İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

İğneli epilasyon kesin çözüm lazer bitirmiyor aksine ince kıllar kalınlaşıyor

Kesinlikle iğneli epilasyon

Lazer epilasyon kesin çözüm olmuyor iğneli epilasyondan daha riskli iğneli epilasyon ise uzman bir yeri bulursanız hem sürekli kıl çıkma sıkıntısı yok ben beyaz tenliyim lazere başlamıştım yüzüme bıyık kısmımda siyah tüyler olduğu yüzüme yaptırdım yaptırmaz olaydım yüksek derecede atış yapmış cildim hassas olduğu için alerji yaptı minik minik lekeler oldu vücudumun farklı yerinde olsa yine sıkıntı yapmazdım neyse uzman bir yer buldum iğneli epilasyona başladım cildimdeki lekeler için ne yapmam gerektiğini anlattılar şimdi iğneli epilasyona başladım cildim kabuklaşmıyor bile gideceğiniz yeri iyice araştırın derim özellikle yüz bölgesi için kesinlikle iğneli epilasyona tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 223
İğneli epilasyon için Nişantaşı'nda bir yer var oraya gidiyorum ben epifirst iğneli epilasyon merkezi var eğer gittiğiniz biryer yoksa tavsiye ederim kampanya da yapmışlar 600 dakikası 1000 tl

Bende kabuklanma oluyor ama geçiyor 5 gün içinde sizce normal mi

Bende Bağdat caddesinde bir ere gidiyorum çok memnunum ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…