Miniik512 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2018 18 7 1 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #1 Kizlar merhaba yaklasik 4 ay once dogum yaptim normal olarak dikis atilirken bacağıma igne vurdular sanirim uyussun diye fakat dokununca ağrıyor size de vurdularmi ne olabilir sizce
Kizlar merhaba yaklasik 4 ay once dogum yaptim normal olarak dikis atilirken bacağıma igne vurdular sanirim uyussun diye fakat dokununca ağrıyor size de vurdularmi ne olabilir sizce
askbahcem Guru Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 4.887 5.509 358 32 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #2 Bacağa dediğiniz genital bölgenin çevresiyse evet banada vurmuşlardı. Uyuşsun diye.. ama ben doğumdan sonra hiç iğne yerini hissetmedim.
Bacağa dediğiniz genital bölgenin çevresiyse evet banada vurmuşlardı. Uyuşsun diye.. ama ben doğumdan sonra hiç iğne yerini hissetmedim.
Miniik512 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2018 18 7 1 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #3 askbahcem .!.: Bacağa dediğiniz genital bölgenin çevresiyse evet banada vurmuşlardı. Uyuşsun diye.. ama ben doğumdan sonra hiç iğne yerini hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi
askbahcem .!.: Bacağa dediğiniz genital bölgenin çevresiyse evet banada vurmuşlardı. Uyuşsun diye.. ama ben doğumdan sonra hiç iğne yerini hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi
askbahcem Guru Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 4.887 5.509 358 32 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #4 Miniik512 .!.: Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi Genişletmek için tıkla... Banada uyuşturmak için vuruldu ama bacağıma falan değil genital bölgenin biraz aşağısına.. doktora gitmelisin 4 ay olmuş çoktan geçmesi gerekirdi..
Miniik512 .!.: Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi Genişletmek için tıkla... Banada uyuşturmak için vuruldu ama bacağıma falan değil genital bölgenin biraz aşağısına.. doktora gitmelisin 4 ay olmuş çoktan geçmesi gerekirdi..
Anneyimbenanne35 zamandir herşeye ilaç olan... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2018 4.602 4.713 53 34 İzmir 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #5 Miniik512 .!.: Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi Genişletmek için tıkla... Banada vurdular evet bacağıma ama bende ağrı yapmadı sonradan
Miniik512 .!.: Hayir sol bacagima vurdular hatta bazen bi anda aci oluyor dokunca agriyor sormustum vururken ebeye uyusturmak icin dedigini hatırlıyorum ama gecmedi Genişletmek için tıkla... Banada vurdular evet bacağıma ama bende ağrı yapmadı sonradan
Jang Geum Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2015 1.150 3.479 133 22 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniik512 #6 Benim de arkadaslarinki gibi oldu bacaktan igne olmadim