İğne olmadan femara ile gebelik haberimi sonunda aldım

purpleon12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
10
9
1
31
Merhabalar,
İki kere femara ve ovitrelle ile denemesi olmuş ve olumsuz sonuçlanmış biriyim. Üçüncü denemede biraz moral bozukluğunun etkisi ile de femara içtim fakat ne doktora gittim ne iğne vuruldum. Sonra baktım ki çift çizgi. Sanırım ümitsizliğe kapılıp, boşvermişliğe bağladım fakat hayatımın sürprizini aldım.

Bekleyenlere moral olması dileklerimle.

Merhabalar,
İki kere femara ve ovitrelle ile denemesi olmuş ve olumsuz sonuçlanmış biriyim. Üçüncü denemede biraz moral bozukluğunun etkisi ile de femara içtim fakat ne doktora gittim ne iğne vuruldum. Sonra baktım ki çift çizgi. Sanırım ümitsizliğe kapılıp, boşvermişliğe bağladım fakat hayatımın sürprizini aldım.

Eczaneden isteyince alabilecegimiz ilaclarmi bunlar bende mi kullansam diye dusundum yumurtlamam ya olmuyor yada gec oluyor

Femara ile hamile kalanlar çok fazla bende bu ay başlıcam inşallah
Benim gibi adet düzensizliği olup yumurtlama tarihini bilmeyenler ya da yumurtladığından emin olmayanlar için iyi bir yol inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben üçüncü denemede yakaladım fakat ilkinde sonuç alan da çok fazlaymış.

Benim gibi adet düzensizliği olup yumurtlama tarihini bilmeyenler ya da yumurtladığından emin olmayanlar için iyi bir yol inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben üçüncü denemede yakaladım fakat ilkinde sonuç alan da çok fazlaymış.
Merhaba bende pkosluyum daha önce üç kere klomen +çatlatma iğnesi denedim olmadı şuanki doktorum da iki ay Femara kullanalım iğneye gerek yok iki ay sonra gel dedi ileri tedavi için şunu soracağım size bu ilaçla kaçıncı gün yumurtalama oluyor ve çatlıyor acaba

Merhabalar,

Katılıyorum. İğne erken çatlatıyor. Ben de iğnesiz denediğim ay hamile kaldım.
Bence yumurta ne zaman çatlayacağını iyi biliyor🙏🏼
Gözünüzaydın 💜 sağlıkla gelsin inşaAllah🤲🏼

Merhaba bende pkosluyum daha önce üç kere klomen +çatlatma iğnesi denedim olmadı şuanki doktorum da iki ay Femara kullanalım iğneye gerek yok iki ay sonra gel dedi ileri tedavi için şunu soracağım size bu ilaçla kaçıncı gün yumurtalama oluyor ve çatlıyor acaba
Benim 13.gün 24 mm yumurtam vardı
Ovülasyon testi ile takip ediyordum çatlamayı. İğne istemedim doktor yazıyordu.
14.gün yumurtam çatladı.

İnşallah bende yakalarım bu ay uzun zamandır yumurtlama göremiyorum doktorum takip ve iğneye gerek duymadığı için biraz ümitsizim beklemek zor :)

İnşallah bende yakalarım bu ay uzun zamandır yumurtlama göremiyorum doktorum takip ve iğneye gerek duymadığı için biraz ümitsizim beklemek zor :)
Ovülasyon yapsaydın keşke
Femara kullanıyorsun dimi
Ben ovülasyon testi ile takip ettim nokta atışı ilişki yaptım

Daha önce ovülasyon denedim ama hiç göremedim pozitifi Femara kullanıyorum 3.günüm doktorum pkos olduğum için testler yanıltabilir yumurta bir şekilde çatlar zaten dedi ilaç bitiminden beş gün sonra gün aşırı ilişki önerdi sen hamile kaldın mı bu şekilde

14 temmuzda adet oldum. İkinci günü femaraya başladım 5 gün içtim. Sonrasında gün aşırı ilişki olarak ilerledim garantici davranıp tahminimce 12-14 gün arası yumurtlama oldu. Doktorla daha bilinçli ilerleyebilir bu süreç

Daha önce ovülasyon denedim ama hiç göremedim pozitifi Femara kullanıyorum 3.günüm doktorum pkos olduğum için testler yanıltabilir yumurta bir şekilde çatlar zaten dedi ilaç bitiminden beş gün sonra gün aşırı ilişki önerdi sen hamile kaldın mı bu şekilde
Evet iğnesiz bu şekilde oldu benim de

belirtilerin nelerdi cnm
Aslında belirti beklemeden 3 hafta 3 günlükken öğrendim. Beklemede olduğum için test yapıyordum dayanamayıp. Ama sonrasında inanılmaz göğüs hassasiyeti başladı. Üzerine rahat yatamayacak şekilde. Bulantılar da 5. Haftada başladı bende.

Ben de pcosum
Testler yanıltır ama şöyle yanıltır;
LH yüksek ise sürekli pik çıkar ya da koyu çıkar.
Femara kullanıyorsan birşeylerin yolunda gitme ihtimali çok yüksek.
Bence gün aşırı ilişki yerine nokta atışı ilişkiyi tavsiye ederim.
Evet ben öyle hamile kaldım.
Femara kullandım ilk denememde çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.
İkinci denememde iğne istemedim. Kendi çatlasın dedim ovülasyon testi ile takip ettim.
Testim koyulaşana kadar ilişki olmadı spermleri harcamak istemedim çünkü eşimin 4 günlük sperm sonucu iyi çıkmıştı.
4 günlük ara verdim ve tam 3 gün üst üste ilişki oldu pik zamanı. O ay hamile kaldım.
Aslında koyulaştı pik oldu sanıp acele ettim. Halbuki 2 gün üst üste ilişki daha iyi olurdu (pik ve çatlama günü) ama yine de tuttu.

Ben de pcosum
Testler yanıltır ama şöyle yanıltır;
LH yüksek ise sürekli pik çıkar ya da koyu çıkar.
Femara kullanıyorsan birşeylerin yolunda gitme ihtimali çok yüksek.
Bence gün aşırı ilişki yerine nokta atışı ilişkiyi tavsiye ederim.
Evet ben öyle hamile kaldım.
Femara kullandım ilk denememde çatlatma iğnesi ile denedim olmadı.
İkinci denememde iğne istemedim. Kendi çatlasın dedim ovülasyon testi ile takip ettim.
Testim koyulaşana kadar ilişki olmadı spermleri harcamak istemedim çünkü eşimin 4 günlük sperm sonucu iyi çıkmıştı.
4 günlük ara verdim ve tam 3 gün üst üste ilişki oldu pik zamanı. O ay hamile kaldım.
Aslında koyulaştı pik oldu sanıp acele ettim. Halbuki 2 gün üst üste ilişki daha iyi olurdu (pik ve çatlama günü) ama yine de tuttu.
Aa şuan hamile misiniz hamile kaldınız mıı

Back
X