• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli epilasyon dakika ücreti

saharay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
106
106
53
28
İyi günler 2025 yılı için sizlerin gittiği merkezlerdeki iğneli epilasyon dakika ücretini öğrenebilir miyim ?
Bir yere sorabildim dakikası bana biraz fazla geldi fiyatları bilmediğim için karşılaştırma yapamadım.
Karşılaştırma yapabilmek için sizlerin bilgisine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba güzellik uzmanıyım minimum dakikası 35 TL maksimum 60 100 200 dk şeklinde paketler de oluyor bazı şubelerde. Ama nerede yaptıracaksıniz

İyi günler 2025 yılı için sizlerin gittiği merkezlerdeki iğneli epilasyon dakika ücretini öğrenebilir miyim ?
Bir yere sorabildim dakikası bana biraz fazla geldi fiyatları bilmediğim için karşılaştırma yapamadım.
Karşılaştırma yapabilmek için sizlerin bilgisine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Size önerim klinik tarzı yerde yaptırmanız yalan kişinin hemşire ,doktor veya sağlık mezunu olması gerekli yoksa cildiniz de oyuklar lekeler olabilir ,maalesef liseden çıkan kızları salonlara koyuyorlar ve pek çok bu sekilde bu izleri nasıl geçireceğiz diye gelen hastalarımız oluyor

Forumda bir kaç yer yazıyordu o yerlere sordum iyi mi değil mi bir fikir sahibi olmak için ön görüşme yapmaya gideceğim.
Dermastar neka bir de süsen yazıyordu fiyat bilgisi aldım artık on gorusmeden sonra karar verecegim .
Cevaplarınız için teşekkür ederim

Back
X