Iğne Tedavisiyle Kaç Yumurtaniz Oluştu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rüyameleğim doktor biraz bahsetti iğneyle oluyomuş galıba kalbini durduruyorlarmış ne korkunç değilmi mücadele ediyosun çocuğum olsun diye birsürü çocuğun olacağını duyuyorsun ve onları öldürüyorsun allah yardımcımız olsun hepimizin sizler varya 4 yıllık arkadaş dost gibisiniz sizi çok seviyorum umarım hepimiz üzüntülerimizi paylaştığımız şu sitede en yakın zamanda sevinçlerimizide paylaşırız canım işallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini .....

bende yakın tarihte pregon la başladık tedaviye 200 dozla aldım ilacı ve tedavi 11 gün sürdü tabi ekinde diğer iğneler var 11 ci gün toplama yapıldı ve 17 tane çok güzel yumurta toplandı çok kalıteli 15 şi döllendi en iyi 3 tanesi transfer yapıldı ama ben gebelik testi yapmama 1 gün kala bebeşlerim tutunamayıp bıraktılar beni onları kaybettim inş. sizler mutlu sonuçlar la bizleri sevindirsiniz senağlama

rüyameleğim doktor biraz bahsetti iğneyle oluyomuş galıba kalbini durduruyorlarmış ne korkunç değilmi mücadele ediyosun çocuğum olsun diye birsürü çocuğun olacağını duyuyorsun ve onları öldürüyorsun allah yardımcımız olsun hepimizin sizler varya 4 yıllık arkadaş dost gibisiniz sizi çok seviyorum umarım hepimiz üzüntülerimizi paylaştığımız şu sitede en yakın zamanda sevinçlerimizide paylaşırız canım işallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini .....

HAKLISIN CANIM AMA SONLANDIRMA YAPILMAZSA BİR TANEYE BİLE KAVUŞMAK HAYAL OLABİLİR HAYIRLISI CANIM YA RABBİM EMEKELRİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
TABİKİ YILLARDIR DOST GİBİ OLACAĞIZ BİZİ BİZDEN DAHA İYİ KİM ANLAYABİLİRKİ DIŞARDAN OLMAZSA OLAMAZ ALLAH SAĞLIK VERSİN DİYENLER YAŞAMADIKLARI İÇİN BU DUYGUYU BİLEMEZLER ONLARA KIZMIYORUM AMA BENİ VE BİZLERİ ANLAMALARINI BEKLEMİYORUM:1no2:

bende yakın tarihte pregon la başladık tedaviye 200 dozla aldım ilacı ve tedavi 11 gün sürdü tabi ekinde diğer iğneler var 11 ci gün toplama yapıldı ve 17 tane çok güzel yumurta toplandı çok kalıteli 15 şi döllendi en iyi 3 tanesi transfer yapıldı ama ben gebelik testi yapmama 1 gün kala bebeşlerim tutunamayıp bıraktılar beni onları kaybettim inş. sizler mutlu sonuçlar la bizleri sevindirsiniz senağlama

uzuldum senin adina canim :çok üzgünüm: bizde 4 kere tup bebek yaptirdik olmadi benimde $uan 6 tane dondurulmu$ embryolarim var 6 tane bebi$lerim yani :asigim:
Meli$82 bence 8 tanede gayet iyi kimisinde hic olmuyor... 10 tane olupta kalitesi du$uk oluyor yada 1 tane yuksek olup tutanlarda var yerimseniben
Rabbim yardimciniz olsun kolay bi$ey degil ben cok zorluklar cektim ara verdim hayati zindan etmeye gerek yok her$eyin hayirlisi olsun a.s.

ewa canımçok zor biliyorum ama işte bizi ayakta tutan şey güçlüklerle savaşmak senin için çok zor olmuştur eminim ama allah hayırlısıyla elbet birgün bizlerede bebişler nasip edecek rüyameleğim dediği gibi rabbim emeklerimizin meyvesini birgün bizede vericek.....

zümracım herşeyin hayırlısı hepimizin bir derdi var önemli olan çözümü olan dertler olsun allah önce sağlık sonra bebiş versin hepimize....

rüyameleğim bizi bizden başka anlayacak kimse yok malesef şimdi benim aşılamamın 10. günü kanda belli olmazmı sencegebelık olup olmadığı

zümracım herşeyin hayırlısı hepimizin bir derdi var önemli olan çözümü olan dertler olsun allah önce sağlık sonra bebiş versin hepimize....

Saglik gibisi yok inan...ben tedavilerden stresten dolayi sagligimdan olmu$tum...Napalim olmuyorsa olmuyor ben artik her$eyi uzerimden attim zamana biraktim Olmuyor diye hayati zindan etmeyin kendinize ne insanlar var cocuklari oldugu halde mutlu degiller.. Rabbim elbet birgun bizleri bebi$lerimize kavu$turacak :teselli:

zümracım evet öyle önce sağlık ama etrafımda ir çocuk gördüğümde inan öyle çok etkileniyorum kı zor yaaa çok zor allah sabrınıda şifasınıda hepimize versin işallah

Ryameleğim 29 Nda Yaptir Dedi Doktor Ama Merek Işte Galiba Haklisin Canim Varsa Eninde Sonunda ögrenicez Zaten

rüya meelğim desteğin için saol işallah güzel haber alırım da butun bu sıcacık yüreği sevgi dolu olan kk arkadaşlarımla özellikle senınle paylaşırım bu sevincimi...

arkadaşlar aranızda iğne tedavisinde 2 den fazla yumurtası oluşan olmadımı niye benim 8 tane yaaaaa bu başarımı yoksa olmaması gereken bişeymi ???

merak eetim canım aşılamada mı? kaçıncı gündü? benim de 6 tane oldu ama en çok 2 tanesi gelişti.

Kızlar bende bu klomen banamı yaramadı diye düşünüyodum, bende aşılamamın birinde hiçbir ilaç kullanmadım 1 yada 2 yumurtam vardı ikinci aşılamada ve yumurta takiplerinde 3-4 ay kadar klomen kullandım (ama en düşük dozlarda kullandım kist yaptığı için) yine 1 yada 2 yumurta güzel gelişiyodu, demekki klomende bi sorun varmış desenize, iğne kullansaydım aşılamalarda olurmuyduki acep kafama takıldı bak şimdi:uhm: neyse iş işten geçti zaten

Kızlar bende bu klomen banamı yaramadı diye düşünüyodum, bende aşılamamın birinde hiçbir ilaç kullanmadım 1 yada 2 yumurtam vardı ikinci aşılamada ve yumurta takiplerinde 3-4 ay kadar klomen kullandım (ama en düşük dozlarda kullandım kist yaptığı için) yine 1 yada 2 yumurta güzel gelişiyodu, demekki klomende bi sorun varmış desenize, iğne kullansaydım aşılamalarda olurmuyduki acep kafama takıldı bak şimdi:uhm: neyse iş işten geçti zaten
klomenin başarı şansı az diye biliyorum fakat ilk etepta onu uyguluyorlar.hapla hamile kalan sayıda oldukça az zaten.

merak eetim canım aşılamada mı? kaçıncı gündü? benim de 6 tane oldu ama en çok 2 tanesi gelişti.

canım yumurta gelişimi için kullanılan iğne tedavisinde 8 tane sağlıklı yumurtam oluştu ve aşılama yaptık 29.01.2008 de sonucu beklıyoruz

canım en az 3 ay klomen kullanmadan iğne vermiyorlar benım klomenle 3 yumurtam oluşuyorsu ama aşılamalar olumsuz oldu şimdi işallah hayırlı haber alırızz

rüya meelğim desteğin için saol işallah güzel haber alırım da butun bu sıcacık yüreği sevgi dolu olan kk arkadaşlarımla özellikle senınle paylaşırım bu sevincimi...
CANIM BENİM MERAKLA VE HEYECANLA BEKLİYORUM HAYIRLI SONUCU BAK 1 GÜN DAHA GİTTİ NE KALDIKİ ŞURDA 29 NAa.s.

rüya meleğim senın tedavi nasıl gıdıyor ne aşamadasınız canım?

Back
X