• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğnelerden çok korkuyorum

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
bugün adet oldum yarın muayene ve iğneler başlayacak ama ben korkuyu üstümden atamıyorum korkudan adetim 2gün gecikti
Eşim ben yaparım diyor ama onada güvenmiyorum
İğneleri düşündükçe karnıma ağrılar giriyor

Hiç acımıyor ki İnan. 1kez yapsam gerisi gelir .ama Asla yapamam dersen eşin de yapabilir .çoğu kişinin eşi yapıyormuş .youtube da Videolar var

İğneden kimse benim kdr Korkmaz heralde
Ama korktukça dahada çok igne başıma geldi .. tedavim uzadı fazla igne vurundum sonra hamile oldum kanamam oldu düşük yüzünden hala igne vurunuyorum.. insan mecbur kalınca alışıyormuş malesef

Canım ben de senin gibiyim hala korkuyorum ilk iğnemde tansiyonum düştü elim ayağım boşaldı o kadar diyim . Şimdi sana kendi yöntemimi anlatayım .
Önce bunu bebeğim için yapıyorum her türlü acıya katlanmam lazım diye düşünüyorsun. Sonra iğne yapacağın yeri baş parmağın ve işaret parmağınla sıkıştırıyosun. İğneyi Batırcağın yere koyup gözünü kapatıyosun bismillah diyip iğne batırıyosun iğne girince aç gözünü bunların hep yavaşça yap, dozunu ver birden iğneyi çek . Oldu bitti bile :)

fadiming fadiming inan ben de senin gibiyim. Hele de göbekten vurulması fikri beni benden aldı. Terlemeler sinir basmaları.. Hala sevmem iğneyi ama inan acımıyor.. Hem de hiç acımıyor.. İğne o kadar ince ki sivrisinek ısırığını daha çok hissedersin inan :)
@Nescafe87 gibi ben kendim yapamıyorum. Kendisine helal diyorum :)
Benim taktikse şu oldu. Ilk aksam hastanenin acilinde yaptırdık. 2.akşam da öyle.. 3.akşam eşim "bunun için her akşam her akşam hastaneye mi geleceğiz " diye isyan edip :D kendi vurmaya başladı ki kendisi de igneden hiç hoşlanmaz.. Diyeceğim o ki senin de korkun geçer, eşin de vurmaya alışır. :KK66:

Sağolun hanımlar
Dediğiniz gibi sinir basıyor piskolojim bozuldu ya
Eşimde sağolsun hiç moral vermiyor umursamıyor erkek olmak varmış tüm sıkıntıları kadınlar çekiyor

Back
X