İğneden sonra 11.gün test negatif 😔

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
7.066
4.694
123
Günaydın kızlar
İğneden sonra 11.günde ama döngümde 23.günde sabah ilk idrarla testim negatif çıktı bazı arkadaşların 9 ve 10.günde bile pozitif çıkmış. Yani gebelik varsa gayet çıkıyor erkenden.. iğne etkisi falan değil o çıkan. Merak edenlere söyleyeyim iğne etkisi zaten 9.gün kayboluyor. Benim 9.gün de negatifti.. O çıkan gebelik yani… Bu ay da olmadı demek istiyorum. Çok üzgünüm

Eklentiler

• 52DB9436-4F9C-4A4D-BD74-54148D2D585F.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 157
Kuzumm, canını sıkma. Olacak
Pes etme, üzülme, vücudunu dinle. Zamanı geldiğinde olacak

Canim üzülme ümitsizlige kapilma.. ben igneden sonra 8. günde silik pozitif gördüm ama bu ignenin etkisi oldugunu düsünüyorum.. böyle birsey söylemek icin daha cok erken 15,16. günde pozitifi gören var bence bekle ve moralini yüksek tut Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Amiiinnn Öyle mi dersin pozitife dönme ihtimali var mı bilemiyorum ama Allah büyük

Canim üzülme burda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum 12. 13. 14 gün de var pozitif
Belli olmaz, Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim insAllah nasip eder

Bu arada c-life kullanıyor musun ?
Konuşmuştuk senle sormak istedim

Canim üzülme burda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum 12. 13. 14 gün de var pozitif
Belli olmaz, Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim insAllah nasip eder
İnşaAllah beklicem ama adet ağrım var muhtemelen olacağım erkenden.
Clife kullandım evet bu ay kullanmadım sadece,önceli 3 ay yedim hep

Canım hsg çektirdin mi

Hayır çektirmedim
Bulunduğum yerdeki hastane öekmiyor sadece özel çekiyor
O da çok yüksek fiyat verdi ya
Ben hsg çektirdim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 11.ayda hamile kaldım. Bence fiyatına bakma karşılayabiliyorsan çektir derim. 2750 verdim ben de anestezili

Ben hsg çektirdim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 11.ayda hamile kaldım. Bence fiyatına bakma karşılayabiliyorsan çektir derim. 2750 verdim ben de anestezili
Burada da 4-5 arası
Çok istiyorum aslında ama hep ihmal
Bu ay da deneyeyim bu ay belki olur diye diye

Burada da 4-5 arası
Çok istiyorum aslında ama hep ihmal
Bu ay da deneyeyim bu ay belki olur diye diye
Valla böyle stresten kendimi yıprata yıprata ben de 10 ay geçirdim. Hsg sonrası aa tüpler açıkmış falan derken insanın kafası da rahatlıyor. Her şey gönlünce olsun canım benim

Karşılarım çok şükür ama insan diyor ki biraz daha biraz daha
Belki gerek kalmaz durumu tabi

Merhaba canım. Benim de bugün 10. Gün ve negatif

Kızlar iyi akşamlar benimde bugün iğnenin üstünden 11 gün geçti test yaptım ama emin degilim hala iğnenin etkisimi kafam çok karışık 5 yıldır istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…