İğnelere başladım..bismillah

Konun dikkatimi çekti yazmak istedim,nerde tedavi görüyorsunuz? Dozlariniz çok yüksek değil mi? Benim de rezervim az daha önce hep 375 doz kullanıldı ama döllenme bir veya iki oluyordu üstelik onlarda orta kalite oluyordu son tedavimde 237.5 gonal f kullandım sayı olarak diğer tedavilerimle aynı toplandı ama döllenme oranı ve kalite çok daha iyi oldu bence siz de dontorunuzla konuşun çok yüksek doz bizim gibi hastalarda ise yaramiyor
Bu tedaviler kısıden kısıye degısıyo aynı dr da. Ve Allah nasip ediyor da oluyor. Dr sadece arası. Ben GONAL F 450 KULLANDIM. erkek faktoruydu. Bende sıkıntı yoktu. 10 yumurtam toplandı dollendı vs. Ilk transfer 3.gun embrıyosu ıdı tutmadı. 1 ay hazırlık yapıp 2.transferı oldum dondurulmus 5.gub embrıyosu vardı. Ve hamıleyım. Uygun zamanı 2.deneme 2.ay nasıp oldu. Allah nasıp ettikten sonra hersey olur

Bu tedaviler kısıden kısıye degısıyo aynı dr da. Ve Allah nasip ediyor da oluyor. Dr sadece arası. Ben GONAL F 450 KULLANDIM. erkek faktoruydu. Bende sıkıntı yoktu. 10 yumurtam toplandı dollendı vs. Ilk transfer 3.gun embrıyosu ıdı tutmadı. 1 ay hazırlık yapıp 2.transferı oldum dondurulmus 5.gub embrıyosu vardı. Ve hamıleyım. Uygun zamanı 2.deneme 2.ay nasıp oldu. Allah nasıp ettikten sonra hersey olur
Kesinlikle katılıyorum sana çok şükür ben de inançlı biriyim her şey Allah'tan diyorum ama aracıları da iyi secmek laizm bazen zamandan paradan,umuttan çok fazla kayıp olabiliyor,mesela bana çok bilinen bir prof isim vermemde bir sakinca yok bence(Bülent tıraş) sen yumurtaları tuketmissin,senin bir yumutan diğer ay 4-5 olmaz dedi ve Allah'a çok şükür bu ay 4-5 yumurtayla tedaviye başladık yani Allah dilerse olmayacak şey yoktur,
Ben de rezerv sorunu olduğu ve daha önce yüksek dozlarla tedavi olduğum icin konu sahibine öneride bulundum,iki sene boşuna Bursa'da zaman kaybettim kimsenin benim dustugum duruma dusmesini istemem çünkü rezervi az olan hastalar zamanla yarışıyorlar resmen.
Dediğim gibi veren Allah proflar hastaneler degil biz sadece aracıları iyi seçmekle ise baslamaliyiz gerisi Allah a kalmış.

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah,hayırlı bir evlat olsun size

Aaa o dr un adını bılıyorum. Rabbım den ümit kesilmez o an oyle gormus adam. Sonra nasıp olmus vucut bu. Allah nasıp edıyo. Bende doç. Dr. Samsundan üniversite hastanesınde yaptırdım. Ozel yerler gıbı cok para vermedim max 8bın olmustur harcamam.ılk transfer 2500 islem ucretı vardı. 2.ıse 500 TL ıdı. Zaten donan yumurtam vardı onlarla oldu. Hatta ilki neden olmadı diye sordum cok dıkkat ettım. Bunu aciklama mumkun degıl dedı dr. Hersey mükemmeldi cunku. Cok basarili gecmıstı. Pesıne oldu. Allahım kimsenin kucagını bos bırakmasın. Yumurta toplama isinde de insan seviniyor su kadar cıktı bu kadar cıktı dıyo onemlı olan kalitesı. Transfer gunu 1 yumurtası olup onla tutan da var tutmayan da.

Back
X