ve şimdilik teknolojinin geliştirdiği en süper ilaçmış pehhhh.... öyleydi de bana neden yaramadı bu gavur icadı.......:umursamaz:

canım ya ruh halin stresli sakın stres yapma iyi haberlerle gelirsin inşallah ... kendini işe verirsen bu dönemi daha rahat geçirirsin... bende yarın dr a gideceğim inşallah yumişlerim gelişmiştir rabbim ne olur nasip et...... hepimize hayırlısını sağlıklısını ver... canım ya lekelenme dediğin gibi olabilir kendini kastıysan muayene sırasında belki oradaki kılcal damarlar falan kanamıştır...... canım ne olur sakin olmaya bak herşeyin hayırlısını dile....haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan:CüvCüv::nazar:

canım dün aksam tekrar doktora gittim ve yumişler 14,2 ve 12 olmuşlar. bundan sonra daha hızlı gelişecek dedi doktor. çarşamba bi daha kontrole gidecem 13. günüm olacak çarşamba .bakalım hakkımızda hayırlısı . sen ne yaptın haberler nasıl???

canım dün aksam tekrar doktora gittim ve yumişler 14,2 ve 12 olmuşlar. bundan sonra daha hızlı gelişecek dedi doktor. çarşamba bi daha kontrole gidecem 13. günüm olacak çarşamba .bakalım hakkımızda hayırlısı . sen ne yaptın haberler nasıl???

canım ya bak ne güzel gelişiyorlar ilkinde drum bana da öyle demişti sonraki dönem daha hızlı büyür diye ve öylede olmuştu aşılamadan önce sonkez bir kontrole gideyim dedim birde ne olmuş dersin benim çatlak yumurta erkenden çatlamış yani hakikaten hızlanıyorlar........ bu arada ben bugün gittim onca puregon iğneye ve doz 2 katına çıkmasına rağmen sadece 1 yumiş gelişmiş... benimde 7. gün 10mm falanmış...dr geçen seferkine göre daha iyi dedi.... o zaman 7. günde 7-8mm kadardı ama o erken çatlayan yumişte oydu:) afacan birşey olurdu olsaydı sanırım hem ufak hem aceleci düşünsene....... o nedenle sıkma canını büyür o yumiş.......opuyorumnanaktan

özlem inşallah dediğin gibidir. ah canım yazılarına bile aksediyor bebek sevgin . sende eğitimcisin branş ne acaba ben okul öncesi öğretmeniyim.

bende senden bir sonraki aşamadayım sınıf öğretmeniyim...... canım nerde görev yapıyorsun , nerelisin? çocuk sevgim çok olsun ben ona neler yaparım diye hayal ediyorum ama hep hayalde kalıyor...... inşallah bu kez rabbim nasip eder.......

Erzurumda görev yapıyom.trabzonluyum.hayaller değilmidir bizi yaşatan yarına bağlayan.sakın hayal kırıkları seni yıldırmasın. canım ya inşallah hayallerinin gerçek olduğu günüde görürsün. burada daha önce yazmıştım bi arkadaşın 16 yıl sonra bebeği oldu tüp bebek ve ikincisi arkasına geldi 1yıl geçtikten sonra süpriz oldu. bazen dualarımızın kabul edilme zamanı gecikiyor diye düşünüyom. ama rabbim o kadar büyükki mutlaka biz kullarınında dualarını kabul edecektir.

Erzurumda görev yapıyom.trabzonluyum.hayaller değilmidir bizi yaşatan yarına bağlayan.sakın hayal kırıkları seni yıldırmasın. canım ya inşallah hayallerinin gerçek olduğu günüde görürsün. burada daha önce yazmıştım bi arkadaşın 16 yıl sonra bebeği oldu tüp bebek ve ikincisi arkasına geldi 1yıl geçtikten sonra süpriz oldu. bazen dualarımızın kabul edilme zamanı gecikiyor diye düşünüyom. ama rabbim o kadar büyükki mutlaka biz kullarınında dualarını kabul edecektir.

inşallah birtanem ya inşallah benim dularımı da kabul eder... bende sinopluyum çankırıda görev yaıyorum 5 yıl muşta çalıştım ... oranın soğuğu hiç çekilmez değil mi gerçi soğuk lafı hiç kalır ama orada çalışırken erzurumada gelmiştim görümcem oradan mezun onu ziyarete gitmiştik... güzel bir şehir sayılır.. siz kaç yıldır oradasınız?

ama trabzon kesinlikle mükemmel... biz 4 defa gezmeye gittik hala deriz yine doğu karadeniz bizi çağırıyor diye bende karadenizliyim ama oranın doğası daha farklı...... gerçi iç anadoluya göre bizim orada amazon gibi ya neyse:) trabzonu ve insanlarını çok sıcak ve komik bulmuştum... bir ara anlatırım anılarımı... trabzonlu bir arkadaşla gidince herşey farklı olmuştu çünkü...

ben okuluda erzurumda okudum 2006 yılı mezunuyum. kaldık burada gidemedik sonrada eşimde işini burada açtı.soğuk durumuna gelince bana işlemiyo soğuk fazla dışarıda dolaşmam arabamla gelip giderim işe :)))

bu arada sana bi sır vereyim. benim nedense samimi arkadaşlarımın hepsinin ismi özlem.özlem ismini severim kızım olursada adını özlem düşünüyordum

benim görümcem de 2005 mezunu.... eşin ne iş yapıyor canım? neden orayı seçti ki? alıştısan süper valla... ben muştayken hani bir yarışma vardı ya buzda dans işte ona katılsam kesin kazanırım diyordum... kar birike birike kaç cm olup buz haline geliyordu ve neredeyse mart nisana kadar öyle devam ediyordu.. gerçi erzurum büyükşehir daha titizdirler herhalde....... trabzona yakın değil mi?

bu arada sana bi sır vereyim. benim nedense samimi arkadaşlarımın hepsinin ismi özlem.özlem ismini severim kızım olursada adını özlem düşünüyordum

ayy canım ya ne güzel .... bende sana bir sır vereyim benim ismim bu kadar yaygın olmasına rağmen benim hiç özlem isimli arkadaşım yok:( ilkokul ve lisede tektim koca okulda:) tanıştıklarım tabi oldu ama arkadaş olduğum hiç olmadı... yani yakın çevremde yok...... ben ismimi çok severim benim ailemde 6 yıllık bir bekleyişten sonra bu isimde karar kılmışlar babam özledim özlem olacak kızımın ismi demiş o nedenle güzel bir hatırası da vardır bende ... ama şunu söyleyeyim hiçbir şeyi anında elde etmemişimdir hep zaman almıştır bazen bu nedenle ismim özlem ya illa bir özlem çile çekeceğim diye de kızarım senin ki de ben gibi olmasın sakın:) özlem ismim diye söylemiyorum pek modası geçecek bir isim değil çünkü hayatın içinde var özlemle beklenenler ve bekleyenler....... bende gökçe düşünüyorum nasıl?

Back
X