Aşılama iğne kullandığı halde yumurtası gelişmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi ya bi başlık açalım bebişlere ne isim düşünüyorsunuz diye nasıl olur ?eşim ziraat mühendisi,trabzona 4 saat uzaktayız yakın sayılır

valla hem umut hem güzel olur.. iyi ya ne güzel yakınmış.... valla ben seni pek sevdim sonuçta hemşehri sayılırız karadenizden ya............. gerçekten insanımızın içten olduğunu bir kere daha gösterdin çok ama çok teşekkür ederim öptümmmmmmm

tşk ederim özlemcim . kalp kalbe karşı demek..... ya formun müptelası oldum akşam bile giriyom .... hadi bakalım başlığı senmi açacan benmi :)

benimde 3 kutu menogondan sonra gelişmişti yumurtam 18mm olmuştu ama işe yaramadı hamiş kalamadım o ayrı

7. gün yumişim 10 mm idi bakalım yarın ne olacak? sözde puregon kullanıyorum ama benim yumiş sadece 1 tane oluyor ben bu 10-12 tane olanlara sadece şaşıyorum ........ nasıl oluyor ya ...... benim değil 12 , 2 tane bile değil sadece ve sadece 1 tane ...... neyse canım sonuçta bebiş sadece 1 yumiş ve 1 spermden olmuyor mu? inşallah bizede güzel rabbim nasip eder....... isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.............. :CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:nazar::dance:

7. gün yumişim 10 mm idi bakalım yarın ne olacak? sözde puregon kullanıyorum ama benim yumiş sadece 1 tane oluyor ben bu 10-12 tane olanlara sadece şaşıyorum ........ nasıl oluyor ya ...... benim değil 12 , 2 tane bile değil sadece ve sadece 1 tane ...... neyse canım sonuçta bebiş sadece 1 yumiş ve 1 spermden olmuyor mu? inşallah bizede güzel rabbim nasip eder....... isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.............. :CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5:nazar::dance:

canım ne kadarda doğru demişsin.1 yumiş ve bir sperm yeter. benim 2 taneydi ve biri geri kaldı biri hala gelişiyor bugün 15. günüm aksama ölçüm ve çatlatma olacak inşallah.
biraz daha beklerse doktor ortada yumiş kalmayacak çünkü normaldı 29. gün ben regl olacak 14-13 gün zamanımız var bakalım...hakkımızda hayırlısı artık :Saruboceq:

canım ne kadarda doğru demişsin.1 yumiş ve bir sperm yeter. benim 2 taneydi ve biri geri kaldı biri hala gelişiyor bugün 15. günüm aksama ölçüm ve çatlatma olacak inşallah.
biraz daha beklerse doktor ortada yumiş kalmayacak çünkü normaldı 29. gün ben regl olacak 14-13 gün zamanımız var bakalım...hakkımızda hayırlısı artık :Saruboceq:

ya varya ben nasıl birşeyim anlamadım..... ne dersem tam tersi çıkıyor..... geçen gün gittiğimde 1 tane sağda 10 mm idi bugün 15 olmuş + solda 1 tane daha oluşmuş o da 13 mm kadar falan ve arkasından gelenler var e2 çok yüksek çıktı dr pzt tekrar gel dedi ... eğer e2 dahada yükselirse iptal edilme riski var .... gelişmiyor sayı az diyip duruyordum büyük lokma yiyecek büyük söz söylemeyeceksin..... şimdi sizlerin huzurunda puregonu üreten şirketten özür diliyorum... doz az gelmiş sadece o kadar şimdi ise bir sürü pıtırcık var ....... allahım ne olur bu kez nasip et bir sorun çıkmasın.... artık üzülmek istemiyorum..... inşallah benimde sağda solda birer tane gelişir o bana yeter.... çok korkuyorum canım ya ne olur dua et....... rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin inşallah........:nazar:

inşallah canım inşallah.. kaçıncı günün bugün senin... bundan sonra hızlanır büyümüse zaten...
kız iki yuiş iki bebek inşallah ya

inşallah canım inşallah.. kaçıncı günün bugün senin... bundan sonra hızlanır büyümüse zaten...
kız iki yuiş iki bebek inşallah ya

canım ya keşke öyle olsa arkadan gelenler de var ... bugün 10.gün salıya aşılamam var inşallah... sorun çıkarmaz inşallah arkadan gelen bücürler...:gitme:senağlama

hep ikiz isterdim sanırım bu kez böyle bir şansım olacak. tabi rabbim nasip ederse.... senin biri duraklamış mı ben mi öyle hatırlıyorum? neden öyle olmuş ki?

hep ikiz isterdim sanırım bu kez böyle bir şansım olacak. tabi rabbim nasip ederse.... senin biri duraklamış mı ben mi öyle hatırlıyorum? neden öyle olmuş ki?

ya benimkiler kendinden çatlamış . aşılama olmayacak dedi doktor.gün aşırı ilişki dedi doktor

benim ilk aşılamam öyle olmuştu kendinden çatlamıştı ama dr aşılama yaptı bana.....

canım benim bi tane tam gelişip diğeri durmuştu. ama dünkü ölçüm için gidişimde doktor kendiliğinden çatlamış dedi. aşılama yapılmayacak dedi kendi haline bıraktı olayı bakalım ne olcak.31 ekim adet tarihim olur ama inşallah olmazda kendiliğinden hamiş olurum. :Saruboceq:

canım benim bi tane tam gelişip diğeri durmuştu. ama dünkü ölçüm için gidişimde doktor kendiliğinden çatlamış dedi. aşılama yapılmayacak dedi kendi haline bıraktı olayı bakalım ne olcak.31 ekim adet tarihim olur ama inşallah olmazda kendiliğinden hamiş olurum. :Saruboceq:

ay inşallah olursun canım dualarım seninle....:Saruboceq:

özlemcim vallaha yumurta geliştirici iğneyi hiiiç saymıyorum senin bebiş bu ay gelecek inşallah ve sen doğal yoldan hamile kalmış olacaksın :) yemin etsen karnın ağrımaz yahu :)))))

özlemcim vallaha yumurta geliştirici iğneyi hiiiç saymıyorum senin bebiş bu ay gelecek inşallah ve sen doğal yoldan hamile kalmış olacaksın :) yemin etsen karnın ağrımaz yahu :)))))

sen varya benim bitanemsin... inşallah dediğin gibi olur tatlım..... hepimizin olur kocaman göbişlerle dolaşırız inşallah..........:nazar::CüvCüv::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

sen varya benim bitanemsin... inşallah dediğin gibi olur tatlım..... hepimizin olur kocaman göbişlerle dolaşırız inşallah..........:nazar::CüvCüv::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

iyi akşamlar özlemcim.senin kaçıncı günün bugün.kaç gün kaldı.belirtin varmı hiç

Back
X