• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İgneli aşılama da hangi igne ile yumurta buyuttunuz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aklıma hep sey gelıyor Hanı tup bebekte 2 koyuyorlar 3 cıkıyor..benımde asılama da öyle bişey olur mu ki 😅üçüz dogururken çatladı derler belkı 🙈
Ayy insallah biri surpriz yumurta olur 😌nasil guzel olur😍ajjajaja catlama ama ucuz dogsun ya 😂instada birini takip ediyorum 3uz kizlari oldu icim gidiyor harika

Benim iki aydir büyüyordu femara ile ama bu ay 13 de kaldi. Arada olabilir dedi doktor adet olunca ikinci gun kontrol sonra igne baslicaz dedi bakalim nasil olacak. Raporu sordum evet nufus kayit örneğini getirmen yeter dediler bakalim insallah raporla alirim baya yuksek cunku bin tl bile çok suan🙄 rabbim emeklerimizi bos cikartmasin inşallah 🙏 burdan guzel haberlerinizi bekliyorum🍀
Hayırlısı inş rapor çıkartrsn

Ya bende şuan okadar vuruluyorum kaç gün kullanımda yumurtanız ne boyuttayken çatlatma iğnesi vuruldunuz çok soru sordum hakkınızı helal edin
Canım helal olsun, ben çok zayıfım 1.73 boy, 48 kilo, ilk kullandığımda 75 vuruldum ve aşırı yumurta gelişti ohss oldum. Sonra 50 vuruldum hiç yumurta gelişmedi. Daha sonra doktor 37.5 vuralım gerekiyorsa 30 gün vuralım illa ki gelişir dedi, adetin 2. Gününden itibaren 5 gün femara içtim ve gelişmeyeceğini bile bile içirdi doktor yumurtalıkların uyarılsın dedi sonra adetin 7. Gününden 12. Gününe kadar da 37.5 vuruldum ve ilk defa 2 yumurta gelişti. 14. Gün de aşılama yapıldı

Canım helal olsun, ben çok zayıfım 1.73 boy, 48 kilo, ilk kullandığımda 75 vuruldum ve aşırı yumurta gelişti ohss oldum. Sonra 50 vuruldum hiç yumurta gelişmedi. Daha sonra doktor 37.5 vuralım gerekiyorsa 30 gün vuralım illa ki gelişir dedi, adetin 2. Gününden itibaren 5 gün femara içtim ve gelişmeyeceğini bile bile içirdi doktor yumurtalıkların uyarılsın dedi sonra adetin 7. Gününden 12. Gününe kadar da 37.5 vuruldum ve ilk defa 2 yumurta gelişti. 14. Gün de aşılama yapıldı
Teşekkür ederim geri dönüş için sağlıcakla kucağına al inşallah 🥰🤗

Back
X