Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim özlemcim . kalp kalbe karşı demek..... ya formun müptelası oldum akşam bile giriyom .... hadi bakalım başlığı senmi açacan benmi :)
benimde 3 kutu menogondan sonra gelişmişti yumurtam 18mm olmuştu ama işe yaramadı hamiş kalamadım o ayrı
7. gün yumişim 10 mm idi bakalım yarın ne olacak? sözde puregon kullanıyorum ama benim yumiş sadece 1 tane oluyor ben bu 10-12 tane olanlara sadece şaşıyorum ........ nasıl oluyor ya ...... benim değil 12 , 2 tane bile değil sadece ve sadece 1 tane ...... neyse canım sonuçta bebiş sadece 1 yumiş ve 1 spermden olmuyor mu? inşallah bizede güzel rabbim nasip eder....... isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.............. :CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:dance:
canım ne kadarda doğru demişsin.1 yumiş ve bir sperm yeter. benim 2 taneydi ve biri geri kaldı biri hala gelişiyor bugün 15. günüm aksama ölçüm ve çatlatma olacak inşallah.
biraz daha beklerse doktor ortada yumiş kalmayacak çünkü normaldı 29. gün ben regl olacak 14-13 gün zamanımız var bakalım...hakkımızda hayırlısı artık :Saruboceq:
inşallah canım inşallah.. kaçıncı günün bugün senin... bundan sonra hızlanır büyümüse zaten...
kız iki yuiş iki bebek inşallah ya
canım benim bi tane tam gelişip diğeri durmuştu. ama dünkü ölçüm için gidişimde doktor kendiliğinden çatlamış dedi. aşılama yapılmayacak dedi kendi haline bıraktı olayı bakalım ne olcak.31 ekim adet tarihim olur ama inşallah olmazda kendiliğinden hamiş olurum. :Saruboceq:
özlemcim vallaha yumurta geliştirici iğneyi hiiiç saymıyorum senin bebiş bu ay gelecek inşallah ve sen doğal yoldan hamile kalmış olacaksın :) yemin etsen karnın ağrımaz yahu :)))))
sen varya benim bitanemsin... inşallah dediğin gibi olur tatlım..... hepimizin olur kocaman göbişlerle dolaşırız inşallah..........:CüvCüv::ecrin_bebek
puyorumnanaktan