Cok sevindim canım sonuc almana insallah bendede sorun çıkmaz gittiğin merkez kafama yattı peki adet döneminde gitsem sorun olur mu bilgin var mı? :)
Yok canım adet döneminde olsa bir sıkıntı olmuyorŞahsen ben adet döneminde de gittim:)gittiğim merkezi tavsiye edierim canım,yeri falan sana uygun ise gönül rahatlığı ile gidebilirsin zaten önce deneme seansı yapıyorlar,gidip deneme yaptır, eğrisini doğrusunu kendi gözünle gör için rahat etsin, sonuçlarından memnun kalırsan da randevunu alırsın
Canım tesekkür ederim yardımların için :)
Rica ederim,bi an önce kıldan tüyden kurtuluruz inş:)
bende gölcükte yer arıyorum gidince bana izlenimlerini yazarmısın
roxett .!.:evet her kıl köküne tek tek batırp elektrik akımı vererek yakıyorlra ve çok ama çok canım yanıyor benim:dead: okumadığım dua kalmıuyor nerdeyse[/QUOTE
Canım ne gereği var bu acıyı çekmene. Lazer epilasyon diye bir şey var. Hem bu kadar acı çekmiyorsun. Hem de kalıcı sonuç alıyorsun. Tavsiye edebilirim. Ben ikisinide denedim. İğneli epilasyon kadar insanın canını acıtan bir şey daha yok inanki.[/Q
Lazer yüz bölgesinde sonuç vermiyor.O yüzden yüz için iğneliden başka çare yok canım,acısa da öldürmez :)
Bende yeniyim buralarda. iğneli epilasyon düşünüyorum bende. İstanbuldayım. Okuduklarımın içinde Göztepedeki Handan hanım söylenmiş birde Maya hanım övülüyor diye gördüm. Acaba irtibat için numarasını verebilecek olan var mı?
bende gölcükte yer arıyorum gidince bana izlenimlerini yazarmısın
Bende yeniyim buralarda. iğneli epilasyon düşünüyorum bende. İstanbuldayım. Okuduklarımın içinde Göztepedeki Handan hanım söylenmiş birde Maya hanım övülüyor diye gördüm. Acaba irtibat için numarasını verebilecek olan var mı?
Aa ben de göztepede oturuyorum ve iğne epilaston yapan bi yer arıyorum bu handan hnm maya hnm fln kimmiş klinikte mi çalışıyorlar?
Neka Epilasyon bu işi Türkiye de ilk yapan yer,ben geçen hafta başladım çok da memnunum.
Teşekkür ederim canım önerin için. İz falan oldu mu?:44:
Evet iz oldu cnm zaten mutlaka oluyor ama ben oynadım,belki oynamasaydım daha az olabilirdi,artık ellemiyorum,silverdin krem sür dedi bana henüz almadım daha ben.12 saat su değmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?