melıke merhaba bana ozelden telefonunu atabılır mısın ben bı turlu bulamıyorum ve cok acıl lazım yuz bolgesı cunku acılen gıtmem gerek kızıltoprakda gul hanıma gıdıyordum ama hıc bır faydasını gormedım 1 hafta bır gıdıyordum ama hep aynı cıkıyordu umarım cemıle hanımdan ben de memnun kalırım tabı telefonu numarasını bulabılırsem
Ben 2 yıldır Gül hanım ile çalışıyorum. Cildim çok hassas olmasına rağmen hiç iz kalmıyor ve çok başarılı sonuçlar alıyorum. Tavsiye ederim.merhaba, bana çok acil kadıköy moda civarında güvenebileceğim iğneli epilasyon yapan bir yer lazım. sizden tavsiye bekliyorum.
Gölcük'te Huri hanım var Aysel hanımın ablası. Ben ona gidiyorum ama daha yeniyim. Uzun zamandır gidenler varsa onlar daha iyi yönlendirir tabi sizi. Başka bir yer bilmiyorum bende İzmit'ten gidiyorum.
Gölcükte gittiğiniz yer tam olarak nerede,bende başlamak istiyorum bir an önce,beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum,baya sıkıntıdayım tüyler yüzünden
ne yazıkki hala bir yer bulamadım,bulduğum an hemen başlıcam ,izlenimlerimi yazarım tabi
gölcükte evinde bu işi yapan birinin telefonuna ulaştım perşembe cuma gibi arar sizede bilgi veririm.
gölcükte evinde bu işi yapan birinin telefonuna ulaştım perşembe cuma gibi arar sizede bilgi veririm.
Gölcük'te Huri hanım var Aysel hanımın ablası. Ben ona gidiyorum ama daha yeniyim. Uzun zamandır gidenler varsa onlar daha iyi yönlendirir tabi sizi. Başka bir yer bilmiyorum bende İzmit'ten gidiyorum.
ben yaptırıyorum şu anda :) ama istanbulun neresindesin? avrupa yakasında gaziosmanpaşada benim gittiğim yer, yengemler gitmişti memnun kaldılar diye onlardan cesaret alıp gittim bende, çene kısmımda birkaç tane vardı baktım ciddi ciddi azalıyo şimdide bıyık bölgesine başladım.. bakalım şimdilik iyi gidiyo inşallah çabuk biter :)
ne kadar zamndır gidiyosun azalma oldu mu hangi bölgeye uygulanıyoBende iğneli yaptıranlardanım ve çok memnunum yaptırdığınız yer büyük önem taşıyo tabiki ben Bursa'da Elegance Güzellik Salonu'na gidiyorum Bursa'lılara tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?