- 30 Mart 2022
- 7.066
- 4.694
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Kuzumm, canını sıkma. OlacakGünaydın kızlar
İğneden sonra 11.günde ama döngümde 23.günde sabah ilk idrarla testim negatif çıktıbazı arkadaşların 9 ve 10.günde bile pozitif çıkmış. Yani gebelik varsa gayet çıkıyor erkenden.. iğne etkisi falan değil o çıkan. Merak edenlere söyleyeyim iğne etkisi zaten 9.gün kayboluyor. O çıkan gebelik yani… Bu ay da olmadı demek istiyorum. Çok üzgünüm
O zaman hiç gelmeyecek gibi bir his var içimdeKuzumm, canını sıkma. Olacak
Pes etme, üzülme, vücudunu dinle. Zamanı geldiğinde olacak
Olacak canım, seninle bu konuda çok konuştuuk. Allah hayırlısını versin de zamanı önemli değilO zaman hiç gelmeyecek gibi bir his var içimdeağlamamak için zor tutuyorum kendimi klomenle bile olmadı
Canim üzülme ümitsizlige kapilma.. ben igneden sonra 8. günde silik pozitif gördüm ama bu ignenin etkisi oldugunu düsünüyorum.. böyle birsey söylemek icin daha cok erken 15,16. günde pozitifi gören var bence bekle ve moralini yüksek tutGünaydın kızlar
İğneden sonra 11.günde ama döngümde 23.günde sabah ilk idrarla testim negatif çıktıbazı arkadaşların 9 ve 10.günde bile pozitif çıkmış. Yani gebelik varsa gayet çıkıyor erkenden.. iğne etkisi falan değil o çıkan. Merak edenlere söyleyeyim iğne etkisi zaten 9.gün kayboluyor. Benim 9.gün de negatifti.. O çıkan gebelik yani… Bu ay da olmadı demek istiyorum. Çok üzgünüm
İnşaAllah AmiinnnnOlacak canım, seninle bu konuda çok konuştuuk. Allah hayırlısını versin de zamanı önemli değil
AmiiinnnCanim üzülme ümitsizlige kapilma.. ben igneden sonra 8. günde silik pozitif gördüm ama bu ignenin etkisi oldugunu düsünüyorum.. böyle birsey söylemek icin daha cok erken 15,16. günde pozitifi gören var bence bekle ve moralini yüksek tutRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
İnşaAllah beklicem ama adet ağrım var muhtemelen olacağım erkenden.Canim üzülme burda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum 12. 13. 14 gün de var pozitif
Belli olmaz, Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim insAllah nasip eder
Canım hsg çektirdin miGünaydın kızlar
İğneden sonra 11.günde ama döngümde 23.günde sabah ilk idrarla testim negatif çıktıbazı arkadaşların 9 ve 10.günde bile pozitif çıkmış. Yani gebelik varsa gayet çıkıyor erkenden.. iğne etkisi falan değil o çıkan. Merak edenlere söyleyeyim iğne etkisi zaten 9.gün kayboluyor. Benim 9.gün de negatifti.. O çıkan gebelik yani… Bu ay da olmadı demek istiyorum. Çok üzgünüm
Hayır çektirmedimCanım hsg çektirdin mi
Ben hsg çektirdim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 11.ayda hamile kaldım. Bence fiyatına bakma karşılayabiliyorsan çektir derim. 2750 verdim ben de anesteziliHayır çektirmedim
Bulunduğum yerdeki hastane öekmiyor sadece özel çekiyor
O da çok yüksek fiyat verdi ya
Burada da 4-5 arasıBen hsg çektirdim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 11.ayda hamile kaldım. Bence fiyatına bakma karşılayabiliyorsan çektir derim. 2750 verdim ben de anestezili
Valla böyle stresten kendimi yıprata yıprata ben de 10 ay geçirdim. Hsg sonrası aa tüpler açıkmış falan derken insanın kafası da rahatlıyor. Her şey gönlünce olsun canım benimBurada da 4-5 arası
Çok istiyorum aslında ama hep ihmal
Bu ay da deneyeyim bu ay belki olur diye diye
Karşılarım çok şükür ama insan diyor ki biraz daha biraz dahaBen hsg çektirdim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. 11.ayda hamile kaldım. Bence fiyatına bakma karşılayabiliyorsan çektir derim. 2750 verdim ben de anestezili
Günaydın kızlar
Merhaba canım. Benim de bugün 10. Gün ve negatifGünaydın kızlar
Bekleyin yine bir umut. Ben 16.günde adet oldum maalesef.Merhaba canım. Benim de bugün 10. Gün ve negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?