İğnelerin akması( lütfen yardımm)

Aysecik_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
89
35
38
31
Merhabalar tüp bebek tedavisindeyim fakat hormon igneleri oluyo yaptıran arkadaslar bilir. Sorum şu iğneyi göbekten yaparken çekince akıyo normal mi bu? Çok heyecanlanıyorum yapamıyorum galiba bir damla akıtıyorum moralim cok bozuluyo hanımlar sizin de oluyo mu lütfen yardım

Ben de 10 sn tutuyorum çektiğimde akmadı hiç

İğne yaptığın yeri sıkıyo musun? Ondan mı geri çıkıyor acaba? İğneyi yap çıkarmadan bastır. Akma derken minicik bi damla tekrar dışarı çıkıyorsa bişey olacağını sanmam. Ben hiç takılmamıştım dışarı aktı akmadı diye. Nadiren aktığı olmuştu sanırım.

Canım benim hemşire onu da söyledi yaptım ama yok cektigim zaman akıyo üzülüyorum doktorda zaten içinde az oluyo akarsa da işe yaramaz dedi
bak gogle a gonalf igne kullanimi yaz videolarda ara bak bakalim ayni mi yapiyorsun.karnı sıkıyor igneyi saplıyor sinra birakiyor eti.sonuna kadar yavasca ilerle ve bekle.tasmamasi lazim.

bak gogle a gonalf igne kullanimi yaz videolarda ara bak bakalim ayni mi yapiyorsun.karnı sıkıyor igneyi saplıyor sinra birakiyor eti.sonuna kadar yavasca ilerle ve bekle.tasmamasi lazim.
Baktım canım bakmaz mıyımm ama olmuyo

Baya göz yaşı gibi akıyo canım az degil korkuyorum etkisi olmaz diye

Baya göz yaşı gibi akıyo canım az degil korkuyorum etkisi olmaz diye
Göbeğini sıkarak iğneyi batırıyorsan vururken sıkmayı bırak . Benim bazen unuttuğum oluyordu 1-2 damla dışarı çıkıyordu bişi olmadı . 12 yumurta toplandı :)

Cekmeden once pamuk koy bastırarak çek iğnenin içindeki bir damla bile çok onemli

Akıtıyorum ne yapmam lazım doktora anlattığım da yapman lazım yoksa ilaç boşa gider dedi
Benim Canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar sen de yaparsın azcık cesaretli ol. Rahatla iğneyi sok ilacı ver. İçinden on saniye say ve iğneyi çek burdan ne kadar etkili olur bilemem ama söylediklerim bebeğimize kavuşmak için yapmak zorundayız böyle düşün. İğnelerde az para değil ziyan etme

Çok haklısın canım benim de aşırı tatlı canım doktor da biliyo sen bilerek yapmıyosun acıdıgı için dedi ama beceremedigimden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…