- 27 Ekim 2019
- 89
- 35
- 38
- 31
- Konu Sahibi Aysecik_06
-
Akıtıyorum ne yapmam lazım doktora anlattığım da yapman lazım yoksa ilaç boşa gider dediBen de 10 sn tutuyorum çektiğimde akmadı hiç
Canım benim hemşire onu da söyledi yaptım ama yok cektigim zaman akıyo üzülüyorum doktorda zaten içinde az oluyo akarsa da işe yaramaz dedicanım igneyi vur 5 sn bekle kalsin orda hemen cekme
bak gogle a gonalf igne kullanimi yaz videolarda ara bak bakalim ayni mi yapiyorsun.karnı sıkıyor igneyi saplıyor sinra birakiyor eti.sonuna kadar yavasca ilerle ve bekle.tasmamasi lazim.Canım benim hemşire onu da söyledi yaptım ama yok cektigim zaman akıyo üzülüyorum doktorda zaten içinde az oluyo akarsa da işe yaramaz dedi
Baktım canım bakmaz mıyımm ama olmuyobak gogle a gonalf igne kullanimi yaz videolarda ara bak bakalim ayni mi yapiyorsun.karnı sıkıyor igneyi saplıyor sinra birakiyor eti.sonuna kadar yavasca ilerle ve bekle.tasmamasi lazim.
Baya göz yaşı gibi akıyo canım az degil korkuyorum etkisi olmaz diyeİğne yaptığın yeri sıkıyo musun? Ondan mı geri çıkıyor acaba? İğneyi yap çıkarmadan bastır. Akma derken minicik bi damla tekrar dışarı çıkıyorsa bişey olacağını sanmam. Ben hiç takılmamıştım dışarı aktı akmadı diye. Nadiren aktığı olmuştu sanırım.
Göbeğini sıkarak iğneyi batırıyorsan vururken sıkmayı bırak . Benim bazen unuttuğum oluyordu 1-2 damla dışarı çıkıyordu bişi olmadı . 12 yumurta toplandı :)Baya göz yaşı gibi akıyo canım az degil korkuyorum etkisi olmaz diye
İçim rahatladı canım benim çok sagol :)Göbeğini sıkarak iğneyi batırıyorsan vururken sıkmayı bırak . Benim bazen unuttuğum oluyordu 1-2 damla dışarı çıkıyordu bişi olmadı . 12 yumurta toplandı :)
Göbeğini sıkmadan yap. İçini ferah tut. Bendende ara ara çıktığı oldu. 14 yumurtam oluştu.Baya göz yaşı gibi akıyo canım az degil korkuyorum etkisi olmaz diye
Benim Canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar sen de yaparsın azcık cesaretli ol. Rahatla iğneyi sok ilacı ver. İçinden on saniye say ve iğneyi çekAkıtıyorum ne yapmam lazım doktora anlattığım da yapman lazım yoksa ilaç boşa gider dedi
Bak ben öyle yapmıyodum cekip sonra koyuyodum aktıgını görüyodum yani bide öyle deneyim canım cok sagolCekmeden once pamuk koy bastırarak çek iğnenin içindeki bir damla bile çok onemli
Çok haklısın canım benim de aşırı tatlı canım doktor da biliyo sen bilerek yapmıyosun acıdıgı için dedi ama beceremedigimden :))Benim Canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar sen de yaparsın azcık cesaretli ol. Rahatla iğneyi sok ilacı ver. İçinden on saniye say ve iğneyi çekburdan ne kadar etkili olur bilemem ama söylediklerim bebeğimize kavuşmak için yapmak zorundayız böyle düşün. İğnelerde az para değil ziyan etme
Ellerim titredi ilk iğnemde amannnnnn bu muymuş bee dedim sonra.Çok haklısın canım benim de aşırı tatlı canım doktor da biliyo sen bilerek yapmıyosun acıdıgı için dedi ama beceremedigimden :))
Ay gercekten mii cok sevindim umut oldunuz bana :)Göbeğini sıkmadan yap. İçini ferah tut. Bendende ara ara çıktığı oldu. 14 yumurtam oluştu.
Sen ferah tut içini.Ay gercekten mii cok sevindim umut oldunuz bana :)
Ah ah bende diyebilsemEllerim titredi ilk iğnemde amannnnnn bu muymuş bee dedim sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?