ya Cemile Hanım'a ulaşmam lazım Pazartesi icin randevu almam gerekiyor
melike korcanın verdigi numarayı tum gun aradım kapalıydı. numarasını mı degiştirdi, tatilde mi? ona gidenlerden biri bi yardım etsin lutfen.
benımde 7 aylık bır gecmısm var aynı yerde ne cabuk unuttun askolsn :))
aaa uskudar ıskelesınden ındıkten sonra meydana dogru yururosun oralarda bır yerde mı kı bıraz daha ayrıntılı anlatabılır mısın canım ya
off ne şanssızım yaa. ben de ne guzel şişlik, kabuk falan olsa bile bşy olmaz, evde otururum diyodum.merhaba cemile hanım buhafta tatile çıktı ama yakın zamanda döner
off ne şanssızım yaa. ben de ne guzel şişlik, kabuk falan olsa bile bşy olmaz, evde otururum diyodum.
İznim 1 hafta sadece. Doner mi acaba o zamana kadar?
işte o şiş haliyle işe gitmek istemiyorum ben..çıkalı bir hafta oldu zaten şişlik ve kabuk 2 yada 3gün sürüyor cildinize bağlı
bir de kabuklardan sonraki pembelik ne kadar kalıyor
merhaba lunic nerede başladın
sen ne kadara yaptırıyorsun?lunic ben de sevinç hanıma gidiyorum gidince sor istersen neka nişantaşında çalışmış benim kaş ve bıyık bölgeme uygulanıyor daha önce başka yerlerde yaptırıp mağdur olmuştum şu an memnunum kaşlarıma şekil verildi ama benim cildim kuru olduğu için izler geç düzeliyor ekim gibi bacaklara başlıyacağız kol altımı daha önce başka bir yerde yaptırmıştım tek tük kaldı onlarıda bitirmek istiyorum aslında cemile hanımın fiyatı bayağı uygun ama bana taksim daha yakın
Valla ben oyle bir hale geldim ki saati 100 de olsa farketmezdi, bitsin de sorunsuz.benim saati 72 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?