İğneli Epilasyon Iğneli Epilasyon Yaptiranlarin Paylasim Alani

kesinlikle katiliyorum uyanik olsunlar referansi saglam olsun yuze en yakin yer kol ici sanirim deneme atisi yaptirsinlar bende handan hanima ilk cenemde deneme atisi attirip 10 gun sonra baslamistim mesela zaten kisi kendini az cok belli edio bakmayin

yapacak birşey yok şekerim erkek arkadaşım dalga geçmişti benimle o gündür o lekelere taktım ben. geçireceğim bazı şeyler var işimden ayrılacağım bu aralar ancak o zaman ev tatilinde olunca uğraşılır bunlarla.
allah yardım etmiş cidden bakın daha ilk sayfadayız ve bakarsanız ne kadar çok iz kalan mağdur var. bunun sayısı 0 olmak zorunda günahtır bu. kul hakkı yemektir.

Çok şey okudum yıllardır, mümkün olduğunca bilgilerimi paylaşacağım bu konuda soranlara.

Tabiki Allah yardim etti ancak Handan hanimin hakki asla inkar edilemez iyi bir uzman kilin kokunu buluyor oyle defalarca ayni kili oldurmek icin gitmedim gozlemledim maxsimim ikinciden sonra ayni kil cikmadi misal ki buda koku buldugunu uzmanligini gosterir ortada milleti delik desik edip o yeni makineleri kullanamayan estetisyende cok olay makineden ziyade uzmanda kil kokunu bulmada defalarca git gel parani alayim olayina asla tenezul eden bir kadin degil paran yoksa bi dahakine aliriz der kusaritini almaz oyle netle vs le isi olmaz hakkaten guzel bir uzman oldugunu dusunuyorum makineside yeni olsa demekki neler yaparmis:)

cevabınız için teşekkür ederim. evet tek hissettiğim kıl köküne verilen akım. onun haricinde akımı verdikten sonra birde cımbızla kılı çekerken herhangi bir şey hissetmedim hiç. daha önceki yorumlarda iğneli epilasyon yapılan bölgede yeniden kılların cikma surecinin 2-4 hafta arasında oldugunu görmüştüm bende 1 hafta gibi bir surede cıkmaya baslaması ve özellikle yapılış esnasında cımbızla çekilişini hissetmediğim halde 1 hafta da çıkması beni şaşırttı.

Merhaba.
Bölge kaş arası mı?
Bir kılı yolduğun zaman aynı o kılın çıkması haftalar/aylar alır bölgeye göre. Epilasyon yanlış yapılsa dahi imkansızdır.
Yeni, kökü gelişen / daha önce iğneliden tedavi edilemeyen kıllardır o çıkanlar. Kıllar da saç gibi çıkarlar, belirli bir süre uzarlar, sonra dökülürler, sonra yeniden kök oluşur ve uzar. Bunlar daha önce dökülmüş ve uzayan kıllardır. Çok ağda yaptığınız bir bölge mi bu bahsettiğiniz alan?

Son düzenleme:
O cikanlar siz epilasyona gittiginizde alinanlar degilde deri altinda buyume evresindeki killardir her kil ayni anda cikmiyor evre evre cikiyorlar alamasa cimbizla bile cekse 10 gune anca cikar misal arkadasinda dedigi gibi siz kendinizi takip edin azalma incelme hissetmezseniz uzatmayin uzman degistirin derim igneli uzun bir yolculuk ben bir yil gittim sonlara dogru kimi ay gitmedim cok az cikmisti gayet rahat idare ettim,
Kimi ay 3 defa gittim oda kilin buyume evresi ile alakali iste.Her zaman diyorum sabir istiyor ama sonuc guzel oluyor
İyi aksamlar

Ne yazık ki.. Yüz bölgesi için bir deneme seansi yaptırmıştım. 19 yasindayim.Yüzümde (yanak, elmacık kemiği, fauller )sık ancak ince tüyler var. Haliyle rahatsız oluyorum. Daha çok siyahlasip kalinlasmaması için şimdiye kadar agda bile yapmadım. Dokunmadim hiç bıyık ve kas hariç yüzüme. Direkt olarak igneli epilasyon yaptırmak istedim ancak şimdiye kadar hiç alınmamış ve ince olmasına ragmen igneli epilasyon yapılan bölgede (bu alan bozuk 1 lira boyutunda) %40 oranında daha ince olmakla birlikte henüz 1 hafta olmusken çıkmaya başladı. Geri kalan %60 ında ileri ki günlerde çıkacağı dusuncesindeyim. Söylediğim gibi yüzüme ilk defa bi uygulama yaptırdığım için haliyle tedirgin oluyorum hassasiyetim bu yüzden. Bilmiyorum tabi belki de ben abartiyorumdur belki bunlar olağan şeylerdir ama yine de beni düşündurdu işte. Cok cok cok titiz davranip iyi bakmadıgim halde kabuklarım 3. Gün oluşmaya başlayıp 2 günde döküldü ve cok sukur iz de kalmadı. Bu durumlara bakarak tekrar randevu almalı miyım daha büyük alanlar için yoksa estetisyenimi degistirmeli miyim kararsizm açıkçası :)

Şimdi baya bir şey okudum vardığım sonuç şu ki her kıl, bölge ve cilt için farklı çalışılması gerekiyor ve bunu yapan epilasyoncu yok gibi, o yüzden burası dolmuş yara izim kaldı diyenlerle, suratta bir bölgede olumlu sonuç almış olmanız vücutta da aynısı olacak anlamına gelmez. Ona da deneme atışı yapıp karar vereceksiniz.

Yüz içinse de 1 haftada gerçekten alınanların çıkması imkansızdır, siz büyük olasılıkla tam yeni klıllar çıkarken görünenleri aldırdınız. Bir kaç seans daha gidip kararınızı sonuca göre verin bence.

İki bolgeyede dokunmayin derim sahsi fikrim biyikta iz kaliyor terleyen bolge oldugu icin terin asitik yapisindan oldugunu dusunuyorum igneli degil ip disi alinan yontemlerdede cok sk karsilastigim bir sey golgeli ince bir biyik oluyor birde cok cok hassas bir bolge.Kas icinde yasiniz daha cok genc yas ilerledikce kaslar zayifliyor zaten ortada olsa kendiside olsa zamanla kas oturuyor erkenden mudahaleye gerek yok derim diger bolgeler icin bir defada karar vermek icin cok erken ayni bolgede 3,4 defa calisilacakki bitenler cikmasin buyuyenler ciksin akim alsinki anlayasiniz iz bakimindan temiz calisiliyiorsa en cok kaybiniz zaman ve para olur ignelide lazer gibi cogalma olmuyor ama soyle dusunun ben bir yil gittim ilk basladigimda 3 ay ayda 3 gun gittim sonra iki gun yani nerden baksaniz 22 seanstan fazla gittim 9. Seanstan sonra azaldigi netlesti yani bu bir seansla karar verilecek birsey degil

Özgecim bir konuda yanlış düşünüyorsun malesef
Bizim iğnelide flash kullanıyorlar, dudak üstünde deri yapısı daha hassas olduğu için patlama etkisi yaratıyor, aynı zamanda kullanılan iğneler de o bölge için uygun değil. O yüzden iz kalıyor. Picoflash kullanılması lazım. tabi kıllar kalınsa değişik bir ayar var o kullanılıyor. Eski makinelerde bu ayarlar yok ya da olmayabilir malesef o yüzden dudak üstüne girmenizi tavsiye etmiyorum.

Aynı zamanda özge hanım siz çok gitmişsiniz ya. Ağda mı çok yaptınız? Vücutta 1 seanstan sonra %50ye yakın gibi bir azalma beklemek lazım 2den en geç 3ten sonra neyin ne olduğu belli olur. Tabi yüz bölgesi kaş arası gibi bölgelerde dediğiniz geçerlidir eğer çok ağda yapılmışssa. ben ilk başlarda haftada 1 gitmek zorundaydım.. ama gene de sizin kadar çok gitmedim iyi ki.

Lazerden cogaldi kalinlasti erkek tuyu gibi oldu benim devam ettigim surede anlamadim 3 ay lazere gitmeyince ne oldugu ortaya cikti benim kendi haline birakilmis haliyle sokaga cikma imkanim yoktu lazeri yapan dr oradada kaldi burayada tutalim derken her alandaki ince tuyumu uyarmisti bide cilt yagli besili besili geri geldi hepsi ben erkek tipi killanmaya gittim resmen oyle bir tablo dusunun normal siyah veya gri ince tuy degil
Dusuncemdede kararliyim acikcasi avrupada kullanilan makineler gelmedigi ve iyi bir uzman olmadigi surece o bolgeler gunumuzde ize cok acik skinti yapmamak adina bulasmamak taraftariyim

Çok haklısınız. Bu kondisyonlar olmadıkça dudak üstüdür, kol içidir çok riskli.
Çok geçmiş olsun, işte lazer böyle bir meret, ama iyi ki kurtulabilmişssiniz.

Çok haklısınız. Bu kondisyonlar olmadıkça dudak üstüdür, kol içidir çok riskli.
Çok geçmiş olsun, işte lazer böyle bir meret, ama iyi ki kurtulabilmişssiniz.
Evet ve maalesef benim gibi lazer magduruda cok suan cogu kisi ayda bir agda ya gider gibi lazere gidiyor yok ice lazer va cikti diye reklamla insanlari magdur ediyorlar calisan eden igneli olayina cok bulasamiyor onun icin iyisidr kotusude neyse yaziyorumki herkes faydalansin
Gercekten kildan kaprisli olanda cok incecik tuy guneste burnunun dibine girsen anca gorunuyor ama sorun yapmis kendine ben napiyim diye yazanda cok inanin Handan hanimdada cok karsilastim buralarda okumus gelmis kadin gormek icin isik buyutec kullaniyor hatta yapmayip geri gonderdiklerine sahidim evet acisi dayanilmayacak gibi degil ama eziyeti cok onun icin ne lazer ne igneli bulasmasinlar valla net yaziyorum belalarini ararlar :))

Ben de bundan sonra paylaşabildiğim kadar iğneli epilasyon bilgisi paylaşacağım ki insanlar yanlışa yönelmesin.

Özge hanım merhaba
Bende yeni başladım çene bolgeme ilk gün 3 saat geçtikten sonra yüzümü yikamak zorunda kaldım abdest aldığım için günde 5kere falan yıkamak zorundayım. Azda olsa kabuklar vardı ama banyodan sonra düşmüş bişey olurmu? Birde günlük bakım rutininizi paylaşırsanız çok memmun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, bende çene bölgemdeki kıllanmadan çok rahatsızım. Ankara'da bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? Çok zor durumdayım

İki nedenden dolayı banyo yapmanız sakıncalıdır epialsyondan sonra...
1- epilasyon bölgeleri cilt içinde açık yara şeklinde olduğu için su değdiği zaman enfeksiyon oluşabilir. Musluk suyu bildiğiniz gibi çok sağlıklı değil.
2- Kabuk oluşumu için gerekn süreci bozarsınız yıkanınca. o materyali su koparır. iyileşme süreci sağlıksız tamamlanır.

Birşey olur mu sorusuna cevap veremeyeceğim. Ama yanlış hareket ettiniz diyebilirim sadece. bir daha yapmayın.

Peki ne zaman yaptirdin ve sonuc aldin mi?? Tuysuz musun?? Sadece leke birak tdi diye uzulme bende kil daha berbat. Lekeyi gizlersin makyaj ile ama tuyu asla.

Peki ne zaman yaptirdin ve sonuc aldin mi?? Tuysuz musun?? Sadece leke birak tdi diye uzulme bende kil daha berbat. Lekeyi gizlersin makyaj ile ama tuyu asla.

Yaptıralı çok oldu. 3 sene gibi ama tek bir yerde yaptırmadım.
Daha göbeğimde biraz var ama korkuyorum devam etmeye. koltuk altım tertemiz, kollarımda da biraz kaldı. Bacağa dokunduramadım hiç.
Bence kılın çözümü var ama yaranın çözümü %100 yok. o yüzden lekeyi kıla tercih ederim demeyin lütfen sizin de yanıklarınız oluşssa allah korusun çok kötü olurdu insanın psikolojisini bozuyor benim gibi sabaha akşam tüm hobilerinizi bırakıp bu işi okursunuz.

Bi de bazı lekeler 1 sene sonra ortaya çıktı, dudak üstü mesela. araştırdım, eğer kıl etkili öldürülemezse orada yara dokusu oluşuyormuş ve birike birike leke bırakıyor.

Son düzenleme:
Birsey olup olmayacagini bilmiyorum acikcasi hani hassasiyetinizi cildinizi bilemem ama isin sirri kabuklar dis guc olmadan kendi kuruyup dusecek benim uzmanim siki siki bunu tembihledi
Yaptirdiktan sonraki iki gun yuzumu yikamadim islak pamukla goz burun lazer yapilmayan bolgeyi sildim ben.okuduysaniz ben yogun calisilan kisilerdenim onun getirisi olarak ben eve gelince buzu torbaya torbayida havluya sarip biraz tutuyordum ama asla yuzum islanmiyordu.Talk pudrasi kullandim zararli falan diolar ama kullandim acikcasi aksatmadim.disari cikarkende sikistirilmis tenime uygun kozmetik pudra kullandim baska bir sey kullanmadim
Yogun calisilan kisilerin hep kabugu vardir cunku bir bolge duserken baska bir bolgede yine calismaya bagli olur. Yani bende hep mini mini kabuk oldu
Yuzume dis guc uygulayacak giyiceklerden kacindim siki bogazli kazak gibi (ocakta baslamistim ben)
Banyoyu buharli olacak sekilde sicak yapmadim sert havlu ovalama yapmadim burnum haric peeling kullanmadim.Yaz kis +50 yagsiz gunes koruyucu surdum
Yaz geldiginde haziranda artik 6 ay olmustu ve bayagi sonuc almistim 3 ay gitmedim sadece iki defa cok inatci 3,5 tuy icin gittim takribi 5 er dakikalik islem incelerden cok uzayanlari kestim (kalinlasma vs yapmadi kestim diye uzmanimda kesebilirsin demisti ) 3 ay cildi dinlenmeye aldim denizede gittim ama gunesten korundum eylulde kalanlara yeniden basladim.Cok sukur bir sikintim olmadi ama bayagi kabuklu gezdim korursaniz bir sikinti olmuyor ama korumazda kabugu kendiniz dusururseniz kirmizi benek gibi oluyor kazaya giden bir kac kabugumdan biliyorum ama sukur beyaza yada koyuya donmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…