merhaba bende iğneli epilasyon için güvenli bir yer arıyorum yüzüme 10 seans lazer yaptırdım tüyler çok inceldi ama bitmedi iğneli epilasyon tamamen bitirir mi acaba??
Selam bayanlar bende bakirkoy bahcelievler taraflarinda igneli epilasyon yapan guvenilir bir yer arayisindayim. Haziran gibi gidebilirim. Yaza denk geliyo, leke kalmasi acisindan kotu bir zaman galiba. bilgi verebilirmisiz. yer icin ozel mesaj atarbilirmisiniz bayanlar.
valla ben kendi deneyimimle şunu söyleyebilirimki çok etkili ve ilk seansta dahi belli ediyo gücünü.ben koltuk altı ve bikini bölgesine başladım.ikisinde de ilk seansta yarı yarıya azalttı neredyse.ben tavsiye ediyorum.
şimdi benim kıllarım epey inceldi ama onlarda da etkili olur mu acaba tekrar kalınlaşırlar diye çok korkuyorum ne yapsam bilemedim keşke hiç lazer yaptırmasaydım senağlama
canım ben yüzüme ağda yaptırıyorum,ağda yaptırdığım kız,iğneli epilasyon yapalım yanakların esner dedi.:çok üzgünüm:birçok lazer yapan doktorlar dahi ince ve açık renkli türleri lazer görmez,bundan sonrasında iğneliye devam edin diye söylüyo.iğnelide tüyün zayıf yada kalın olması önemli değil acısı farklı olabiliyomuş fakat kesinlikle tüy bitimi garanti.tüyler kalın olmadığından acınızda seansınız da daha az olur.sadece yapacak kişi deneyimli olmalı.ona dikkat edin.
canım ben yüzüme ağda yaptırıyorum,ağda yaptırdığım kız,iğneli epilasyon yapalım yanakların esner dedi.:çok üzgünüm:
iğneli epilasyon hakkında hiç bilgim yok.lazer gibi mi,tüyler azalıyormu?iğneli epilasyon yaptırdıktan sonra ne kadar sürede kıllar çıkıyor,yüzde leke kalıyormu?kime yaptırmam gerekiyor?ne kadar sürede yüzdeki kıllardan kurtuluyoruz?
yüzdeki kıllar ince olduğu için lazer çok etkili değilmiş.canım sen memnunmusun,yüzüm ağda ile aldırdığım için 3.haftaya çok kötü oluyor,3 haftada bir gidiyorum ya:1no2:
birçok lazer yapan doktorlar dahi ince ve açık renkli türleri lazer görmez,bundan sonrasında iğneliye devam edin diye söylüyo.iğnelide tüyün zayıf yada kalın olması önemli değil acısı farklı olabiliyomuş fakat kesinlikle tüy bitimi garanti.tüyler kalın olmadığından acınızda seansınız da daha az olur.sadece yapacak kişi deneyimli olmalı.ona dikkat edin.
öncelikle cevap verdiğiniz için çok tşkr ederim a.s.
bugün ilk iğneli epilasyon seansımı yaşamış bulunmaktayım. o kadar da acı verici bir işlem değilmiş aslında. Epilasyonu yapan bayan bunların bir çoğu çıkmıcak artık dedi sebebi ince olmalarıymış hihoyyyt
yani sanırım artık bu tüylerden kurtuluyorum :teytey:
acıdan korkanlar da bence fazla korkmasın yaptırsın sonunda kesin olarak kurtulmak var:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?