- 14 Mart 2023
- 43
- 8
- 16
- 27
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Kaç sene oldu canım sıkma canını Rabbim büyük daha ne yollar var sen pes edersen hiç gelmez 5 senedir bekliyorum ben yasamadigim şey kalmadı hala daha bekliyorum anlıyorum çok zor ama kendini salarsan hiç olmaz var gücünle inanO zaman hiç gelmeyecek gibi bir his var içimdeağlamamak için zor tutuyorum kendimi klomenle bile olmadı
Ya ben burdayım diyor sankii umitlendirmek istemem ama var yani bende üç iğne oldum canım 11. Günde hiç görmedim bence olmuş olmuş kan ver bir an önce beş yıl dile kolay bence şimdi acile bile gitKızlar iyi akşamlar benimde bugün iğnenin üstünden 11 gün geçti test yaptım ama emin degilim hala iğnenin etkisimi kafam çok karışık 5 yıldır istiyoruz Eki Görüntüle 3218010
Yaa umitlenmekte istemiyorum kalbim kıpır kıpır inşallah vardır doktorum p.tesi gel kan alicam dedi ama ben sabredemedim bugün yaptım testYa ben burdayım diyor sankii umitlendirmek istemem ama var yani bende üç iğne oldum canım 11. Günde hiç görmedim bence olmuş olmuş kan ver bir an önce beş yıl dile kolay bence şimdi acile bile git
Kuzum seni içten hissediyorum inan çok belli var bence varmı başka test bir tane daha yapYaa umitlenmekte istemiyorum kalbim kıpır kıpır inşallah vardır doktorum p.tesi gel kan alicam dedi ama ben sabredemedim bugün yaptım test
Yok canım benim yarın sabah alırım yaparım yine atarım rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek günlerde gerçekten zor bı süreçKuzum seni içten hissediyorum inan çok belli var bence varmı başka test bir tane daha yap
Bence 11 gün için fazla koyu gibi geldi bence pozitif ama sabah yine tekrarlayın. Koyulaşırsa anlarsınız zatenKızlar iyi akşamlar benimde bugün iğnenin üstünden 11 gün geçti test yaptım ama emin degilim hala iğnenin etkisimi kafam çok karışık 5 yıldır istiyoruz Eki Görüntüle 3218010
Zaten benim inancımı dir tutan şey bu. Birgün olacak inanıyorum.Kaç sene oldu canım sıkma canını Rabbim büyük daha ne yollar var sen pes edersen hiç gelmez 5 senedir bekliyorum ben yasamadigim şey kalmadı hala daha bekliyorum anlıyorum çok zor ama kendini salarsan hiç olmaz var gücünle inan
Canim hayirli olsun kesinlikle hamilesinKızlar iyi akşamlar benimde bugün iğnenin üstünden 11 gün geçti test yaptım ama emin degilim hala iğnenin etkisimi kafam çok karışık 5 yıldır istiyoruz Eki Görüntüle 3218010
Sizi o kadar iyi anlıyorum kiO zaman hiç gelmeyecek gibi bir his var içimdeağlamamak için zor tutuyorum kendimi klomenle bile olmadı
8.gün çok erken, silikleşmişse iğnenin etkisi geçmiş demektir, o gördüğünüz silik çizgi iğnenin etkisiydi yaniMerhabalar bende bugün iğneden 8. Gün malesef testim negatif dün silik çizgi idi sonra kayboldu iyice
Yok canım ikinci ama ilkinde klomen ve iğne kullanmıştım olmadı bu sefer gonal f iğne vuruldum göbekten sonra çatlatma iğnesi bakalım doktorum gebelik olabilir en doğrusu kan p.tesiyi bekliyelim dedi günler geçmiyor banaCanim hayirli olsun kesinlikle hamilesinsakin igne diye dusunme igne etkisi 11 gunde bu kadar koyu cikmaz ilk denemenmi
Kuzum morelim çok bozuldu az önce yine yaptım ve hicbisey çıkmadı dün nasıl belirgindi büyük ihtimalle hala iğne etkisiymisKuzum seni içten hissediyorum inan çok belli var bence varmı başka test bir tane daha yap
Oha canım şok oldum bariz vardı ya nasıl olur ee aynı markamiydiKuzum morelim çok bozuldu az önce yine yaptım ve hicbisey çıkmadı dün nasıl belirgindi büyük ihtimalle hala iğne etkisiymis
Evet aynı markanındı canım olsun ya en azından iğne etkisimi degilmi anlamış oldum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bakalım salı günü ne olcakOha canım şok oldum bariz vardı ya nasıl olur ee aynı markamiydi
Ne güzel yazmışsınız8.gün çok erken, silikleşmişse iğnenin etkisi geçmiş demektir, o gördüğünüz silik çizgi iğnenin etkisiydi yani
Çok tavsiye etmem stresli oluyor ama 14-15.güne kadar ara ara test yapabilirsiniz, varsa bile idrarda hemen çıkmaz boş yere üzülüyorsunuz:)
Aynen canım inşallah pozitife döner ama çok şaşırdım bu kadar etkisi kaldığını ilk defa gördümEvet aynı markanındı canım olsun ya en azından iğne etkisimi degilmi anlamış oldum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bakalım salı günü ne olcak
Amin canım inşallah pozitif sonucu görürsünNe güzel yazmışsınızçok bel ağrısı kasik ağrısı var 2 gündür Allah'ım inşallah nasip eder
Amin inşallahAmin canım inşallah pozitif sonucu görürsün
Ben de bekliyorum, inşallah bu sefer olmuştur, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkeze göstersin o duyguyuAynen canım inşallah pozitife döner ama çok şaşırdım bu kadar etkisi kaldığını ilk defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?