• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğne tedavisi

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
kızlar merhaba. 10 aydır bebeğim olmuyo. sperm testı sonuçlarımız çok iyi. hsg çekildi. iki tüpüm de kapalııyış sağdaki işlem sırasında açılmış. bu ay adet olursab gel iğne tedavisine başlıcaz dedi. bu ay inş adet olmam da hamiş kalmış olurum amaaa yine de şu iğne olayını merak edıyorum.. kaç gün vuruluyo iğne :( çok korkuyorum da. 11 gün faalan yazıodu bi yerde 11 gün değildir değil mi

Bunu bende merak ediyorum kızlar doktorda bana aşılama öncesi deneyelim dedi sanırım yumurtayı geliştirici başka bir yöntem?

Bunu bende merak ediyorum kızlar doktorda bana aşılama öncesi deneyelim dedi sanırım yumurtayı geliştirici başka bir yöntem?
bende aşılama istiyprum ama bana da iğne dedi iğne daha etkılıymıs ama kac gun surucek bıde ne kadara mal olucak merak edıyorum

bende aşılama istiyprum ama bana da iğne dedi iğne daha etkılıymıs ama kac gun surucek bıde ne kadara mal olucak merak edıyorum
Haklısın tüm ilaçlar çok pahalı bide özele gidiyorum SGK Anlaşması'da olmayınca çok çok fazla çıkıyor, ne zaman başlanacak?

Ben kullandm kizlar igne ama bi ise yaramdi 10 gn fln gobkten yaptirdim 5tanesi 130tl fln bayan bi dktora gidiyodm o vermsti ama yumurtm büyümesne rgmn catlatma ignesi yapmadi. Asilamaya gecelim dedi bnde once rhim filmi cektirdim ve doktr degistrdim neden o igneye o kdr para verdn dedi kizdi klomeni iki doz verdi ayni etkiyi yapar dedi catlatma ignesi oldm smdi bekliyorum ins olurr

Bana klomen tedavisi oldu ama femara da kullandim ise yaramadi rahim
Filmi de cekildim simdi igneye geccez dedi

Bana klomen tedavisi oldu ama femara da kullandim ise yaramadi rahim
Filmi de cekildim simdi igneye geccez dedi
Ben daha film çekilmedim filmden sonra demedi bana ama iyi olmuş önce film çekilmesi aklında kalmaz. Benimde bat 5 Eylül inşallah olmayızda gerek kalmaz bunlara.

Merhaba kizlar bende igne kullaniyorum sac kili kadar zaten ĺcok ince kalem seklinde ama ben igneyi 350 tl ye aldim. Ucuncu ignemi yaptim ayni insilun gibi gobekten yapiliyor daha etkili klomen felan bos dedi doktorum klomen vakit kaybi onunla ugrasmayalim dedi. Sali gunu kontrolum bar igneye baslamadan once 1 yumurta vardi bakalim igneyle kac yumurta oldu borde stres ve sikinti yapmayin inanin cok etkisi oluyor

mrb arkadaşlar bende iki ay klomen tedavisi gördükten sonra şimdi iğne tedavisine geçiyorum. ayın 25inde araştırma hastanesime gidicem. iğnelerin fiyatı tam olarak ne kadar ve devlet ne kadarını karşılıyor yardımcı olur musunuz

Back
X